1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
15.07.2005 N 175
Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів та скасування нормативних документів
( Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики N 190 від 04.07.2006 N 278 від 13.09.2006 N 306 від 23.10.2006 N 367 від 25.12.2006 )
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 17 травня 2001 р. N 2408 і на виконання планів державної стандартизації на 2003 та 2004 роки
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності:
з 1 липня 2006 р.:
ДСТУ 2407:2005 Суміші з борошна для млинців і оладок.
Загальні технічні умови - На заміну ДСТУ
2407-94
ДСТУ 4438:2005 Олеїн пальмовий. Загальні технічні умови -
Вперше
ДСТУ 4439:2005 Стеарин пальмовий. Загальні технічні умови -
Вперше
ДСТУ 4440:2005 Креветки морожені. Технічні умови - Вперше
(зі скасуванням ГОСТ 20845-75)
ДСТУ 4441:2005 Енергозбереження. Енергетичне маркування
електроустатковання побутової призначеності.
Визначання енергетичної ефективності
електричних ламп - Вперше
ДСТУ 4442:2005 Пожежна техніка. Установки аерозольного
пожежогасіння. Генератори вогнегасного
аерозолю. Загальні технічні вимоги та методи
випробування - Вперше
з 1 січня 2007 р.
ДСТУ 4430:2005 Сальтисони. Технічні умови - На заміну РСТ
УРСР 1433-84 і РСТ УРСР 1825-84 у частині
сальтисонів
ДСТУ 4431:2005 Продукти делікатесні з м'яса поросят і телят.
Технічні умови - Вперше
ДСТУ 4432:2005 Паштети м'ясні. Технічні умови - Вперше
ДСТУ 4433:2005 Ковбаси смажені. Загальні технічні умови - На
заміну РСТ УРСР 1840-84 у частині смажених
ковбас (зі скасуванням ГОСТ 16351-86 у
частині смажених ковбас)
ДСТУ 4434:2005 Бульйони харчові. Технічні умови - Вперше
ДСТУ 4435:2005 Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови
- На заміну РСТ УРСР 1840-84 у частині
напівкопчених ковбас (зі скасуванням ГОСТ
16351-86 у частині напівкопчених ковбас)
ДСТУ 4436:2005 Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби
м'ясні. Загальні технічні умови - На заміну
РСТ УРСР 950-89 (зі скасуванням ГОСТ
23670-79)
ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м'ясні та м'ясорослинні
січені. Технічні умови - Вперше
( Пункт 1 із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики N 190 від 04.07.2006, N 278 від 13.09.2006 )

................
Перейти до повного тексту