1.130 | Визначення зоокумарину (варфарину) методом ТШХ: | ||
у м’язовій тканині та крові тварин | 1 дослідження | 254,35 | |
у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 244,46 | |
1.131 | Визначення крисиду (альфа-нафтилтіокарбаміду) у м’язовій тканині та крові тварин методом Вантропа | 1 дослідження | 187,78 |
1.132 | Визначення у кормах, кормових добавках колориметричним методом: | ||
арсеновмісних сполук | 1 дослідження | 113,61 | |
фосфіду цинку | 1 дослідження | 113,61 | |
1.133 | Визначення жирнокислотного складу жирів тваринного і рослинного походження | 1 дослідження | 750,96 |
1.134 | Визначення фурадану (карбофурану) методом ТШХ: | ||
у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 447,18 | |
у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 412,39 | |
у воді | 1 дослідження | 400,81 | |
1.135 | Визначення бромадіолону методом ТШХ: | ||
у м’язовій тканині та крові | 1 дослідження | 371,08 | |
у кормах, кормових добавках | 1 дослідження | 400,37 | |
1.136 | Визначення стеринів рослинного жиру в продуктах тваринного та рослинного походження методом ГХ | 1 дослідження | 2899,81 |
1.137 | Визначення тригліцеридів у продуктах тваринного та рослинного походження методом ГХ | 1 дослідження | 748,84 |
1.138 | Визначення бензо(а)пірену в продуктах тваринного та рослинного походження методом ГХ-МС | 1 дослідження | 531,25 |
1.139 | Міжлабораторні раунди "Визначення пестицидів та поліхлорованих біфенілів в продуктах харчування" | 1 раунд | 3148,91 |
1.140 | Міжлабораторні раунди "Визначення пестицидів та поліхлорованих біфенілів у кормах" | 1 раунд | 3057,83 |
1.141 | Міжлабораторні раунди "Визначення пестицидів та поліхлорованих біфенілів у воді" | 1 раунд | 2959,04 |
1.142 | Міжлабораторні раунди "Визначення похідних карбонових кислот (хлорфеноксиоцтової кислоти) в сировині рослинного та тваринного походження" | 1 раунд | 1866,75 |
1.143 | Міжлабораторні раунди "Визначення карбаматної групи пестицидів у кормах" | 1 раунд | 2099,05 |
1.144 | Міжлабораторні раунди "Визначення поліциклічних ароматичних вуглеводнів у кормах" | 1 раунд | 3851,81 |
1.145 | Міжлабораторні раунди "Визначення жирнокислотного складу в жирах тваринного походження" | 1 раунд | 3613,15 |
1.146 | Визначення карбаматів: ТМТД (тіраму), фурадану (карбофурану) у необроблених харчових продуктах тваринного походження та субпродуктах методом ТШХ | 1 дослідження | 551,03 |
1.147 | Визначення карбаматів в кормах та іншій рослинній сировині методом ТШХ | 1 дослідження | 551,03 |
1.148 | Визначення карбаматів у воді для тварин методом ТШХ | 1 дослідження | 426,36 |
1.149 | Визначення поліциклічних ароматичних вуглеводнів (бензо(а)пірену, антрацену, бензо(а)антрацену, кризену, дибензо(a,h)антрацену, флуорену, флуорантену, фенантрену, аценафтилену, бензо(b)флуорантену, бензо(k)флуорантену, фенантрену, пірену тощо) в харчових продуктах, копченостях, консервах методом ГХ-МС: | 1 дослідження | |
один показник | 1 дослідження | 1654,79 | |
вісімнадцять показників | 1 дослідження | 2654,84 | |
1.150 | Визначення поліциклічних ароматичних вуглеводнів (бензо(а)пірену, антрацену, бензо(а)антрацену, кризену, дибензо(a,h)антрацену, флуорену, флуорантену, фенантрену, аценафтилену, бензо(b)флуорантену, бензо(k)флуорантену, фенантрену, пірену тощо) в зерні та рослинній продукції методом ГХ-МС | 1 дослідження | 1326,57 |
1.151 | Визначення поліциклічних ароматичних вуглеводнів (бензо(а)пірену, антрацену, бензо(а)антрацену, кризену, дибензо(a,h)антрацену, флуорену, флуорантену, фенантрену, аценафтилену, бензо(b)флуорантену, бензо(k)флуорантену, фенантрену, пірену тощо) у воді методом ГХ-МС | 1 дослідження | 1284,03 |
1.152 | Визначення пестицидів та поліхлорованих біфенілів (альфа-,бета-,гамма-ГХЦГ, гептахлору, гептахлору епоксидну (ендо-, екзо-), альдрину, дильдрину, ендрину, 2,4-ДДЕ, 4,4-ДДЕ, 2,4-ДДД, 4,4-ДДД, 2,4-ДДТ, 4,4-ДДТ, ГХБ, хлордану, ендосульфану, метоксихлору, ПХБ, тіофосу (паратіону), метафосу (паратіон-метилу), етіону, фентіону, карбофосу (малатіону), базудину (діазинону), фосфаміду (діметоату), хлорофосу (трихлорфону), хлорпірифосу етилу, лямбда-цигалотрину, біфентрину, цифлутрину тощо) у продуктах тваринного і рослинного походження та кормах методом ГХ-МС: | ||
один показник | 1 дослідження | 1959,15 | |
двісті показників | 1 дослідження | 2261,72 | |
1.153 | Визначення гліфосату в сировині та продуктах тваринного і рослинного походження, патматеріалі методом тонкошарової хроматографії (МТШХ, ГХ) | 1 дослідження | 4430,54 |
1.154 | Визначення гліфосату в кормах, комбікормовій сировині та комбікормах (МТШХ, ГХ) | 1 дослідження | 4437,32 |
1.155 | Визначення гліфосату у воді (МТШХ, ГХ) | 1 дослідження | 4424,68 |
1.156 | Аналіз летких органічних сполук у воді та продуктах рослинного і тваринного походження: | ||
