1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
28.12.2010 N 603
Про внесення змін до деяких наказів Держспоживстандарту України
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" та за пропозиціями Міністерства аграрної політики України (лист від 06.12.2010 N 37-14-4-10/20728) і Національної асоціації виробників м'яса та м'ясопродуктів України "Укрм'ясо" (лист від 07.12.2010 N 46-01/238)
НАКАЗУЮ:
1. Внести зміни до наказів Держспоживстандарту України:
1.1. У підпункті "д" пункту 1 та підпункті "г" пункту 3 наказу Держспоживстандарту України від 15.08.2006 N 242 "Про затвердження національних стандартів, зміни до національного класифікатора України та скасування нормативних документів" (із змінами, внесеними згідно з наказами Держспоживстандарту України від 07.09.2006 N 273, від 05.07.2007 N 144, від 30.07.2007 N 170, від 12.12.2007 N 357 та від 30.12.2009 N 483) слово "січня" замінити словом "липня".
1.2. У підпункті "г" пункту 1 та підпункті "г" пункту 4 наказу Держспоживстандарту України від 29.01.2007 N 4 "Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів, зміни до національного класифікатора України, скасування нормативних документів та внесення змін до наказів Держспоживстандарту" (із змінами, внесеними згідно з наказами Держспоживстандарту України від 12.12.2007 N 357, від 14.08.2008 N 284 та від 30.12.2009 N 483) слово "січня" замінити словом "липня".
1.3. У пункті 2 наказу Держспоживстандарту України від 30.07.2007 N 170 "Про запровадження перехідного періоду дії нормативних документів":
абзац другий викласти у такій редакції:
"у підпункті "б" пункту 3 слова та цифри:
"РСТ УССР 1850-86 Продукти із свинини та яловичини. Загальні
технічні умови
ГОСТ 16594-85 Продукты из свинины сырокопченые. Технические
условия
ГОСТ 17482-85 Продукты из свинины запеченные и жареные.
Технические условия
ГОСТ 18236-85 Продукты из свинины вареные. Технические
условия
ГОСТ 18255-85 Продукты из свинины копчено-вареные.
Технические условия
ГОСТ 18256-85 Продукты из свинины копчено-запеченные.
Технические условия"
вилучити";
доповнити абзацом такого змісту:
"доповнити підпунктом "в-1" у такій редакції:

................
Перейти до повного тексту