№ з/п |
Найменування послуги |
Одиниця виміру |
Розмір плати, гривень |
1 |
2 |
3 |
4 |
І |
Проведення лабораторних досліджень хвороб тварин* та оцінки ветеринарно-санітарного стану продуктів тваринного походження, зокрема неїстівних, кормових добавок, преміксів, кормів, ґрунту, води для тварин, а також здійснення періодичного контролю за показниками якості та безпечності |
|
|
1 |
Хіміко-токсикологічні дослідження |
|
|
1.1 |
Визначення залишкової кількості антибіотиків у продуктах тваринного походження методом рідинної хромато-мас-спектрометрії (далі - РХ-МС-МС): |
1 дослідження |
779,53 |
|
окситетрацикліну |
1 дослідження |
779,53 |
|
тетрацикліну |
1 дослідження |
779,53 |
|
хлортетрацикліну |
1 дослідження |
779,53 |
|
доксицикліну |
1 дослідження |
779,53 |
|
сульфамеразину |
1 дослідження |
779,53 |
|
сульфаметазину |
1 дослідження |
779,53 |
|
сульфатіазолу |
1 дослідження |
779,53 |
|
сульфадіазину |
1 дослідження |
779,53 |
|
сульфаметоксипіридазину |
1 дослідження |
779,53 |
|
сульфадимідину |
1 дослідження |
779,53 |
|
сульфадоксину |
1 дослідження |
779,53 |
|
сульфадиметоксину |
1 дослідження |
779,53 |
|
сульфагуанідину |
1 дослідження |
779,53 |
|
стрептоміцину |
1 дослідження |
779,53 |
|
пеніциліну |
1 дослідження |
779,53 |
|
тилозину |
1 дослідження |
779,53 |
|
амоксициліну |
1 дослідження |
779,53 |
|
дапсону |
1 дослідження |
779,53 |
|
еритроміцину |
1 дослідження |
779,53 |
|
енрофлоксацину |
1 дослідження |
779,53 |
|
норфлоксацину |
1 дослідження |
779,53 |
|
хлорамфеніколу |
1 дослідження |
617,65 |
1.2 |
Одночасне визначення залишкової кількості груп антибіотиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
791,93 |
1.3 |
Визначення залишкової кількості сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом високоефективної рідинної хроматографії (далі - ВЕРХ): |
|
|
|
сульфамеразину |
1 дослідження |
672,79 |
|
сульфаметазину |
1 дослідження |
672,79 |
|
сульфатіазолу |
1 дослідження |
672,79 |
|
сульфадіазину |
1 дослідження |
672,79 |
|
сульфаметоксипіридазину |
1 дослідження |
672,79 |
|
сульфадимідину |
1 дослідження |
672,79 |
|
сульфадоксину |
1 дослідження |
672,79 |
|
сульфадиметоксину |
1 дослідження |
672,79 |
|
сульфагуанідину |
1 дослідження |
672,79 |
1.4 |
Одночасне визначення залишкової кількості групи сульфаніламідів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
815,91 |
1.5 |
Визначення залишкової кількості фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: |
|
|
|
енрофлоксацину |
1 дослідження |
396,00 |
|
данофлоксацину |
1 дослідження |
385,19 |
|
норфлоксацину |
1 дослідження |
383,28 |
1.6 |
Визначення залишкової кількості карбендазиму в продуктах рослинного походження методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
688,26 |
1.7 |
Одночасне визначення залишкової кількості групи фторхінолонів у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ |
1 дослідження |
439,77 |
1.8 |
Визначення залишкової кількості антигельмінтиків у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: |
|
|
|
фенбендазолу |
1 дослідження |
692,62 |
|
альбендазолу |
1 дослідження |
692,62 |
1.9 |
Одночасне визначення залишкової кількості групи антигельмінтиків у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ |
1 дослідження |
692,62 |
1.10 |
Визначення залишкової кількості антигельмінтиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
918,03 |
1.11 |
Визначення залишкової кількості стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС: |
1 дослідження |
1067,26 |
|
діенестролу |
1 дослідження |
1067,26 |
|
гексестролу |
1 дослідження |
1067,26 |
|
діетилстильбестролу |
1 дослідження |
1067,26 |
|
19-нортестостерону |
1 дослідження |
1067,26 |
|
метилтестостерону |
1 дослідження |
1067,26 |
|
17-b естрадіолу |
1 дослідження |
1067,26 |
1.12 |
Одночасне визначення залишкової кількості груп стероїдних гормонів та стильбенів у продуктах тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
1067,26 |
1.13 |
Визначення залишкової кількості нітроімідазолів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
1470,79 |
1.14 |
Визначення залишкової кількості кокцидіостатиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: |
1 дослідження |
1240,89 |
|
саліноміцину |
1 дослідження |
1240,89 |
|
монензиму |
1 дослідження |
1240,89 |
|
наразину |
1 дослідження |
1240,89 |
|
диклазурилу |
1 дослідження |
1240,89 |
|
динітрокарбаніліду |
1 дослідження |
1240,89 |
1.15 |
Одночасне визначення залишкової кількості групи кокцидіостатиків у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
1240,89 |
1.16 |
Визначення залишкової кількості b-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС: |
