- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
Про затвердження національних стандартів, скасування нормативних документів та внесення змін до наказів Держспоживстандарту України
( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного комітету
України з питань технічного регулювання та споживчої
політики
N 176 від 02.08.2007 )
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 17 травня 2001 р.
N 2408-III та на виконання планів державної стандартизації на 2005 та 2006 роки
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності:
а) з 1 липня 2007 р.:
ДСТУ 4650:2006 |
Спирт етиловий ректифікований "Номінал". Технічні умови - Вперше |
ДСТУ 4651:2006 |
Конкрет шавлії мускатної. Технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4652:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 176
від 02.08.2007 )
ДСТУ 4652:2006 |
Олія ефірна трояндова. Технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4653:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 176
від 02.08.2007 )
ДСТУ 4653:2006 |
Олія ефірна з кропу. Технічні умови - Вперше |
( Термін надання чинності ДСТУ 4654:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 176
від 02.08.2007 )
ДСТУ 4654:2006 |
Олія ефірна коріандрова. Технічні умови - Вперше |
ДСТУ 4655:2006 |
Яйця інкубаційні. Технологія передінкубаційного оброблення. Основні параметри - Вперше |
ДСТУ 4656:2006 |
Яйця перепелині харчові та інкубаційні. Технічні умови - На заміну РСТ УРСР 2001-90 та ДСТУ 2022-91 в частині вимог до перепелиних яєць |
( Термін надання чинності ДСТУ 4657:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 176
від 02.08.2007 )
ДСТУ 4657:2006 |
Дріжджі хлібопекарські. Виробництво. Терміни та визначення понять - Вперше |
ДСТУ 2153:2006 |
Буряки цукрові. Терміни та визначення понять - На заміну ДСТУ 2153-93 |
( Термін надання чинності ДСТУ 2472:2006 встановлено з 1 січня
2008 р. згідно з Наказом Державного комітету України з питань
технічного регулювання та споживчої політики
N 176
від 02.08.2007 )
ДСТУ 2472:2006 |
Продукція парфумерно-косметична. Терміни та визначення - На заміну ДСТУ 2472-94 |
ДСТУ 3003:2006 |
Технологія поліграфічних процесів. Терміни та визначення понять - На заміну ДСТУ 3003-95 |
ДСТУ 4500-4:2006 |
Вантажі небезпечні. Методи випробувань - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 19433-88 в частині методів випробування) |
................Перейти до повного тексту