методом хромато-масс-спектрометрії | 1 дослідження | 11216,17 | |
методом газової хроматографії | 1 дослідження | 5552,08 | |
1.157 | Визначення у продуктах тваринного та рослинного походження методом атомно-абсорбційної спектрометрії: | ||
арсену | 1 дослідження | 114,92 | |
свинцю | 1 дослідження | 117,62 | |
кадмію | 1 дослідження | 117,62 | |
цинку | 1 дослідження | 118,70 | |
міді | 1 дослідження | 118,70 | |
заліза | 1 дослідження | 115,31 | |
1.158 | Одночасне визначення у продуктах тваринного та рослинного походження арсену, свинцю, кадмію, цинку, міді, ртуті методом атомно-абсорбційної спектрометрії | 1 дослідження | 207,56 |
1.159 | Визначення у кормах, кормових добавках та преміксах методом атомно-абсорбційної спектрометрії: | ||
арсену | 1 дослідження | 114,75 | |
свинцю | 1 дослідження | 115,48 | |
кадмію | 1 дослідження | 116,91 | |
цинку | 1 дослідження | 116,91 | |
міді | 1 дослідження | 117,44 | |
заліза | 1 дослідження | 118,70 | |
кобальту | 1 дослідження | 111,76 | |
марганцю | 1 дослідження | 111,76 | |
молібдену | 1 дослідження | 111,76 | |
1.160 | Одночасне визначення у кормах, кормових добавках та преміксах арсену, кадмію, цинку, міді, ртуті методом атомно-абсорбційної спектрометрії | 1 дослідження | 207,56 |
1.161 | Визначення у воді (питній та для тварин) методом атомно-абсорбційної спектрометрії: | ||
арсену | 1 дослідження | 118,70 | |
свинцю | 1 дослідження | 116,91 | |
кадмію | 1 дослідження | 118,70 | |
цинку | 1 дослідження | 119,05 | |
міді | 1 дослідження | 118,87 | |
заліза | 1 дослідження | 116,91 | |
кобальту | 1 дослідження | 120,17 | |
марганцю | 1 дослідження | 120,17 | |
хрому | 1 дослідження | 122,16 | |
алюмінію | 1 дослідження | 121,36 | |
1.162 | Одночасне визначення арсену, кадмію, цинку, міді, заліза, ртуті, кобальту, марганцю, хрому, алюмінію у воді для тварин методом атомно-абсорбційної спектрометрії | 1 дослідження | 209,07 |
1.163 | Визначення арсену фотоколориметричним методом: | ||
у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 205,69 | |
у кормах, кормових добавках та преміксах | 1 дослідження | 186,78 | |
1.164 | Визначення ртуті фотоколориметричним методом: | ||
у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 113,88 | |
у кормах, кормових добавках та преміксах | 1 дослідження | 113,88 | |
1.165 | Визначення ртуті методом холодної пари: | ||
у продуктах тваринного та рослинного походження | 1 дослідження | 112,64 | |
у кормах, кормових добавках та преміксах | 1 дослідження | 113,52 | |
у воді для тварин | 1 дослідження | 111,76 | |
1.166 |
Визначення токсичних елементів методом ІЗП у продуктах тваринного та рослинного походження, кормах, кормових добавках та преміксах та у воді питній згідно з директивою 98/8 3 |
1 дослідження | 1156,18 |
1.167 | Визначення олова у продуктах консервованого тваринного та рослинного походження методом атомно-абсорбційної спектрометрії з атомізацією у полум’ї | 1 дослідження | 257,93 |
1.168 | Визначення ртуті у продуктах тваринного та рослинного походження, кормах, кормових добавках і преміксах та у воді питній методом атомно-абсорбційної спектрометрії за допомогою ртутного аналізатора DMA-80 | 1 дослідження | 428,35 |
1.169 | Міжлабораторні раунди "ВЕТ-ТЕСТ" | 1 раунд | 2220,78 |
2 | Визначення ветеринарних препаратів методом імуноферментного аналізу (далі - ІФА) | ||
2.1 | Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу у м’ясі та яйцях: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2001,56 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2047,14 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2241,84 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2266,74 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2628,76 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3407,66 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4186,13 | |
2.2 | Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в молоці та молочних продуктах: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2017,93 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2216,47 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2240,44 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2434,17 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2625,73 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3403,32 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4179,21 | |
2.3 | Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу у меду: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2034,35 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2206,63 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2229,05 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2423,43 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2991,82 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3923,85 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4841,33 | |
