1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ
НАКАЗ
17.07.2024 № 2113
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
02 серпня 2024 р.
за № 1180/42525
Про внесення змін до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 02 листопада 2017 року № 592
Відповідно до пункту 6 частини першої статті 7 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", пункту 913 Плану заходів з виконання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 жовтня 2017 року № 1106, пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 124, НАКАЗУЮ:
1. Преамбулу наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 02 листопада 2017 року № 592 "Про затвердження Вимог до видів цукрів, призначених для споживання людиною", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 листопада 2017 року за № 1434/31302, викласти в такій редакції:
"Відповідно до пункту 6 частини першої статті 7 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 124,".
2. Внести до Вимог до видів цукрів, призначених для споживання людиною, затверджених наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 02 листопада 2017 року № 592, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 27 листопада 2017 року за № 1434/31302, такі зміни:
1) у пункті 13:
підпункт 1 після слова "промисловості)" доповнити словами та цифрами "та проводять відповідно до ДСТУ 4623:2023 "Цукор. Технічні умови"";
підпункти 2, 3 після слова "(ICUMSA))" доповнити словами та цифрами "та проводять відповідно до ДСТУ 4623:2023 "Цукор. Технічні умови"";

................
Перейти до повного тексту