- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ
ТА З ПИТАНЬ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ
Н А К А З
N 326 від 29.12.2001
Про присвоєння звань "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер" працівникам підприємств громадського харчування
За результатами підсумків чемпіонату України з кулінарії, який відбувся в рамках II Фестивалю кулінарного мистецтва України в м. Києві 1 - 4 грудня 2001 року, та відповідно до Положення про присвоєння звань "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер" працівникам підприємств громадського харчування, затвердженого наказом Міністерства економіки України від 04.09.2000 N 191 (зареєстрований у Міністерстві юстиції України 22 вересня 2000 року за
N 633/4854),
НАКАЗУЮ:
1. За високу професійну майстерність і виготовлення кулінарної продукції відмінної якості присвоїти звання "Майстер-кухар" переможцям чемпіонату України з кулінарії згідно з додатком 1.
2. За високу професійну майстерність і виготовлення борошняних кондитерських виробів відмінної якості присвоїти звання "Майстер-кондитер" переможцям чемпіонату України з кулінарії згідно з додатком 2.
3. Управлінню громадського харчування та побутових послуг довести цей наказ до відома управлінь з питань торгівлі та побутового обслуговування населення обласних, міських державних адміністрації з метою вручення Свідоцтв про присвоєння звання "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер" безпосередньо фахівцям.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Державного секретаря Стеценка В. О.
Міністр О. Шлапак
Додаток 1
до наказу Міністерства економіки
та з питань європейської інтеграції
України
від 29 грудня 2001 р. N 326
Список працівників громадського харчування - переможців чемпіонату з кулінарії II Фестивалю кулінарного мистецтва України в номінації "кухар", яким присвоюється звання "Майстер-кухар"
Авдієнко
Валерій Анатолійович - кухар 6-го розряду ресторану "Дніпро" ДП
"Готель "Дніпро", м. Київ
Батова
Ірина Володимирівна - кухар 6-го розряду КП
"Ресторан "Славутич", м.Київ
Москаленко
Катерина Іванівна - кухар 6-го розряду (завідуюча
виробництвом) ресторану "Братислава" ВАТ
"Готельний комплекс "Братислава", м.Київ
Назаренко
Сергій Павлович - кухар 6-го розряду ресторану "Дніпро"
ДП "Готель "Дніпро", м.Київ
Тукало
................Перейти до повного тексту