2.4 | Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу в сечі: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 1807,63 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2033,00 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2227,38 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2387,74 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2698,98 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3592,92 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4485,80 | |
2.5 | Визначення залишкової кількості сульфаметазину у м’ясі та нирках: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2015,98 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2214,51 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2238,49 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2432,56 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2623,12 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3400,07 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4175,30 | |
2.6 | Визначення залишкової кількості сульфаметазину в молоці: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2002,55 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2048,44 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2243,78 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2269,67 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2632,34 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3412,54 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4192,97 | |
2.7 | Визначення залишкової кількості тетрацикліну у м’ясі, печінці, рибі, креветках: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2033,95 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2170,08 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2373,34 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2576,86 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 3596,33 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 5126,28 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 6673,50 | |
2.8 | Визначення залишкової кількості тетрацикліну в молоці: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2046,22 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2172,70 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2376,59 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2580,49 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2781,89 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3595,61 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 5751,82 | |
2.9 | Визначення залишкової кількості тетрацикліну у меду: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 1967,23 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2100,70 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2397,90 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2601,80 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 3793,87 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 4920,40 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 6048,48 | |
2.10 | Визначення залишкової кількості стрептоміцину у м’ясі, печінці та рибі: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2057,39 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2177,52 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2380,11 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2581,74 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2782,16 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3593,61 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4403,00 | |
2.11 | Визначення залишкової кількості стрептоміцину в молоці: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2049,45 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2175,92 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2379,81 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2583,72 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2785,75 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3599,82 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4414,42 | |
2.12 | Визначення залишкової кількості стрептоміцину в меду: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2477,25 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2486,46 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2691,31 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2894,88 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 3095,64 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3908,06 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4718,10 | |