|
|
|
кленбутеролу |
1 дослідження |
864,66 |
|
сальбутамолу |
1 дослідження |
864,66 |
|
циматеролу |
1 дослідження |
864,66 |
1.17 |
Одночасне визначення залишкової кількості групи b-агоністів у печінці та сечі методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
864,66 |
1.18 |
Визначення залишкової кількості нестероїдних протизапальних засобів у продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
1059,28 |
1.19 |
Визначення залишкової кількості фарб у рибі методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
769,38 |
1.20 |
Визначення залишкової кількості колхіцину в меду методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
618,16 |
1.21 |
Визначення залишкової кількості тиреостатиків у сечі та меду методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
984,71 |
1.22 |
Визначення залишкової кількості ізоніазиду у патологічному матеріалі методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
692,88 |
1.23 |
Визначення залишкової кількості амітразу та його метаболітів у меду методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
880,88 |
1.24 |
Визначення залишкової кількості седативних речовин у продуктах тваринного походження методом ВЕРХ |
1 дослідження |
853,01 |
1.25 |
Визначення барвників у продуктах тваринного та рослинного походження методом ВЕРХ |
1 дослідження |
525,80 |
1.26 |
Визначення каротиноїдів у продуктах тваринного та рослинного походження методом ВЕРХ |
1 дослідження |
721,52 |
1.27 |
Визначення вітаміну А (трансретинолу та 13-цисретинолу) методом ВЕРХ: |
1 дослідження |
368,30 |
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
368,30 |
|
у кормах, кормових добавках та преміксах |
1 дослідження |
350,51 |
1.28 |
Визначення вітаміну Е (альфа-, бета-, гамма-, дельта-токоферолів) методом ВЕРХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
517,07 |
|
у кормах, кормових добавках та преміксах |
1 дослідження |
570,44 |
1.29 |
Визначення меламіну в молоці та молочній продукції |
1 дослідження |
682,77 |
1.30 |
Визначення ціанурової кислоти в молоці та молочній продукції |
1 дослідження |
682,77 |
1.31 |
Визначення нітрофуранів в продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
840,52 |
1.32 |
Визначення зеранолу в продукції тваринного походження та сечі методом РХ-МС-МС |
1 дослідження |
871,66 |
1.33 |
Визначення харчових добавок в безалкогольних напоях методом ВЕРХ |
1 дослідження |
414,38 |
1.34 |
Визначення вітамінів А, E, D в продукції тваринного та рослинного походження, кормах, кормових добавках та преміксах |
1 дослідження |
1142,72 |
1.35 |
Визначення водорозчинних вітамінів в продукції тваринного та рослинного походження, кормах, кормових добавках та преміксах |
1 дослідження |
1075,48 |
1.36 |
Міжлабораторні раунди "Визначення хлорамфеніколу в продукції тваринного походження методом РХ-МС-МС" |
1 раунд |
828,91 |
1.37 |
Міжлабораторні раунди "Визначення сульфаніламідів в продукції тваринного походження методом ВЕРХ" |
1 раунд |
911,31 |
1.38 |
Міжлабораторні раунди "Визначення фторхінолонів в продукції тваринного походження методом ВЕРХ" |
1 раунд |
822,14 |
1.39 |
Міжлабораторні раунди "Визначення b-агоністів в продукції тваринного походження методом РХ-МС-МС" |
1 раунд |
1157,36 |
1.40 |
Міжлабораторні раунди "Визначення тіреостатиків в печінці та сечі методом РХ-МС-МС" |
1 раунд |
1108,67 |
1.41 |
Міжлабораторні раунди "Визначення антибіотиків в продукції тваринного походження методом РХ-МС-МС" |
1 раунд |
894,56 |
1.42 |
Міжлабораторні раунди "Визначення антигельмінтиків в продукції тваринного походження методом РХ-МС-МС" |
1 раунд |
1059,17 |
1.43 |
Міжлабораторні раунди "Визначення кокцидіостатиків в продукції тваринного походження методом РХ-МС-МС" |
1 раунд |
1163,39 |
1.44 |
Визначення залишкової кількості актеліка (піріміфос-метилу) методом тонкошарової хроматографії (далі - ТШХ): |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
146,49 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
158,59 |
|
у воді |
1 дослідження |
154,28 |
1.45 |
Визначення залишкової кількості актеліка (піріміфос-метилу) методом газової хроматографії (далі - ГХ): |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
185,54 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
177,74 |
|
у воді |
1 дослідження |
190,64 |
1.46 |
Визначення залишкової кількості базудину (діазинону) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
150,05 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
160,73 |
|
у воді |
1 дослідження |
159,54 |
1.47 |
Визначення залишкової кількості базудину (діазинону) методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
