- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ ТА З ПИТАНЬ
ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ
Н А К А З
27.12.2002 N 379
Про присвоєння звань "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер" працівникам підприємств громадського харчування
За результатами розгляду матеріалів, що надійшли від управління споживчого ринку Дніпропетровської обласної державної адміністрації, управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності та торгівлі Кіровоградської обласної державної адміністрації, управління торгівлі та побутового обслуговування населення Сумської обласної державної адміністрації, головного управління економіки Чернігівської обласної державної адміністрації, головного управління споживчого ринку та торгівлі Київської міської державної адміністрації, Центральної спілки споживчих товариств України, а також за підсумками чемпіонату України з кулінарії, який відбувся в рамках III Фестивалю кулінарного мистецтва України в м. Києві 27 - 30 листопада 2002 року, та за підсумками конкурсу професійної майстерності кухарів і кондитерів закладів громадського харчування споживчої кооперації України, який відбувся в м. Житомирі 4 - 6 листопада 2002 року, відповідно до Положення про присвоєння звань "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер" працівникам підприємств громадського харчування, затвердженого наказом Міністерства економіки України від 04.09.2000
N 191 (зареєстрований у Міністерстві юстиції України 22.09.2000 за N 633/4854),
НАКАЗУЮ:
1. За високу професійну майстерність і виготовлення кулінарної продукції та булочних виробів відмінної якості присвоїти звання "Майстер-кухар" висококваліфікованим працівникам громадського харчування згідно з додатком 1.
2. За високу професійну майстерність і виготовлення борошняних кондитерських виробів відмінної якості присвоїти звання "Майстер-кондитер" висококваліфікованим працівникам громадського харчування згідно з додатком 2.
3. Начальнику управління громадського харчування та побутових послуг Шалимінову О. В. довести цей наказ до відома управлінь з питань торгівлі та побутового обслуговування населення обласних, міських державних адміністрацій, Центральної спілки споживчих товариств України з метою вручення фахівцям свідоцтв про присвоєння звання "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер".
Державний секретар з питань торгівлі
Міністерства економіки та з питань
європейської інтеграції України А.Гончарук
Додаток 1
до пункту 1 наказу
Міністерства економіки
та з питань європейської
інтеграції України
27.12.2002 N 379
СПИСОК
працівників громадського харчування, яким присвоюється звання "Майстер-кухар"
Андрієнко Валентина Йосипівна - кухар 6-го розряду (завідуюча
виробництвом) кафе СТ "Кооперативний технікум" Полтавської
облспоживспілки
Ващейкіна Ірина Юріївна - кухар 6-го розряду ресторану
"Полісся" комбінату громадського харчування Шепетівського
райспоживтовариства, м. Шепетівка, Хмельницька область
Волчкова Надія Василівна - кухар 6-го розряду (бригадир
зміни) СП "Лікувально-оздоровчий центр "Укоопспілка", м. Алушта
Годинко Ганна Василівна - кухар 6-го розряду (бригадир) кафе
"Едельвейс" комбінату громадського харчування Рахівської
райспоживспілки, м. Рахів, Закарпатська область
Грибов В'ячеслав Анатолійович - кухар 6-го розраду
(шеф-кухар) ресторану "Дніпро" ДП "Готель "Дніпро", м. Київ
Гугельчук Марина Мар'янівна - кухар 6-го розряду об'єднання
підприємств громадського харчування КП "Райпромторг" Новобузького
райспоживтовариства, м. Новий Буг, Миколаївська область
Доброцька Марія Іллівна - кухар 6-го розряду бару комбінату
громадського харчування Рахівської райспоживспілки, м. Рахів,
Закарпатська область
Єгорова Жанна Миколаївна - кухар 6-го розряду (завідуюча
виробництвом) кафе "Сентоза" ТОВ "Соло", м. Дніпропетровськ
Константінова Надія Степанівна - кухар 6-го розряду (бригадир) ресторану "Гірський Тікич" об'єднання підприємств громадського харчування Тальнівського райспоживтовариства, м.
Тальне, Черкаська область
Кривич Катерина Григорівна - кухар 6-го розряду (майстер виробничого навчання) професійно-технічного училища N 16, м.
Чернігів
Мордхілевич Валентин Лазарович - кухар 6-го розряду
виробничо-торговельного підприємства "Гостинний двір", м. Київ
Мудрак Наталія Леонідівна - кухар 6-го розряду кафе "Каспій"
приватного підприємця Ібрагімова Ф. І., м. Дніпропетровськ
Наливайко Світлана Миколаївна - кухар 6-го розряду ресторану
"Зустріч" Золотоніського райспоживтовариства, м. Золотоноша,
Черкаська область
Очерета Наталія Василівна - кухар 6-го розраду (бригадир)
ресторану "Дубовий гай" госпрозрахункового об'єднання ринків
Вінницької облспоживспілки
Панченко Олександра Михайлівна - кухар 6-го розряду
колективного підприємства кафе "Фантазія", м. Дніпропетровськ
Подольський Сергій Степанович - кухар 6-го розряду
(завідуючий виробництвом) колективного підприємства кафе
"Фантазія", м. Дніпропетровськ
Чехун Діна Григорівна - кухар 6-го розряду (завідуюча
................Перейти до повного тексту