Якісні характеристики підготовки фахівців |
|
Молодший спеціаліст |
Бака- лавр |
Спеціа- ліст |
Ма- гістр |
1. Умови забезпечення державної гарантії якості вищої освіти |
|
|
|
|
1.1. Виконання навчального плану за показниками: перелік навчальних дисциплін, години, форми контролю, % |
100 |
100 |
100 |
100 |
1.2. Підвищення кваліфікації викладачів постійного складу за останні 5 років, % |
100 |
100 |
100 |
100 |
2. Результати освітньої діяльності (рівень підготовки фахівців), не менше |
|
|
|
|
2.1. Рівень гуманітарних знань студентів: |
|
|
|
|
- успішно виконані контрольні завдання; % |
90 |
90 |
90 |
90 |
- якісно (на 5 i 4) виконані контрольні завдання, % |
50 |
50 |
50 |
50 |
2.2. Рівень фундаментальних знань студентів: |
|
|
|
|
- успішно виконані контрольні завдання, % |
90 |
90 |
90 |
90 |
- якісно (на 5 і 4) виконані контрольні завдання, % |
50 |
50 |
50 |
50 |
2.3. Рівень фахової підготовки: |
|
|
|
|
- успішно виконані завдання з дисциплін фахової підготовки, % |
90 |
90 |
90 |
90 |
- якісно (на 5 і 4) виконані контрольні завдання з дисциплін фахової підготовки, % |
50 |
50 |
50 |
50 |
3. Чисельність викладачів постійного складу, що обслуговують спеціальність, які займаються вдосконаленням навчально-методичного забезпечення, науковими дослідженнями, підготовкою підручників та навчальних посібників, % |
100 |
100 |
100 |
100 |
4. Наявність у структурі навчального закладу наукових підроздилів та результатів їх діяльності |
- |
+ |
+ |
+ |
5. Участь студентів у наукової діяльності (наукова робота на кафедрах та в лабораторіях, участь в наукових конференщях, конкурсах, виставках, профільних олімпіадах тощо) |
+ |
+ |
+ |
+ |