- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
N 197 від 03.09.2001
Про присвоєння звань "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер" працівникам громадського харчування
За результатами розгляду матеріалів, що надійшли від головних управлінь економіки Миколаївської і Тернопільської обласних державних адміністрацій, управління торгівлі і побутового обслуговування населення Севастопольської міської державної адміністрації та відповідно до Положення про присвоєння звань "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер" працівникам підприємств громадського харчування, затвердженого наказом Міністерства економіки України від 04.09.2000
N 191 (зареєстрований у Міністерстві юстиції України 22.09.2000 за N 633/4854),
НАКАЗУЮ:
1. За високу професійну майстерність і виготовлення кулінарної продукції та булочних виробів відмінної якості присвоїти звання "Майстер-кухар" висококваліфікованим працівникам громадського харчування згідно з додатком 1.
2. За високу професійну майстерність і виготовлення борошняних кондитерських виробів відмінної якості присвоїти звання "Майстер-кондитер" висококваліфікованим працівникам громадського харчування згідно з додатком 2.
3. Управлінню з питань громадського харчування та побутових послуг (Шалимінову О.В.) довести цей наказ до головних управлінь економіки Миколаївської і Тернопільської обласних державних адміністрацій, управління торгівлі і побутового обслуговування населення Севастопольської міської державної адміністрації з метою вручення Свідоцтв про присвоєння звання "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер" безпосередньо фахівцям.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Гончарука А.І.
Міністр О.Шлапак
Додаток 1
до наказу Міністерства
економіки України
від 3 вересня 2001 р. N 197
Список працівників громадського харчування, яким присвоюється звання "Майстер-кухар"
Машталір - кухар 6-го розряду (майстер
................Перейти до повного тексту