2.13 | Визначення залишкової кількості енрофлоксацину у м’ясі та молоці, креветках, рибі, яйцях: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2034,60 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2170,75 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2373,99 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2577,23 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 3579,97 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 5126,95 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 6674,15 | |
2.14 | Визначення залишкової кількості нітрофурану (АМОZ) у м’ясі, печінці, рибі, креветках та яйцях: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2185,72 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2252,42 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2468,29 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2684,17 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2897,21 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3760,12 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4621,33 | |
2.15 | Визначення залишкової кількості нітрофурану (АMОZ) у молоці: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2339,35 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2525,75 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2878,04 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 3230,00 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 3577,45 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 4986,77 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 6392,01 | |
2.16 | Визначення залишкової кількості нітрофурану (АМОZ) у меду: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2205,21 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2249,49 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2465,04 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2680,25 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2892,00 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3753,30 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4612,16 | |
2.17 | Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у м’ясі, печінці, рибі, креветках та яйцях: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 1884,43 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2112,56 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2260,39 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2453,59 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2643,95 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3416,16 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4186,65 | |
2.18 | Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у молоці: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2158,23 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2344,40 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2696,92 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 3048,88 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 3397,37 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 4805,65 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 6210,89 | |
2.19 | Визначення залишкової кількості нітрофурану (АОZ) у меду: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2020,92 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2065,20 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2280,75 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2495,96 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2707,70 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3569,01 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4427,26 | |
2.20 | Визначення залишкової кількості нітрофурану (AHD) у м’ясі, молоці, яйцях, меду та сечі: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2183,07 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2248,02 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2463,53 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2678,70 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2890,41 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3751,56 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4609,67 | |
2.21 | Визначення залишкової кількості нітрофурану (SEM) у м’ясі, молоці, яйцях, меду та сечі: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2183,07 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2248,02 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2463,53 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2678,70 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2890,41 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3751,56 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4609,67 | |