246,32 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
172,72 |
|
у воді |
1 дослідження |
166,73 |
1.48 |
Визначення залишкової кількості хлорофосу (трихлорфону), ДДВФ (О,о-диметил-О-(2,2-дихлорвініл) фосфат) (дихлорфосу) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
162,26 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
169,84 |
|
у воді |
1 дослідження |
158,61 |
1.49 |
Визначення залишкової кількості хлорофосу (трихлорфону), ДДВФ (О,о-диметил-О-(2,2-дихлорвініл) фосфат) (дихлорфосу) методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
156,85 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
144,32 |
|
у воді |
1 дослідження |
135,37 |
1.50 |
Визначення залишкової кількості карбофосу (малатіону) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
154,12 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
163,68 |
|
у воді |
1 дослідження |
156,87 |
1.51 |
Визначення залишкової кількості карбофосу (малатіону) методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
156,42 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
153,90 |
|
у воді |
1 дослідження |
150,29 |
1.52 |
Визначення залишкової кількості метафосу (паратіон-метилу) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
150,10 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
146,29 |
|
у воді |
1 дослідження |
159,52 |
1.53 |
Визначення залишкової кількості метафосу (паратіон-метилу) методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
169,24 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
163,26 |
|
у воді |
1 дослідження |
153,33 |
1.54 |
Визначення залишкової кількості фосфаміду (діметоату) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
150,10 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
158,97 |
|
у воді |
1 дослідження |
154,11 |
1.55 |
Визначення залишкової кількості фосфаміду (діметоату) методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
172,80 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
165,05 |
|
у воді |
1 дослідження |
172,48 |
1.56 |
Визначення залишкової кількості фталофосу (фосмету) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
150,10 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
160,61 |
|
у воді |
1 дослідження |
154,11 |
1.57 |
Визначення залишкової кількості фталофосу (фосмету) методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
182,71 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
165,05 |
|
у воді |
1 дослідження |
163,18 |
1.58 |
Визначення залишкової кількості дурсбану (хлорпіріфосу) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
172,74 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
163,26 |
|
у воді |
1 дослідження |
154,11 |
1.59 |
Визначення залишкової кількості дурсбану (хлорпіріфосу) методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
172,74 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
163,26 |
|
у воді |
1 дослідження |
155,11 |
1.60 |
Визначення залишкової кількості бромофосу методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
142,94 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
163,56 |
|
у воді |
1 дослідження |
154,11 |
1.61 |
Визначення залишкової кількості бромофосу методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
175,03 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
163,93 |
|
у воді |
1 дослідження |
170,06 |
1.62 |
Визначення залишкової кількості фамфуру методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
150,10 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
159,78 |
|
у воді |
1 дослідження |
154,11 |
1.63 |
Визначення залишкової кількості фамфуру методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
162,91 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
159,23 |
|
у воді |
1 дослідження |
154,92 |
1.64 |
Визначення залишкової кількості фенхлорфосу методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
222,49 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
158,97 |
|
у воді |
1 дослідження |
153,85 |
1.65 |
Визначення залишкової кількості фенхлорфосу методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
162,91 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
135,06 |
|
у воді |
1 дослідження |
131,39 |
1.66 |
Визначення залишкової кількості тіофосу (паратіону) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
151,88 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
152,22 |
|
у воді |
1 дослідження |
140,62 |
1.67 |
Визначення залишкової кількості тіофосу (паратіону) методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
153,01 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
