1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
30.07.2007 N 170
Про запровадження перехідного періоду дії нормативних документів
(Витяг)
( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Державної служби технічного регулювання N 603 від 28.12.2010 )
Відповідно до Законів України "Про стандартизацію", "Про стандарти, технічні регламенти та процедури оцінки відповідності" та з метою запровадження перехідного періоду дії нормативних документів для надання підприємствам харчової промисловості можливості підготувати виробництво ковбас та іншої м'ясної продукції до вимог національних стандартів на м'ясну продукцію
НАКАЗУЮ:
1. У наказі Держспоживстандарту від 9 червня 2006 р. N 162 "Про затвердження національних стандартів, змін до національних та міждержавних стандартів та скасування чинності нормативних документів" разом зі змінами, внесеними наказом Держспоживстандарту від 26 березня 2007 р. N 64, а саме:
у підпункті "в" пункту 4 термін скасування ГОСТ 16290-86 встановити з 1 липня 2008 р.;
у підпункті "г" пункту 4 термін скасування ГОСТ 12186-77, ГОСТ 12187-66, ГОСТ 12296-66, ГОСТ 12297-66 та ГОСТ 8286-90 встановити з 1 липня 2008 р.
2. У наказі Держспоживстандарту від 15 серпня 2006 р. N 242 "Про затвердження національних стандартів, зміни до національного класифікатора України та скасування нормативних документів", а саме:
у підпункті "б" пункту 3 слова та цифри:
РСТ УССР 1850-86 Продукти із свинини та яловичини. Загальні
технічні умови
ГОСТ 16594-85 Продукты из свинины сырокопченые. Технические
условия
ГОСТ 17482-85 Продукты из свинины запеченные и жареные.
Технические условия
ГОСТ 18236-85 Продукты из свинины вареные. Технические
условия
ГОСТ 18255-85 Продукты из свинины копчено-вареные.
Технические условия
ГОСТ 18256-85 Продукты из свинины копчено-запеченные.
Технические условия"
вилучити;
доповнити абзацом такого змісту:
доповнити підпунктом "в-1" у такій редакції:
в-1) з 1 липня 2008 р.:
РСТ УССР 1850-86 Продукти із свинини та яловичини. Загальні

................
Перейти до повного тексту