1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Норми


ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ
Н О Р М И
N 80 від 08.07.99
м.Київ

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
2 вересня 1999 р.
за N 596/3889
Затверджено
Наказ Державного департаменту
України з питань виконання покарань
08.07.99 N 80 ( z0594-99 )
( Документ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства юстиції N 848/5 від 08.06.2012 )
Норма
належності майна продовольчої служби дитячих закладів
Розділ 1. Посуд, прибори та інвентар для їдалень
------------------------------------------------------------------
| N | Найменування виду |Одиниця|Їдальні оздо- |Їдальні дитячих|
| з/п | майна |виміру |ровчих таборів| чих садків |
| | | | | |
| | | |--------------+---------------|
| | | | кіль- | на | кіль- | на |
| | | | кість |скіль-| кість |скіль- |
| | | | пред- | ки | пред- | ки |
| | | |метів | осіб |метів | осіб |
|-----+-------------------+-------+-------+------+-------+-------|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
------------------------------------------------------------------
1.1. Блюдця фарфорові шт. 1 1 1 1
чайні
1.2. Виделки столові " 1 1 1 1
алюмінієві або з
нержавіючої сталі
1.3. Клейонка столова м - - 0,3 1
1.4. Чашки фарфорові шт. 1 1 1 1
без ручок або
стакани скляні " 1 1 - -
стовщені
1.5. Ложки столові " 1 1 - -
алюмінієві або
десертні з " - - 1 1
нержавіючої сталі
1.6. Ложки чайні шт. 1 1 - -
алюмінієві
1.7. Ложки чайні з " 1 1 1 1
нержавіючої сталі
1.8. Миски з " 1 1 1 1
нержавіючої сталі
1.9. Ножі столові з " 1 1 1 4
нержавіючої сталі
1.10. Підноси для " 1 20 1 20
подавання їжі
1.11. Прибор скляний для компл. - - два на обідню
води (графин або залу
глечик, дві
склянки, піднос)
1.12. Серветки паперові шт. 1 1 1 1
з розрахунку на
один день
1.13. Цукорниці " 2 на 1 4
фарфорові загін
1.14. Судки для спецій з " 2 10 1 12
3 - 5 предметів
1.15. Тарілки неглибокі " 1 1 1 1
(баранчики) з
нержавіючої сталі
1.16. Тарілки фарфорові:
а) глибокі " 1 1 1 1
діаметром 200 мм
б) неглибокі " - - 1 4
діаметром 240 мм
для хліба
в) неглибокі " 1 1 1 1
діаметром 200 мм
г) неглибокі " 1 1 1 1
діаметром 175 мм
1.17. Хлібниці металеві, " 2 10 - -
пластмасові
1.18. Чайники емальовані " 1 10 1 10
ємністю 2 - 4 л
1.19. Чашки чайні з компл. - - 1 1
блюдцями
1.20. Салатники фарфорові шт. 2 10 1 4
Розділ 2. Обладнання, посуд, інвентар для кухонь і продовольчих складів
-----------------------------------------------------------------
N |Найменування виду майна |Одиниця | Кількість предметів
з/п | |виміру |
| | |------------------------
| | |до 100 |від 101 |від 401
| | | осіб |до 400 |до 750
| | | |осіб |осіб
-----+-------------------------+--------+-------+--------+-------
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
-----------------------------------------------------------------
2.1. Ваги настільні циферблатні
від 2 до 10 кг для:
а) кухонних комор шт. 1 1 1
б) обробних приміщень " 1 1 1
в) приміщень для " 1 1 1
нарізання хліба
г) приміщень готових " 1 1 1
виробів
2.2. Ваги товарні шкальні від " 1 1 1
100 до 200 кг для
кухонних комор
2.3. Ваги товарні шкальні від " 1 1 1
500 кг для продовольчих
складів на кожне окреме
приміщення (комору)
зберігання
2.4. Кип'ятильники
безперервної дії для
приготування окропу:
- для чаю " з розрахунку 0,5 л води
на одну людину
- для миття посуду і " з розрахунку 10,0 л води
столових приборів на одну людину
2.5. Котли стравоварильні
електричні або, при
наявності, парові для
приготування:
- перших страв " з розрахунку 1,0 л
ємності на одну людину
- других страв " з розрахунку 0,6 л води
на одну людину
- третіх страв " з розрахунку 0,3 л води
на одну людину
2.6. Картоплечистки механічні " - 1 1
на 250 - 350 кг/год
2.7. М'ясорубки " - 2 2
електромеханічні на 150
кг/год
2.8. М'ясорубки ручні " 3 2 2
побутові
2.9. Машини посудомийні на шт. - 1 1
700 - 1000 тарілок на
годину
2.10. Приводи універсальні з компл. - 1 1
комплектами змінних
механізмів загального
призначення або
універсальні кухонні
машини
2.11. Хліборізки шт. - 1 1
електромеханічні
2.12. Пристрій для чищення " - 1 2
риби
2.13. Плити кухонні з " 1 2 3
поверхнею розігріву до
2 кв.м
2.14. Сковороди електричні з " 1 1 1
чашами ємністю 25-75 л
2.15. Шафи " 1 1 2
смажильно-кондитерські
2.16. Камери холодильні для " 3 1 1
продовольчих складів
об'ємом 6 - 12 куб. м
2.17. Шафи холодильні для
кухонь:
- об'ємом 0,32 - 0,4 " 3 4 2
куб. м
- об'ємом 0,56 - 0,8 " - 1 4
куб. м
- об'ємом 1,2-1,4 куб.м " - - 1
2.18. Холодильники побутові " 1 1 2

................
Перейти до повного тексту