157,34 |
|
у воді |
1 дослідження |
133,36 |
1.68 |
Визначення залишкової кількості хлорфенвінфосу методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
141,98 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
145,50 |
|
у воді |
1 дослідження |
140,62 |
1.69 |
Визначення залишкової кількості хлорфенвінфосу методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
145,11 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
143,50 |
|
у воді |
1 дослідження |
133,36 |
1.70 |
Визначення фостоксину у кормах, кормових добавках фотоколориметричним методом |
1 дослідження |
227,10 |
1.71 |
Визначення залишкової кількості трихлорметафосу методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
156,85 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
147,39 |
|
у воді |
1 дослідження |
142,51 |
1.72 |
Визначення залишкової кількості трихлорметафосу методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
163,29 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
154,84 |
|
у воді |
1 дослідження |
137,14 |
1.73 |
Визначення фосфорорганічних сполук методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
162,94 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
159,20 |
|
у воді |
1 дослідження |
150,41 |
|
у пір'ї та вовні |
1 дослідження |
165,60 |
1.74 |
Визначення фосфорорганічних сполук методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
219,27 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
191,88 |
|
у воді |
1 дослідження |
149,82 |
1.75 |
Визначення залишкової кількості гексахлорциклогексану (далі - ГХЦГ) (альфа-ізомеру) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
130,66 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
125,66 |
|
у воді |
1 дослідження |
115,80 |
1.76 |
Визначення залишкової кількості ГХЦГ (альфа-ізомеру) методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
117,61 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
118,31 |
|
у воді |
1 дослідження |
116,52 |
1.77 |
Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
110,85 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
113,87 |
|
у воді |
1 дослідження |
106,34 |
1.78 |
Визначення залишкової кількості ГХЦГ (бета-ізомеру) методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
144,58 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
147,12 |
|
у воді |
1 дослідження |
120,52 |
1.79 |
Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
130,72 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
130,16 |
|
у воді |
1 дослідження |
121,20 |
1.80 |
Визначення залишкової кількості ГХЦГ (гамма-ізомеру) методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
120,31 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
120,31 |
|
у воді |
1 дослідження |
116,05 |
1.81 |
Визначення залишкової кількості 4,4-дихлордифенілдихлоретилену (далі - ДДЕ) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
130,72 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
130,16 |
|
у воді |
1 дослідження |
125,65 |
1.82 |
Визначення залишкової кількості 4,4-ДДЕ методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
140,11 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
142,65 |
|
у воді |
1 дослідження |
116,05 |
1.83 |
Визначення залишкової кількості 4,4-дихлордифенілдихлоретану (далі - ДДД) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
130,72 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
130,16 |
|
у воді |
1 дослідження |
123,89 |
1.84 |
Визначення залишкової кількості 4,4-ДДД методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
140,11 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
136,52 |
|
у воді |
1 дослідження |
116,05 |
1.85 |
Визначення залишкової кількості 4,4- дихлордифенілтрихлорметилметану (далі - ДДТ) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
130,72 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
130,16 |
|
у воді |
1 дослідження |
101,40 |
1.86 |
Визначення залишкової кількості 4,4-ДДТ методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
117,61 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
118,38 |
|
у воді |
1 дослідження |
96,26 |
1.87 |
Визначення залишкової кількості гептахлору методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
110,94 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
110,36 |
|
у воді |
1 дослідження |
104,09 |
1.88 |
Визначення залишкової кількості гептахлору методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
122,85 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
122,08 |
|
у воді |
1 дослідження |
116,05 |
1.89 |
Визначення залишкової кількості гептахлор-епоксиду (ендо-, екзо-) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
