1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
23.10.2006 N 306
Про внесення змін до наказів Держспоживстандарту від 30.06.2005 N 157 та від 15.07.2005 N 175
У зв'язку з необхідністю перенесення терміну скасування в Україні чинності нормативних документів, відповідно до Закону України "Про стандартизацію"
НАКАЗУЮ:
1. Внести зміни до наказів Держспоживстандарту:
1.1. У наказі Держспоживстандарту від 30 червня 2005 р. N 157 "Про затвердження національних стандартів, зміни до національного стандарту, змін до наказів Держспоживстандарту України та скасування нормативних документів":
пункт 5 доповнити підпунктом такого змісту:
"в) з 1 січня 2007 р.
РСТ УРСР 1824-83 Ковбаси сирокопчені. Технічні умови";
у підпункті "б" пункту 5 рядок "РСТ УРСР 1824-83 Ковбаси сирокопчені. Технічні умови" виключити.
1.2. У наказі Держспоживстандарту від 15 липня 2005 р. N 175 "Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів та скасування нормативних документів":
а) увести пункт 4 такого змісту:
"4. Скасувати в Україні чинність нормативних документів з 1 січня 2007 р.:
РСТ УРСР 950-89 Ковбаси варені, сосиски, сардельки
(український асортимент).
Загальні технічні умови
РСТ УРСР 1433-84 Вироби кров'яні м'ясні. Технічні умови (у
частині сальтисонів)
РСТ УРСР 1825-84 Ковбаси ліверні, паштети, сальтисони,
холодці. Загальні технічні умови (у частині
сальтисонів)
РСТ УРСР 1840-84 Ковбаси напівкопчені. Технічні умови";

................
Перейти до повного тексту