- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
Центральне управління
НАКАЗ
05.02.2025 № 35
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
20 лютого 2025 року
за № 271/43677
Про затвердження Змін до Інструкції з організації продовольчого забезпечення Служби безпеки України шляхом залучення суб’єктів господарювання
Відповідно до
статей 10,
13 Закону України "Про Службу безпеки України",
статті 9-1 Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей", з метою удосконалення продовольчого забезпечення військовослужбовців Служби безпеки України шляхом залучення суб’єктів господарювання НАКАЗУЮ:
2. Начальникам Управління правового забезпечення та Департаменту господарського забезпечення Служби безпеки України забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.
3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
Голова Служби генерал-лейтенант | Василь МАЛЮК |
ПОГОДЖЕНО: Міністр охорони здоров’я України | Віктор ЛЯШКО |
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Центрального управління
Служби безпеки України
05 лютого 2025 року № 35
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
20 лютого 2025 року
за № 271/43677
Зміни
до Інструкції з організації продовольчого забезпечення Служби безпеки України шляхом залучення суб’єктів господарювання
1. Пункт 2 розділу I доповнити новим абзацом такого змісту:
"Залучення суб’єкта господарювання для забезпечення харчуванням військовослужбовців підрозділів Центрального управління Служби безпеки України, які не мають господарських підрозділів, здійснює Департамент господарського забезпечення Служби безпеки України (далі — ДГЗ) на підставі отриманих листів, з дозволу Голови Служби безпеки України або його заступника відповідно до розподілу функціональних обов’язків, за наявності бюджетних призначень на зазначені цілі".
2. У розділі II:
1) у пункті 2 після абзацу четвертого доповнити абзацом п’ятим такого змісту:
"приготування їжі виконавцем з використанням власного майна, отримання гарячої їжі з місць приготування замовником з використанням власного рухомого майна".
................Перейти до повного тексту