110,94 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
110,36 |
|
у воді |
1 дослідження |
104,09 |
1.90 |
Визначення залишкової кількості гептахлор-епоксиду (ендо-, екзо-) методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
122,08 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
118,51 |
|
у воді |
1 дослідження |
107,54 |
1.91 |
Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
110,94 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
110,36 |
|
у воді |
1 дослідження |
105,87 |
1.92 |
Визначення залишкової кількості гексахлорбензолу методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
122,85 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
121,82 |
|
у воді |
1 дослідження |
116,05 |
1.93 |
Визначення залишкової кількості альдрину методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
122,62 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
120,27 |
|
у воді |
1 дослідження |
115,45 |
1.94 |
Визначення залишкової кількості альдрину методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
138,33 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
122,85 |
|
у воді |
1 дослідження |
116,05 |
1.95 |
Визначення залишкової кількості діельдрину методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
112,71 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
110,36 |
|
у воді |
1 дослідження |
105,87 |
1.96 |
Визначення залишкової кількості діельдрину методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
118,53 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
111,40 |
|
у воді |
1 дослідження |
99,04 |
1.97 |
Визначення залишкової кількості ендрину методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
130,72 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
130,16 |
|
у воді |
1 дослідження |
123,89 |
1.98 |
Визначення залишкової кількості ендрину методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
118,53 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
108,63 |
|
у воді |
1 дослідження |
99,04 |
1.99 |
Визначення залишкової кількості альфа-хлордану методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
110,94 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
110,36 |
|
у воді |
1 дослідження |
105,87 |
1.100 |
Визначення залишкової кількості альфа-хлордану методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
112,19 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
102,50 |
|
у воді |
1 дослідження |
96,26 |
1.101 |
Визначення залишкової кількості гамма-хлордану методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
98,95 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
94,66 |
|
у воді |
1 дослідження |
86,99 |
1.102 |
Визначення залишкової кількості гамма-хлордану методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
118,53 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
109,61 |
|
у воді |
1 дослідження |
99,04 |
1.103 |
Визначення залишкової кількості альфа-, бета-ендосульфану методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
110,94 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
110,36 |
|
у воді |
1 дослідження |
104,92 |
1.104 |
Визначення залишкової кількості альфа-ендосульфану методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
118,53 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
118,51 |
|
у воді |
1 дослідження |
99,04 |
1.105 |
Визначення залишкової кількості бета-ендосульфану методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
118,53 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
114,95 |
|
у воді |
1 дослідження |
99,04 |
1.106 |
Визначення залишкової кількості метоксихлору методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
110,94 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
110,36 |
|
у воді |
1 дослідження |
105,87 |
1.107 |
Визначення залишкової кількості метоксихлору методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
118,53 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
116,74 |
|
у воді |
1 дослідження |
96,26 |
1.108 |
Визначення залишкової кількості ізодрину методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
110,94 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
110,36 |
|
у воді |
1 дослідження |
105,87 |
1.109 |
Визначення залишкової кількості ізодрину методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
118,53 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
105,84 |
|
у воді |
1 дослідження |
96,26 |
1.110 |
Визначення хлорорганічних сполук методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
125,07 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
