- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ
Н А К А З
N 80 від 08.07.99 м.Київ | Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 2 вересня 1999 р. за N 594/3887 |
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу
Міністерства юстиції
N 848/5 від 08.06.2012 )
Про введення в дію норм належності майна продовольчої служби установ виконання покарань, слідчих ізоляторів і навчальних закладів Державної кримінально-виконавчої служби
( Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного
департаменту України з питань виконання покарань
N 228 від 02.12.2003
N 249 від 18.09.2007
N 258 від 10.11.2009 )
На виконання Указу Президента України від 12 березня 1999 року N 248/99 "Про виведення Державного департаменту України з питань виконання покарань з підпорядкування Міністерству внутрішніх справ України" та з метою впорядкування забезпечення майном продовольчої служби установ виконання покарань, слідчих ізоляторів і навчальних закладів Державної кримінально-виконавчої служби
НАКАЗУЮ:
( Преамбула із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного
департаменту України з питань виконання покарань
N 249 від 18.09.2007 )
1. Затвердити та ввести в дію такі документи (додаються):
1.1. Норму належності майна продовольчої служби слідчих ізоляторів, установ виконання покарань.
( Пункт 1.1 в редакції Наказу Держдепартаменту вик. покарань
N 228 від 02.12.2003; із змінами, внесеними згідно з
Наказом Державного департаменту України з питань виконання
покарань
N 258 від 10.11.2009 )
2. Начальникам управлінь (відділів) Державного департаменту України з питань виконання покарань в Автономній Республіці Крим та областях, начальникам установ виконання покарань, слідчих ізоляторів, навчальних та дитячих закладів:
( Пункт 2 із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного
департаменту України з питань виконання покарань
N 228 від 02.12.2003,
N 258 від 10.11.2009 )
2.1. Організувати вивчення норм належності працівниками інтендантських і господарчих служб.
2.2. Забезпечити дотримання норм належності, організацію експлуатації та утримання майна.
2.3. При проектуванні і будівництві нових їдалень керуватись нормами належності технологічного і холодильного устаткування.
3. Накази МВС України від 13 червня 1995 року N 438 "Про введення в дію Норм забезпечення майном продовольчої служби", від 6 березня 1996 року N 144 "Про внесення змін до наказу МВС України від 13.06.95 N 438" та від 19 травня 1997 року N 316 "Про внесення змін до наказів МВС України від 13.06.95 N 438 та від 06.03.96 N 144" в органах та установах Державного департаменту України з питань виконання покарань не застосовуються.
Директор генерал-лейтенант внутрішньої служби | І.В.Штанько |
Затверджено
Наказ Державного департаменту
України з питань виконання
покарань 08.07.99 N 80
Норма належності майна продовольчої служби слідчих ізоляторів, установ виконання покарань
( Назва Норми із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного департаменту України з питань виконання покарань
N 258 від 10.11.2009 )
Розділ 1. Посуд, прибори та інвентар для їдалень
------------------------------------------------------------------------------------
| N | Найменування | Оди-| Їдальні засуджених |
| з/п | виду майна | ниця|----------------------------------------------------|
| | |вимі-|загальні |їдальні | виховні колонії |
| | | ру |їдальні вип-|обласних |--------------------------|
| | | |равних цент-|лікарень | загальні | їдальні |
| | | |рів,арештних|та стаціона-| їдальні | стаціо- |
| | | |домів, ви- |рів медчас- | | нарів |
| | | |правних ко- |тин | | медчастин |
| | | |лоній, слід-| | | |
| | | |чих ізолято-| | | |
| | | |рів | | | |
| | | |------------+------------+-------------+------------|
| | | |кіль-| на |кіль-| на | кіль-| на |кіль-| на |
| | | |кість|скіль-|кість|скіль-| кість|скіль-|кість|скіль-|
| | | |пред-| ки |пред-| ки | пред-| ки |пред-| ки |
| | | |метів| осіб |метів| осіб |метів | осіб |метів| осіб |
|-----+-----------------+-----+-----+------+-----+------+------+------+-----+------|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
|-----+-----------------+-----+-----+------+-----+------+------+------+-----+------|
| 1.1.|Бачки алюмінієві | | | | | | | | | |
| |литі: | | | | | | | | | |
| |- ємністю 8,0 л | шт. | 1 | 10 | - | - | 1 | 10 | - | - |
| |- ємністю 5,0 л | | | | | | | | | |
| |або з пластичних | " | 3 | 10 | - | - | 3 | 10 | - | - |
| |мас ємністю 4,0 л| | | | | | | | | |
|-----+-----------------+-----+-----+------+-----+------+------+------+-----+------|
| 1.2.|Кухлі питні: | | | | | | | | | |
| |- алюмінієві | | | | | | | | | |
| |ємністю 0,35 л | | | | | | | | | |
| |або з пластичних | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| |мас ємністю 0,3 л| | | | | | | | | |
| |- емальовані | " | 1 | - | - | 1 | 1 | - | - | 1 |
| |ємністю 0,4 л | | | | | | | | | |
|-----+-----------------+-----+-----+------+-----+------+------+------+-----+------|
| 1.3.|Клейонка столова | м | 3 | 10 | 3 | 10 | 3 | 10 | 3 | 10 |
