- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
25 січня 2018 р.
за № 108/31560
Про затвердження змін до наказу Міністерства оборони України від 29 липня 2016 року № 390
Відповідно до пункту 8
Положення про Міністерство оборони України , затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2014 року № 671 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року № 730), та з метою належного забезпечення столово-кухонним посудом, обладнанням, інвентарем та мийними засобами Збройних Сил України на мирний час
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити такі, що додаються:
2. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
Міністр оборони України генерал армії України | С.Т. Полторак |
ПОГОДЖЕНО: Міністр освіти і науки України | Л.М. Гриневич |
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
оборони України
29.12.2017 № 703
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
25 січня 2018 р.
за № 108/31560
ЗМІНИ
до Норм забезпечення столово-кухонним посудом, обладнанням, інвентарем та мийними засобами Збройних Сил України на мирний час
1. Примітку 3 розділу ІІІ
Норми № 8 викласти в такій редакції:
"3. Для варт гарнізонних і внутрішніх (корабельних), особовий склад яких не готує їжу самостійно, дозволяється заміна плити електричної або газової з площею жарової поверхні 0,24 м-2 піччю мікрохвильовою або духовкою електричною побутовою. Також варти забезпечуються чайником електричним.".
2. Примітку 2
Норми № 11 викласти в такій редакції:
"2. Забезпечення холодильним обладнанням здійснюється відповідно до штатної чисельності продовольчих складів.
Дозволяється замість холодильних розбірних камер, передбачених табелями до штатів військових частин, установ, військових навчальних закладів, дитячих оздоровчих таборів та дошкільних навчальних закладів Міністерства оборони України, забезпечувати холодильним обладнанням із розрахунку:
№ з/п |
Найменування предметів |
Кількість предметів (од.) на кількість осіб, які харчуються |
до 50 |
51-300 |
301-750 |
751-1500 |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
1 |
Шафи (скрині) холодильні низькотемпературні об’ємом 250-300 л |
2 |
- |
- |
- |
2 |
Шафи (скрині) холодильні низькотемпературні об’ємом 320-500 л |
- |
2 |
- |
- |
3 |
Шафи (скрині) холодильні низькотемпературні об’ємом 700 л |
- |
- |
2 |
- |
4 |
Шафи холодильні середньотемпературні об’ємом 600-800 л |
1 |
- |
- |
- |
5 |
Шафи холодильні середньотемпературні об’ємом 900-1150 л |
- |
1 |
- |
- |
6 |
Шафи холодильні середньотемпературні об’ємом 1200-1400 л |
- |
- |
1 |
- |
7 |
Камера холодильна середньотемпературна об’ємом до 6 м куб. |
1 |
1 |
- |
- |
8 |
Камера холодильна середньотемпературна об’ємом до 10 м куб. |
- |
- |
1 |
- |
9 |
Камера холодильна середньотемпературна об’ємом до 20 м куб. |
- |
- |
- |
1 |
10 |
Камера холодильна низькотемпературна об’ємом 6-8 м куб. |
- |
2 |
- |
- |
11 |
Камера холодильна низькотемпературна об’ємом 10-12 м куб. |
- |
- |
2 |
- |
12 |
Камера холодильна низькотемпературна об’ємом 18-20 м куб. |
- |
- |
- |
2 |
3. Доповнити Норми новою Нормою № 17 такого змісту:
"НОРМА № 17
Забезпечення посудом, обладнанням, інвентарем та мийними засобами службових собак кінологічних підрозділів Збройних Сил України
І. Кухонний посуд та інвентар
№ з/п |
Найменування предметів |
Кількість предметів (шт.) на кількість собак (цуценят) |
до 10 |
11-50 |
51-100 |
101-300 |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
1 |
Відро оцинковане, або емальоване, або пластмасове |
1 |
2 |
4 |
4 |
2 |
Відро оцинковане, або емальоване, або пластмасове з кришкою |
1 |
2 |
2 |
2 |
3 |
Бачок алюмінієвий для води, 4-6 л |
По одному на штатного собаку та цуценя з 3-місячного віку |
4 |
Бачок алюмінієвий для води, 3 л |
По одному на штатного собаку та цуценя до 3-місячного віку |
5 |
Бачок алюмінієвий, 3 л |
По одному на штатного собаку та цуценя |
6 |
Каструля алюмінієва, або із нержавіючої сталі, або емальована на 4-8 л для приготування та розігрівання корму |
Одна на 6 штатних цуценят до 3-місячного віку і кожну самку-годівницю |
7 |
Ложка розливна алюмінієва або з нержавіючої сталі |
1 |
- |
- |
- |
8 |
Черпак алюмінієвий або з нержавіючої сталі |
1 |
1 |
2 |
3 |
9 |
Дошка для розбирання продуктів |
2 |
4 |
4 |
4 |
10 |
Колода для рубання м’яса |
1 |
1 |
1 |
1 |
11 |
Лопатка для твердих жирів |
1 |
1 |
1 |
1 |
12 |
Лопатка дерев’яна |
1 |
1 |
1 |
2 |
13 |
Ніж кухонний |
1 |
1 |
2 |
2 |
14 |
Ніж господарський |
2 |
3 |
3 |
3 |
15 |
Консервовідкривач |
1 |
1 |
1 |
1 |
16 |
Сокира для рубання м’яса |
1 |
1 |
1 |
1 |
17 |
Таз оцинкований, або алюмінієвий, або емальований, або пластмасовий |
2 |
3 |
5 |
9 |
18 |
Тертушка металева |
1 |
1 |
1 |
2 |
19 |
Фляга для молока |
Із розрахунку 0,5 л на штатне цуценя |
20 |
Щітка для миття котлів |
1 |
1 |
1 |
2 |
21 |
Щітка для миття посуду |
1 |
1 |
2 |
2 |
22 |
Бак для продовольчих відходів |
1 |
1 |
1 |
2 |
................Перейти до повного тексту