121,68 |
|
у воді |
1 дослідження |
111,54 |
|
у пір'ї та вовні |
1 дослідження |
176,05 |
1.111 |
Визначення хлорорганічних сполук методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
160,93 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
153,65 |
|
у воді |
1 дослідження |
134,57 |
1.112 |
Визначення залишкової кількості поліхлорованих біфенілів методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
174,18 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
167,00 |
|
у воді |
1 дослідження |
160,19 |
1.113 |
Визначення залишкової кількості децису (дельтаметрину) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
132,84 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
134,68 |
|
у воді |
1 дослідження |
116,40 |
1.114 |
Визначення залишкової кількості децису (дельтаметрину) методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
120,19 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
118,47 |
|
у воді |
1 дослідження |
109,48 |
1.115 |
Визначення залишкової кількості амбушу (перметрину) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
144,52 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
124,79 |
|
у воді |
1 дослідження |
98,83 |
1.116 |
Визначення залишкової кількості амбушу (перметрину) методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
121,96 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
120,26 |
|
у воді |
1 дослідження |
111,25 |
1.117 |
Визначення залишкової кількості суміцидину (циперметрину) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
122,71 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
122,04 |
|
у воді |
1 дослідження |
120,17 |
1.118 |
Визначення залишкової кількості суміцидину (циперметрину) методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
121,96 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
118,47 |
|
у воді |
1 дослідження |
111,25 |
1.119 |
Визначення залишкової кількості рипкорду (фенвалерату) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
104,92 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
101,43 |
|
у воді |
1 дослідження |
97,78 |
1.120 |
Визначення залишкової кількості рипкорду (фенвалерату) методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
120,19 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
116,71 |
|
у воді |
1 дослідження |
109,48 |
1.121 |
Визначення синтетичних піретроїдів методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
120,00 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
111,95 |
|
у воді |
1 дослідження |
103,07 |
1.122 |
Визначення синтетичних піретроїдів методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
138,99 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
133,79 |
|
у воді |
1 дослідження |
115,46 |
1.123 |
Визначення залишкової кількості трефлану методом ТШХ: |
|
|
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
107,62 |
|
у воді |
1 дослідження |
100,38 |
1.124 |
Визначення залишкової кількості тетраметилтіурамдисульфіду (тіраму) (далі - ТМТД), тетраметилтіураммоносульфіду (далі - ТМТМ) методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
138,17 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
141,07 |
|
у воді |
1 дослідження |
121,80 |
1.125 |
Визначення ТМТД (тіраму), ТМТМ фотоколориметричним методом: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
148,28 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
153,61 |
|
у воді |
1 дослідження |
135,11 |
1.126 |
Визначення залишкової кількості 2,4-Д, 2,4-Д амінної солі, 2,4-Д натрієвої солі, 2,4-Д бутилового ефіру, 2,4-Д октилового ефіру, 2,4-Д кротилового ефіру, 2М-4Х методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
158,50 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
158,35 |
|
у воді |
1 дослідження |
131,93 |
1.127 |
Визначення залишкової кількості 2,4-Д, 2,4-Д амінної солі, 2,4-Д натрієвої солі, 2,4-Д бутилового ефіру, 2,4-Д октилового ефіру, 2,4-Д кротилового ефіру, 2М-4Х методом ГХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
145,81 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
145,67 |
|
у воді |
1 дослідження |
138,19 |
1.128 |
Визначення імідаклоприду у продуктах рослинного походження методом ВЕРХ |
1 дослідження |
1282,89 |
1.129 |
Визначення ртутьорганічних сполук методом ТШХ: |
|
|
|
у продуктах тваринного та рослинного походження |
1 дослідження |
166,43 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
145,67 |
1.130 |
Визначення зоокумарину (варфарину) методом ТШХ: |
|
|
|
у м'язовій тканині та крові тварин |
1 дослідження |
254,35 |
|
у кормах, кормових добавках |
1 дослідження |
244,46 |