1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
27.10.2009 N 395
Про затвердження національних стандартів, скасування нормативних документів та внесення змін до наказів Держспоживстандарту від 26.08.2008 N 301, від 22.12.2008 N 485, від 26.12.2008 N 507 та від 31.12.2008 N 525
( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 461 від 18.12.2009 ) ( Додатково див. наказ N 603 від 28.12.2010 )
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" та на виконання Плану національної стандартизації
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності
а) з 1 липня 2010 р.:
ДСТУ 7079:2009 Якість ґрунту. Лабораторні методи
аналізування торфу. Загальні вимоги
- Вперше
ДСТУ 7080:2009 Якість ґрунту. Проведення польових
дослідів. Основні вимоги
- Вперше
ДСТУ 7081:2009 Якість ґрунту. Ерозія ґрунту.
Допустимі норми
- Вперше
б) з 1 січня 2011 р.:
ДСТУ 7082:2009 Олії. Методи визначання масової частки
фосфоровмісних речовин
- Вперше
(зі скасуванням в Україні ГОСТ 7824-80)
ДСТУ 7083:2009 Добрива органічні та органо-мінеральні.
Методи визначання гумінових кислот
- Вперше
ДСТУ 7084:2009 Вина столові молоді. Технічні умови
- Вперше
ДСТУ 7085:2009 Вина плодово-ягідні газовані.
Технічні умови
- Вперше
ДСТУ 7086:2009 Вина плодово-ягідні ігристі.
Технічні умови
- Вперше
ДСТУ 7087:2009 Спирт коньячний молодий. Технічні умови
- Вперше
ДСТУ 7088:2009 Спирт плодовий молодий для виробництва
міцних напоїв. Технічні умови
- На заміну РСТ УССР 1480-90 (у частині
молодого спирту)
( Підпункт "б" пункту 1 із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики N 461 від 18.12.2009 )
в) з 1 липня 2011 р.
ДСТУ 7089:2009 Молоко і молочні продукти. Методика
підраховування кількості мезофільних
аеробних та факультативно-анаеробних
мікроорганізмів, дріжджів і плісеневих
грибів за допомогою пластин

................
Перейти до повного тексту