2.22 | Визначення залишкової кількості тилозину у м’ясі, печінці, нирках, молоці, яйцях, меду, сечі та кормах: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2183,40 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2248,67 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2464,51 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2680,34 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2892,04 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3753,19 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4614,23 | |
2.23 | Визначення залишкової кількості бета-лактамів у м’ясі, печінці, рибі, нирках, молоці, сироватці та плазмі крові, сечі: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2203,37 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2287,54 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2523,22 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2757,72 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2971,75 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3925,54 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4862,58 | |
2.24 | Визначення залишкової кількості івермектину у м’ясі, молоці, сироватці крові та сечі: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 2194,27 | |
двох зразків | 1 дослідження | 2277,78 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2509,87 | |
чотирьох зразків | 1 дослідження | 2742,76 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2968,26 | |
дев’яти зразків | 1 дослідження | 3896,27 | |
тринадцяти зразків | 1 дослідження | 4818,01 | |
2.25 | Визначення бацитрацину у м’ясі, молоці, кормах, яйцях та сечі: | ||
в одній пробі | 1 дослідження | 1969,41 | |
в п’яти пробах | 1 дослідження | 2840,30 | |
в дев’яти пробах | 1 дослідження | 3731,69 | |
в тринадцяти пробах | 1 дослідження | 4623,08 | |
2.26 | Визначення рактопаміну у м’ясі, молоці, кормах, яйцях та сечі: | ||
в одній пробі | 1 дослідження | 1982,60 | |
в п’яти пробах | 1 дослідження | 2960,26 | |
в дев’яти пробах | 1 дослідження | 3932,34 | |
1 | 2 | 3 | 4 |
в тринадцяти пробах | 1 дослідження | 4904,47 | |
2.27 | Визначення колістину у м’язах: | ||
в одній пробі | 1 дослідження | 1978,52 | |
в п’яти пробах | 1 дослідження | 2951,81 | |
в дев’яти пробах | 1 дослідження | 3919,60 | |
в тринадцяти пробах | 1 дослідження | 4887,39 | |
2.28 | Визначення вірджиніаміцину в молоці, кормах та сечі: | ||
в одній пробі | 1 дослідження | 1985,64 | |
в п’яти пробах | 1 дослідження | 3008,07 | |
в дев’яти пробах | 1 дослідження | 4025,00 | |
в тринадцяти пробах | 1 дослідження | 5041,93 | |
2.29 | Визначення антибіотиків групи хінолонів (ципрофлоксацин, норфлоксацин, енрофлоксацин, марбофлоксацин, данофлоксацин, діфлоксацин, флюмеквин, офлоксацин) у м’ясі, креветках, яйцях, рибі | ||
в одній пробі | 1 дослідження | 2021,58 | |
в п’яти пробах | 1 дослідження | 2953,15 | |
в дев’яти пробах | 1 дослідження | 3879,22 | |
в тринадцяти пробах | 1 дослідження | 4805,28 | |
3 | Визначення ветеринарних препаратів радіоімунним методом | ||
3.1 | Визначення сульфаніламідних препаратів у м’ясі: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 541,53 | |
шести зразків | 1 дослідження | 1397,55 | |
3.2 | Визначення сульфаніламідних препаратів у молоці: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 385,66 | |
шести зразків | 1 дослідження | 988,67 | |
3.3 | Визначення сульфаніламідних препаратів у яйцях: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 384,10 | |
шести зразків | 1 дослідження | 1019,59 | |
3.4 | Визначення сульфаніламідних препаратів у меду: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 750,23 | |
шести зразків | 1 дослідження | 1953,78 | |
3.5 | Визначення сульфаніламідних препаратів у кормах, зерні: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 386,77 | |
шести зразків | 1 дослідження | 852,86 | |
3.6 | Визначення макролідів у м’ясі: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 462,96 | |
шести зразків | 1 дослідження | 1140,93 | |
3.7 | Визначення макролідів у меду: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 713,84 | |
шести зразків | 1 дослідження | 1802,12 | |
3.8 | Визначення макролідів у кормах: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 431,12 | |
шести зразків | 1 дослідження | 1056,01 | |
3.9 | Визначення макролідів у зерні: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 414,44 | |
шести зразків | 1 дослідження | 926,69 | |
3.10 | Визначення бета-лактамів у яйцях: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 384,10 | |
шести зразків | 1 дослідження | 1019,59 | |
3.11 | Визначення бета-лактамів у меду: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 528,36 | |
шести зразків | 1 дослідження | 1362,14 | |
3.12 | Визначення бета-лактамів у кормах, зерні: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 386,77 | |
шести зразків | 1 дослідження | 852,86 | |