|-----+-----------------+-----+-----+------+-----+------+------+------+-----+------|
| 1.4.|Ложки розливальні| | | | | | | | | |
| |алюмінієві | | | | | | | | | |
| |ємністю 0,2 л | | | | | | | | | |
| |або з пластичних | шт. | 1 | 10 | - | - | 2 | 4 | - | - |
| |мас ємністю 0,3 л| | | | | | | | | |
|-----+-----------------+-----+-----+------+-----+------+------+------+-----+------|
| 1.5.|Ложки столові - | " | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| |алюмінієві або з | | | | | | | | | |
| |пластичних мас | | | | | | | | | |
|-----+-----------------+-----+-----+------+-----+------+------+------+-----+------|
| 1.6.|Ложки чайні | " | - | - | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| |алюмінієві | | | | | | | | | |
|-----+-----------------+-----+-----+------+-----+------+------+------+-----+------|
| 1.7.|Миски алюмінієві | " | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | - | - |
| |або з пластичних | | | | | | | | | |
| |мас | | | | | | | | | |
|-----+-----------------+-----+-----+------+-----+------+------+------+-----+------|
| 1.8.|Миски емальовані | " | - | - | - | - | - | - | 1 | 1 |
| |або з пластичних | | | | | | | | | |
| |мас | | | | | | | | | |
|-----+-----------------+-----+-----+------+-----+------+------+------+-----+------|
| 1.9.|Ножі столові з | " | - | - | - | - | - | - | - | - |
| |нержавіючої сталі| | | | | | | | | |
|-----+-----------------+-----+-----+------+-----+------+------+------+-----+------|
|1.10.|Підставки під | " | 1 | 10 | 1 | 4 | 1 | 4 | 1 | 4 |
| |бачки і чайники | | | | | | | | | |
|-----+-----------------+-----+-----+------+-----+------+------+------+-----+------|
|1.11.|Солонки | " | 1 | 10 | 1 | 4 | 1 | 4 | 1 | 4 |
| |пластмасові | | | | | | | | | |
|-----+-----------------+-----+-----+------+-----+------+------+------+-----+------|
|1.12.|Тарілки алюмініє-| | | | | | | | | |
| |ві або з пластич-| | | | | | | | | |
| |них мас діаметром| | | | | | | | | |
| |200 мм: | | | | | | | | | |
| |- для других | шт. | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
| |страв | | | | | | | | | |
| |- для хліба | " | 2 | 10 | 1 | 4 | 1 | 4 | 1 | 4 |
|-----+-----------------+-----+-----+------+-----+------+------+------+-----+------|
|1.13.|Чайники | | | | | | | | | |
| |алюмінієві литі: | | | | | | | | | |
| |ємністю до 5 л | " | 1 | 10 | - | - | 1 | 8 | - | - |
| |ємністю до 3,5 л | " | - | - | 1 | 8 | - | - | 1 | 8 |
------------------------------------------------------------------------------------
Примітки. 1. При подаванні їжі в мисках і тарілках бачки і ложки розливальні не видаються. У цих випадках дозволяється мати підноси для подачі їжі з розрахунку один піднос на 20 осіб.
2. Для роздачі готової їжі у слідчих ізоляторах і приміщеннях камерного типу виправних колоній максимального рівня безпеки на кожний поверх належить мати: ложки розливальні ємністю 0,2 і 0,5 л; ємність для доставки хліба; візки вантажні вантажністю 130 - 400 кг за фактичною потребою.
3. Клейонка столова застосовується за відсутності на столах обідніх гігієнічного покриття.
( Розділ 1 із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного департаменту України з питань виконання покарань
N 228 від 02.12.2003,
N 258 від 10.11.2009 )
Розділ 2. ОБЛАДНАННЯ, ПОСУД ТА ІНВЕНТАР ДЛЯ КУХОНЬ І ПРОДОВОЛЬЧИХ СКЛАДІВ
------------------------------------------------------------------------------
| N |Найменування виду |Одиниця | Кількість предметів на число осіб |
| з/п | майна | виміру |---------------------------------------|
| | | | до 300 |від 301|від 501|від |більше|
| | | | осіб |до 500 |до 1000|1001 до| 2001 |
| | | | |осіб |осіб |2000 |особи |
| | | | | | |осіб | |
|-----+---------------------+--------+--------+-------+-------+-------+------|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
------------------------------------------------------------------------------
2.1. Ваги настільні цифер-
блатні до 10 кг для:
а) кухонних комор шт. 1 1 1 2 2
б) обробних приміщень " 1 1 1 2 2
в) приміщень для " 1 1 1 1 1
нарізання хліба
г) продовольчих скла- " 1 1 1 1 1
дів на кожне окреме
приміщення (комору)
зберігання
ґ) готової продукції " 1 1 1 2 2
2.2. Ваги товарні шкальні " 1 1 1 1 1
від 100 до 200 кг для
кухонь
2.3. Ваги товарні шкальні
від 500 до 1000 кг
для:
- продовольчих скла- " 1 1 1 1 1
дів на кожне окреме
приміщення (комору)
зберігання
- хліборізок " - - - - 1
2.4. Кип'ятильники безпе-
рервної дії для при-
готування окропу для:
- чаю " з розрахунку див. пункт 2.5. "г"
0,5 л води на "окропу для чаю"
одну людину на
добу
- миття посуду і " з розрахунку забезпечуються
столових приборів 10,0 л води на посудомийними машинами
одну людину на і гарячим
добу водопостачанням
2.5. Котли стравоварильні
електричні або,
при наявності, парові
для приготування:
а) перших страв з розрахунку 1,0 л ємності на одну людину
б) других страв з розрахунку 0,6 л ємності на одну людину
в) третіх страв з розрахунку 0,3 л ємності на одну людину
г) окропу для чаю з розрахунку 0,5 л
води на одну людину
ґ) для виварювання шт. - - 1 1 2
................Перейти до повного тексту