- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
Про затвердження національних стандартів України, змін до національних стандартів України та скасування чинності нормативних документів
( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного
комітету України з питань технічного регулювання
та споживчої політики
N 395 від 30.08.2010
Наказом Державної служби технічного
регулювання
N 603 від 28.12.2010 )
Відповідно до Закону України
"Про стандартизацію" та на виконання Плану національної стандартизації
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності:
а) з 1 липня 2010 р.:
ДСТУ 7154:2010 Метрологія. Лічильники рідини камерні.
Методика повірки (калібрування)
- Вперше
(зі скасуванням чинності в Україні
ГОСТ 8.451-81)
ДСТУ 7155:2010 Метрологія. Державна повірочна схема для
засобів вимірювання об'ємної активності
бета-випромінювальних аерозолів.
- На заміну ДСТУ ГОСТ 8.090:2009
(у частині бета-випромінювальних аерозолів)
ДСТУ 7156:2010 Метрологія. Витратоміри тахометричні
кулькові. Методика повірки (калібрування)
- Вперше
(зі скасуванням чинності в Україні
ГОСТ 8.252-77)
ДСТУ 7157:2010 Інформація та документація. Видання
електронні. Основні види та вихідні
відомості.
- Вперше
( Підпункт "а" пункту 1 із змінами, внесеними згідно з Наказом
Державного комітету України з питань технічного регулювання та
споживчої політики
N 395 від 30.08.2010 )
б) з 1 липня 2011 р.
ДСТУ 7158:2010 М'ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні
умови
- Вперше
(зі скасуванням чинності в Україні
ГОСТ 7724-77)
( Підпункт "б" пункту 1 із змінами, внесеними згідно з Наказом
Державної служби технічного регулювання
N 603 від
28.12.2010 )
в) з 1 жовтня 2011 р.
ДСТУ 7159:2010 Консерви. Соки відновлені. Загальні
технічні умови
- На заміну
ДСТУ-П-4150:2003
(у частині відновлених соків).
2. Затвердити зміни до національних стандартів України з наданням чинності:
а) з 1 квітня 2010 р.:
Зміна N 1 Олія пальмова. Загальні технічні умови
ДСТУ 4306:2004
................Перейти до повного тексту