3.13 | Визначення тетрациклінових препаратів у м’ясі: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 541,53 | |
шести зразків | 1 дослідження | 1397,24 | |
3.14 | Визначення тетрациклінових препаратів у яйцях: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 384,10 | |
шести зразків | 1 дослідження | 1019,59 | |
3.15 | Визначення тетрациклінових препаратів у меду: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 524,13 | |
шести зразків | 1 дослідження | 1413,89 | |
3.16 | Визначення тетрациклінових препаратів у кормах, зерні: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 386,77 | |
шести зразків | 1 дослідження | 852,86 | |
3.17 | Визначення вмісту антибіотиків групи аміноглікозидів у кормах, зерні: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 386,77 | |
шести зразків | 1 дослідження | 852,86 | |
3.18 | Визначення амфеніколу у кормах: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 669,87 | |
шести зразків | 1 дослідження | 1693,12 | |
3.19 | Визначення амфеніколу у зерні: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 640,19 | |
шести зразків | 1 дослідження | 1521,69 | |
3.20 | Визначення хлорамфеніколу в кормах, зерні: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 640,19 | |
шести зразків | 1 дослідження | 1521,69 | |
3.21 | Визначення органофосфатів і карбаматів: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 697,22 | |
шести зразків | 1 дослідження | 1917,37 | |
4 | Визначення ветеринарних препаратів мікробіологічним методом | ||
4.1 | Визначення залишкової кількості пеніциліну в молоці та молочних продуктах | 1 дослідження | 184,87 |
4.2 | Визначення залишкової кількості стрептоміцину в молоці та молочних продуктах, яйцях та яйцепродуктах | 1 дослідження | 185,19 |
4.3 | Визначення залишкової кількості тетрацикліну: | ||
у м’ясі та м’ясних продуктах | 1 дослідження | 233,96 | |
у молоці та молочних продуктах, яйцях та яйцепродуктах | 1 дослідження | 194,61 | |
4.4 | Визначення залишкової кількості цинкбацитрацину у м’ясі та м’ясних продуктах | 1 дослідження | 249,93 |
4.5 | Визначення залишкової кількості гризину у м’ясі та м’ясних продуктах | 1 дослідження | 215,37 |
4.6 | Визначення в меду: | ||
антибіотиків тетрациклінової групи | 1 дослідження | 205,92 | |
стрептоміцину | 1 дослідження | 183,66 | |
5 | Визначення антибіотиків та сульфаніламідних препаратів за допомогою тест-систем | ||
5.1 | Визначення антибіотиків та сульфаніламідних препаратів у молоці за допомогою Дельво-тесту | 1 дослідження | 84,68 |
5.2 | Якісне визначення антибіотиків, сульфанідів, хлорамфеніколу та інгібуючих речовин (антибіотичного походження) у молоці та молочних продуктах за допомогою БРТ-тесту | 1 дослідження | 82,30 |
5.3 | Визначення антибіотиків та сульфаніламідних препаратів у молоці за допомогою Копан-тесту | 1 дослідження | 70,91 |
5.4 | Визначення антибіотиків у молоці за допомогою експрес-тестів | 1 дослідження | 184,35 |
5.5 | Визначення антибіотиків та сульфаніламідних препаратів у молоці за допомогою Мілк-тесту | 1 дослідження | 67,17 |
5.6 | Визначення антибіотиків та сульфаніламідних препаратів у м’язовій тканині та яйцях за допомогою Премі-тесту | 1 дослідження | 288,89 |
6 | Тестові матеріали | ||
6.1 | Тестовий матеріал "Визначення фізико-хімічних показників меду"* | 1 дослідження | 1491,95 |
плюс вартість 1 зразка* | |||
вартість 1 зразка | 7,00 | ||
6.2 | Тестовий матеріал "Визначення нітратів у продукції рослинного походження сімейства капустяних (хрестоцвітів)"* | 1 дослідження | 749,52 |
плюс вартість 1 зразка* | |||
вартість 1 зразка | 4,2 | ||
6.3 | Тестовий матеріал "Визначення нітратів у продукції рослинного походження"* | 1 дослідження | 737,99 |
плюс вартість 1 зразка* | |||
вартість 1 зразка | 4,45 | ||
6.4 | Тестовий матеріал "Визначення фізико-хімічних показників молока"* | 1 дослідження | 1149,77 |
плюс вартість 1 зразка* | |||
вартість 1 зразка | 5,45 | ||
6.5 | Тестовий матеріал "Визначення залишкової кількості нітрофуранів (АОЗ, АМОЗ, АГД, СЕМ) імуноферментим методом"* | 1 дослідження | 7497,79 |
плюс вартість 1 зразка* | |||
вартість 1 зразка | 4,40 | ||
6.6 | Тестовий матеріал "Визначення залишкової кількості хлорамфеніколу імуноферментним методом"* | 1 дослідження | 6989,69 |
плюс вартість 1 зразка* | |||
вартість 1 зразка | 4,40 | ||
7 | Мікологічні дослідження | ||
7.1 | Визначення гістаміну в рибі та рибній продукції фотометричним методом | 1 дослідження | 327,10 |
7.2 | Визначення гістаміну в рибі та рибному борошні за допомогою тест-систем Quick Histamin R-biocharm, Рідаскрин® Гістамін: | 1 дослідження | |
одного зразка | 1 дослідження | 1687,44 | |
десяти зразків | 1 дослідження | 3882,10 | |
сорока зразків | 1 дослідження | 10503,45 | |
