- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
Про затвердження національних стандартів, змін до національних та міждержавних стандартів та скасування чинності нормативних документів
( Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного
комітету України з питань технічного регулювання
та споживчої політики
N 227 від 01.08.2006
N 372 від 26.12.2006
N 64 від 26.03.2007
N 76 від 04.04.2007
N 105 від 18.05.2007
N 170 від 30.07.2007
N 176 від 02.08.2007 )
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 17 травня 2001 р.
N 2408-III та на виконання плану державної стандартизації на 2005 рік
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності:
а) з 1 липня 2007 р.:
ДСТУ 2272:2006 |
Пожежна безпека. Терміни та визначення основних понять - На заміну ДСТУ 2272-93 |
( Підпункт "а" пункту 1 із змінами, внесеними згідно з Наказом
Державного комітету України з питань технічного регулювання та
споживчої політики
N 76 від 04.04.2007 )
б) з 1 квітня 2007 р.:
( Термін надання чинності ДСТУ 4589:2006 встановлено з 1 серпня
2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 64
від 26.03.2007 )
ДСТУ 4589:2006 |
Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4590:2006 встановлено з 1 серпня
2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 64
від 26.03.2007 )
ДСТУ 4590:2006 |
Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4591:2006 встановлено з 1 серпня
2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 64
від 26.03.2007 )
ДСТУ 4591:2006 |
Ковбаси варено-копчені. Загальні технічні умови - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 16290-86) |
( Термін надання чинності ДСТУ 4592:2006 встановлено з 1 липня
2007 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 76
від 04.04.2007 )
ДСТУ 4592:2006 |
Масло вершкове з наповнювачами. Технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4593:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 105
від 18.05.2007 )
ДСТУ 4593:2006 |
Шрот соєвий харчовий. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 8056-96) |
( Термін надання чинності ДСТУ 4594:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 176
від 02.08.2007 )
ДСТУ 4594:2006 |
Грена шовковичного шовкопряда. Технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4595:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 105
від 18.05.2007 )
ДСТУ 4595:2006 |
Білок соєвий. Технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4596:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 105
від 18.05.2007 )
ДСТУ 4596:2006 |
Білок соняшниковий. Технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4597:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 105
від 18.05.2007 )
ДСТУ 4597:2006 |
Концентрат соєвий харчовий. Технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4598:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 176
від 02.08.2007 )
ДСТУ 4598:2006 |
Олія гірчична. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 8807-94) |
( Термін надання чинності ДСТУ 4599:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 176
від 02.08.2007 )
ДСТУ 4599:2006 |
Жири рослинні та їхні композиції для виробництва спредів і сумішей жирових. Номенклатура та вимоги до показників якості та безпеки - Вперше |
в) з 1 липня 2007 р.:
ДСТУ 4600:2006 |
Макухи та шроти. Методи визначення металевих домішок - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 13979.5-68 в частині, що стосується макухи та шротів) |
ДСТУ 4601:2006 |
Насіння олійних культур. Методи відбирання проб - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 10852-86 в частині методів відбирання проб) |
( Термін надання чинності ДСТУ 4602:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 176
від 02.08.2007 )
ДСТУ 4602:2006 |
Олії. Методи визначення воскоподібних речовин - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4603:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 176
від 02.08.2007 )
ДСТУ 4603:2006 |
Олії. Методи визначення масової частки вологи та летких речовин - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 11812-66) |
( Термін надання чинності ДСТУ 4604:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 176
від 02.08.2007 )
ДСТУ 4604:2006 |
Олії, натуральні жирні кислоти, какао-масло і його замінники. Метод визначення числа омилення - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 5478-90) |
ДСТУ 4605:2006 |
Насіння кормових буряків. Посівні якості. Технічні умови - На заміну ДСТУ 2240-93 (в частині насіння кормових буряків) |
ДСТУ 4606:2006 |
Консерви м'ясні фаршеві. Загальні технічні умови - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 12186-77; ГОСТ 12187-66; ГОСТ 12296-66; ГОСТ 12297-66) |
ДСТУ 4607:2006 |
Консерви м'ясо-рослинні. Каші з м'ясом. Загальні технічні умови - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 8286-90) |
ДСТУ 4608:2006 |
Чипси і снеки картопляні. Загальні технічні умови - Вперше |
ДСТУ 4609:2006 |
Сировина пір'яно-пухова. Технічні умови - Вперше |
................Перейти до повного тексту