1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ ТА З ПИТАНЬ
ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ
Н А К А З
19.07.2004 N 270
Про присвоєння звань "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер" працівникам підприємств громадського харчування
За результатами розгляду матеріалів, що надійшли від головного управління економіки Чернівецької обласної державної адміністрації, управління торгівлі та побутового обслуговування населення Севастопольської міської державної адміністрації, Центральної спілки споживчих товариств України, та відповідно до Положення про порядок присвоєння звань "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер" працівникам підприємств громадського харчування, затвердженого наказом Міністерства економіки України від 04.09.2000 N 191 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22.09.2000 за N 633/4854,
НАКАЗУЮ:
1. За високу професійну майстерність і виготовлення кулінарної продукції та булочних виробів відмінної якості присвоїти звання "Майстер-кухар" висококваліфікованим працівникам громадського харчування згідно з додатком 1.
2. За високу професійну майстерність і виготовлення борошняних кондитерських виробів відмінної якості присвоїти звання "Майстер-кондитер" висококваліфікованим працівникам громадського харчування згідно з додатком 2.
3. Заступнику директора департаменту регіонального розвитку - начальнику управління внутрішньої торгівлі та побутових послуг Родіонову Ю.Ф. довести цей наказ до головного управління економіки Чернівецької обласної державної адміністрації, управління торгівлі та побутових послуг населення Севастопольської міської державної адміністрації, Центральної спілки споживчих товариств України з метою вручення працівникам свідоцтв про присвоєння звань "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер".
Міністр економіки та
європейської інтеграції
України


М.Деркач
Додаток 1
до наказу Міністерства
економіки та з питань
європейської інтеграції
України
19.07.2004 N 270
СПИСОК
працівників громадського харчування, яким присвоюється звання "Майстер-кухар"
БАСЕНКО
Світлана Василівна
- кухар 6-го розряду ТОВ "Ресторан "Кварц", м. Чернівці
ГОМЕНЮК
Пантелеймон Іванович
- кухар 6-го розряду ресторану "Жемчужина" ВАТ "Туркомплекс "Черемош", м. Чернівці
ЗАГАРЮК
Ілонна Дмитрівна
- кухар 6-го розряду ресторану "Ельзас" ПП Гринчук В.М., м. Чернівці
ЮВЕНКО
Людмила Василівна
- кухар 6-го розряду (кухар-бригадир) кафе-бару "Роксолана" ПП Якобчук А.В., м. Чернівці
ПАВЛЮК
Марія Іллівна
- кухар 6-го розряду ресторану "Жемчужина" ВАТ "Туркомплекс "Черемош", м. Чернівці
ПУЗДРЯК
Світлана Георгіївна
- кухар 6-го розряду ресторану "Савана" ПП Сазетюк В.В., м. Чернівці
САВЕТЮК
Валентина Василівна
- кухар 6-го розряду (завідувач виробництва) ресторану "Савана" ПП Саветюк В.В., м. Чернівці
СТРЕБНА
Євгенія Максимівна
- кухар 6-го розряду комбінату громадського харчування державного підприємства науково-виробничого комплексу газотурбобудування "Зоря - Машпроект", м. Миколаїв
ТКАЧЕНКО
Тамара Георгіївна
- кухар 6-го розряду їдальні гімназії N 2 міського комунального підприємства харчування учнів шкіл, м. Чернівці
ФІЛІМОНОВ
Вадим Ігнатович
- кухар 6-го розряду (шеф-кухар) бару "Селі" ПП "ДЕНВІ", м. Севастополь
Заступник директора
департаменту регіонального
розвитку - начальник
управління внутрішньої
торгівлі та побутових послуг




Ю.Родіонов

................
Перейти до повного тексту