7.3 | Визначення летких N-нітрозамінів у продуктах тваринного походження методом ТШХ | 1 дослідження | 385,26 |
7.4 | Визначення залишкової кількості діетилстильбестролу у м’ясі, молоці та молочних продуктах за допомогою тест-системи Рідаскрин® DES: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 1165,18 | |
десяти зразків | 1 дослідження | 3500,13 | |
сорока зразків | 1 дослідження | 7978,27 | |
7.5 | Визначення залишкової кількості діетилстильбестролу у сечі за допомогою тест-системи Рідаскрин® DES: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 1158,77 | |
десяти зразків | 1 дослідження | 3474,51 | |
сорока зразків | 1 дослідження | 7891,80 | |
7.6 | Визначення залишкової кількості 17-бета естрадіолу у м’ясі, молоці та молочних продуктах за допомогою тест-системи Рідаскрин® 17-бета естрадіол: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 1142,73 | |
десяти зразків | 1 дослідження | 3444,17 | |
сорока зразків | 1 дослідження | 7864,44 | |
7.7 | Визначення залишкової кількості тестостерону, 19-нортестостерону в м’ясі за допомогою тест-системи Рідаскрин® Тестостерон: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 1138,71 | |
десяти зразків | 1 дослідження | 3445,70 | |
сорока зразків | 1 дослідження | 7875,35 | |
7.8 | Визначення залишкової кількості зеранолу у м’ясі за допомогою тест-системи Рідаскрин® Зеранол: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 1183,06 | |
десяти зразків | 1 дослідження | 2578,75 | |
сорока одного зразка | 1 дослідження | 7922,83 | |
7.9 | Визначення залишкової кількості зеранолу у сечі за допомогою тест-системи Рідаскрин® Зеранол: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 807,28 | |
десяти зразків | 1 дослідження | 2538,75 | |
сорока одного зразка | 1 дослідження | 7969,16 | |
7.10 | Визначення залишкової кількості кленбутеролу у м’ясі, печінці за допомогою тест-системи Рідаскрин® Кленбутерол: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 1715,11 | |
десяти зразків | 1 дослідження | 3908,26 | |
сорока одного зразка | 1 дослідження | 10598,74 | |
7.11 | Визначення кленбутеролу в очному яблуці та сечі за допомогою тест-системи Рідаскрин® Кленбутерол: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 1590,11 | |
десяти зразків | 1 дослідження | 3775,74 | |
сорока одного зразка | 1 дослідження | 10411,04 | |
7.12 | Визначення охратоксину А в кормах за допомогою тест-системи Рідаскрин ® Охратоксин А: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 1809,86 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2705,28 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2725,66 | |
шістнадцяти зразків | 1 дослідження | 5473,14 | |
7.13 | Визначення фумонізину у кормах за допомогою тест-системи Рідаскрин® Фаст Фумонізин: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 1814,80 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 3617,21 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 3638,46 | |
сімнадцяти зразків | 1 дослідження | 5541,04 | |
7.14 | Визначення Т-2 токсину в кормах за допомогою тест-системи Рідаскрин® Т-2 токсин: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 1818,04 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2728,44 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2752,59 | |
шістнадцяти зразків | 1 дослідження | 5531,62 | |
7.15 | Визначення дезоксиніваленолу в кормах за допомогою тест-системи Рідаскрин® ДОН: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 1825,48 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2733,64 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2757,79 | |
шістнадцяти зразків | 1 дослідження | 5538,33 | |
7.16 | Визначення зеараленону в кормах за допомогою тест-системи Рідаскрин® Зеараленон: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 1825,48 | |
трьох зразків | 1 дослідження | 2733,64 | |
п’яти зразків | 1 дослідження | 2757,79 | |
шістнадцяти зразків | 1 дослідження | 5538,33 | |
7.17 | Визначення афлатоксину М1 у молоці та молочних продуктах методом: | ||
ВЕРХ | 1 дослідження | 281,45 | |
ВЕРХ з використанням імуноафінної колонки | 1 дослідження | 608,56 | |
ТШХ | 1 дослідження | 230,44 | |
7.18 | Визначення афлатоксину М1 у молоці та молочних продуктах методом ІФА: | ||
одного зразка | 1 дослідження | 1583,85 | |
десяти зразків | 1 дослідження | 3829,64 | |
сорока одного зразка | 1 дослідження | 10473,44 | |
7.19 | Одночасне виявлення афлатоксину В1, патуліну, Т-2 токсину, зеараленону, вомітоксину, стеригматоцистину у кормах методом | 1 дослідження | 387,55 |
ТШХ | |||
7.20 | Визначення у продуктах рослинного походження методом ТШХ: | ||
патуліну | 1 дослідження | 214,88 | |
стеригматоцистину | 1 дослідження | 214,00 | |
зеараленону | 1 дослідження | 213,81 | |
охратоксину А | 1 дослідження | 215,59 |