1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Норми


ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ
Н О Р М И
N 80 від 08.07.99
м.Київ

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
2 вересня 1999 р.
за N 595/3888
Затверджено
Наказ Державного департаменту
України з питань виконання покарань
08.07.99 N 80 ( z0594-99 )
( Документ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства юстиції N 848/5 від 08.06.2012 )
Норма
належності майна продовольчої служби навчальних закладів
Розділ 1. Посуд, прибори та інвентар для їдалень курсантів і слухачів
------------------------------------------------------------------
| N |Найменування виду |Одиниця| На чотиримісний стіл |
|з/п | майна |виміру | |
| | | |---------------------------|
| | | | загальна |їдальня медич-|
| | | | їдальня |ного пункту |
| | | |------------+--------------|
| | | |кіль- |на |кіль- | на |
| | | |кість |кіль-|кість | кіль- |
| | | |пред- |кість|пред- | кість |
| | | |метів |осіб |метів |осіб |
------------------------------------------------------------------
1.1. Блюдця фарфорові шт. - - 1 1
(порцелянові) чайні
1.2. Вази скляні (пластса- " 1 4 1 4
сові) для хліба
1.3. Каструлі глибокі ема-
льовані або алюмінієві
- ємністю 3,5 л " 1 4 - -
для перших страв
- ємністю 2,0 л " 1 4 - -
для других страв
1.4. Виделки столові з " 1 1 1 1
нержавіючої сталі
1.5. Ложки столові з " 1 1 1 1
нержавіючої сталі
1.6. Ложки чайні з " 1 1 1 1
нержавіючої сталі
1.7. Ложки розливальні " 2 4 - -
металеві ємністю 0,2 л
1.8. Клейонка столова м 0,35 1 0,35 1
1.9. Чашки фарфорові без шт. 1 1 1 1
ручок або склянки
1.10. Миски з нержавіючої шт. 1 1 1 1
сталі або тарілки
фарфорові глибокі
діаметром 240 мм
1.11. Тарілки неглибокі з " 1 1 1 1
нержавіючої сталі або
фарфорові діаметром
200 мм
1.12. Ножі столові з " 1 1 1 1
нержавіючої сталі
1.13. Тарілки фарфорові
неглибокі діаметром
175 мм
- для закусок " 1 1 1 1
- для масла " 1 4 1 4
- для цукру " 1 4 1 4
1.14. Підноси для подавання " 1 20 1 20
їжі (при подаванні їжі
у мисках, тарілках)
1.15. Підстаканники з " 1 1 1 1
нержавіючої сталі
1.16. Підставки під каструлі " 1 4 2 на
і чайники залу
1.17. Прибор скляний для компл. - - 1 на
води (графин або залу
глечик, дві склянки,
піднос)
1.18. Серветки паперові шт. 2 1 2 1
з розрахунку на
один день
1.19. Склянки (вази фарфо- " 1 4 1 4
рові або пластмасові)
для серветок
1.20. Чайники алюмінієві " 1 8 2 на
або емальовані залу
ємністю 2-4 л
1.21. Чайники фарфорові " - - 2 на
для заварювання чаю залу
чаю
Примітка. Замість посуду столового фарфорового, скляного та металевого може використовуватись посуд із харчових пластмас, належним чином сертифікований як такий, що призначений для харчових продуктів відповідних кондицій.
Розділ 2. Обладнання, посуд та інвентар для кухонь і продовольчих складів
-------------------------------------------------------------------------------------------
| N | Найменування виду |Одиниця| Кількість предметів на число слухачів |
|з/п | майна |виміру |---------------------------------------------------|
| | | |до 200 |від 201|від 501|понад | для медпунктів |
| | | |осіб |до 500 |до 1000|1000 |--------------------|
| | | | |осіб |осіб |осіб |з дос- |при самості-|
| | | | | | | |тавкою |йному приго-|
| | | | | | | |готової|туванні їжі |
| | | | | | | |їжі |------------|
| | | | | | | | |до 50 |понад|
| | | | | | | | |осіб |50 |
| | | | | | | | | |осіб |
|-----+-----------------------+-------+-------+-------+-------+------+-------+------+-----|
|1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
-------------------------------------------------------------------------------------------
2.1. Ваги настільні цифер-
блатні до 10 кг для:
а) кухонних комор шт. 1 1 1 1 - - 1
б) обробних приміщень " 1 2 3 4 - 1 1
в) приміщень для " 1 1 1 1 - 1 1
нарізання хліба
г) готової продукції " 1 1 1 2 - - 1
2.2. Ваги товарні шкальні " 1 1 1 1 - 1 1
від 100 до 200 кг для
кухонь
2.3. Ваги товарні шкальні
від 500 до 1000 кг для:
- продовольчих складів " 1 1 1 1 - - -
на кожне окреме примі-
щення (комору) збері-
гання
- приміщень для нарі- " 1 1 1 1 - - -
зання хліба
- зважування худоби " 1 1 1 1 - - -
2.4. М'ясорубка електроме- " - 1 1 2 - - -
ханічна на 250-350
кг/год
2.5. Котли стравоварильні
електричні або, при
наявності, парові
(потреба визначається
з розрахунку ємності
на одну особу) для
приготування:
а) перших страв л 1 1 1 1 - - -
б) других страв " 0,6 0,6 0,6 0,6 - - -
в) третіх страв " 0,3 0,3 0,3 0,3 - - -
г) окропу для чаю " - - 0,5 0,5 - - -
2.6. Котли стравоварильні шт. - - 1 2 - - -
електричні або, при
наявності, парові
(ємністю 250-400 л)
для варіння кісток
2.7. Картоплечистки
механічні:
- на 150-200 кг/год " 1 2 - - - - -
- на 250-350 кг/год " - - 2 3 - - -
2.8. Машини для різання " - - - 1 - - -
варених овочів
2.9. Машини для різання " - - 1 1 - - -
сирих овочів
2.10. Приводи універсальні компл. 1 1 1 1 - - 1
з комплектами зміню-
ваних механізмів
загального призна-
чення або універса-
льні кухонні машини
2.11. Машини шаткувальні шт. - - - 1 - - -
потужністю від
10000 кг/год і більше

................
Перейти до повного тексту