- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ ТА З ПИТАНЬ
ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ
Н А К А З
Про присвоєння звань "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер" працівникам підприємств громадського харчування
За результатами розгляду матеріалів головного управління економіки Миколаївської обласної державної адміністрації, Центральної спілки споживчих товариств України та за підсумками чемпіонату України з кулінарії, який відбувся в рамках IV Фестивалю кулінарного мистецтва України в м. Києві 12-15 листопада 2003 року, та II Конкурсу професійної майстерності кухарів і кондитерів закладів громадського харчування споживчої кооперації України, який відбувся в м. Дніпропетровську 11-13 листопада 2003 року, а також відповідно до Положення про порядок присвоєння звань "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер" працівникам підприємств громадського харчування, затвердженого наказом Міністерства економіки України від 04.09.2000
N 191 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22.09.2000 за N 633/4854,
НАКАЗУЮ:
1. За високу професійну майстерність і виготовлення кулінарної продукції та булочних виробів відмінної якості присвоїти звання "Майстер-кухар" висококваліфікованим працівникам громадського харчування згідно з додатком 1.
2. За високу професійну майстерність і виготовлення борошняних кондитерських виробів відмінної якості присвоїти звання "Майстер-кондитер" висококваліфікованим працівникам громадського харчування згідно з додатком 2.
3. Заступнику директора департаменту - начальнику управління внутрішньої торгівлі та побутових послуг Родіонову Ю.Ф. довести цей наказ до відома управлінь економіки, управлінь з питань торгівлі та побутового обслуговування населення обласних державних адміністрацій, головного управління споживчого ринку та торгівлі Київської міської державної адміністрації, управління з питань торгівлі та побутового обслуговування населення Севастопольської міської державної адміністрації. Центральної спілки споживчих товариств України з метою вручення працівникам свідоцтв про присвоєння звань "Майстер-кухар" і "Майстер-кондитер".
Міністр економіки та з питань європейської інтеграції України | М.Деркач |
Додаток 1
до наказу Міністерства
економіки та з питань
європейської інтеграції
України
05.02.2004 N 45
СПИСОК
працівників громадського харчування, яким присвоюється звання "Майстер-кухар"
------------------------------------------------------------------
|БАЙРАК |- кухар 6-го розряду ресторану "Жашків" |
|Тетяна Кирилівна |об'єднання підприємств громадського |
| |харчування Жашківської райспоживспілки, |
| |м. Жашків, Черкаська область |
|--------------------+-------------------------------------------|
|БОНДАРЧУК |- кухар 6-го розряду ресторану "Україна" |
|Ніла Іванівна |кооперативного підприємства "Поділля" |
| |Славутського райспоживтовариства, |
| |м. Славута, Хмельницька область |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ВІРСТА |- кухар 6-го розряду ресторану "Черемош" |
|Наталія Георгіївна |Вижницького об'єднання громадського |
| |харчування Вижницької райспоживспілки, |
| |м. Вижниця, Чернівецька область |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ГОЛОВКО |- кухар 6-го розряду кафе "Ювілейне" ДП |
|Ольга Дмитрівна |"Ринок Ювілейний" Дніпропетровської |
| |облспоживспілки, м. Кривий Ріг, |
| |Дніпропетровська область |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ЖУРАВЛЬОВА |- кухар 6-го розряду (шеф-кухар) закусочної|
|Ольга Миколаївна |"Чебуречна" Свободського споживчого |
| |товариства Сімферопольської |
| |райспоживспілки, с. Перевальне, |
| |Сімферопольський район, Автономна |
| |Республіка Крим |
|--------------------+-------------------------------------------|
|КОЖОКАРУ Олександр |- кухар 6-го розряду диско-бару "Торнадо", |
|Миколайович |ПП Козьма Ю.М., м. Чернівці |
|--------------------+-------------------------------------------|
|КОТОВИЧ |- кухар 6-го розряду ресторану "Буг" |
|Галина Степанівна |об'єднання підприємств громадського |
| |харчування Любомльської райспоживспілки, |
| |м. Любомль, Волинська область |
|--------------------+-------------------------------------------|
|КУЧЕР Валентина |- кухар 6-го розряду (завідувач |
|Михайлівна |виробництва) ресторану "Царське село" ТОВ |
| |"К-2", м. Київ |
|--------------------+-------------------------------------------|
|МІГАЄСІ |- кухар 6-го розряду (шеф-кухар) ресторану |
|Віра Петрівна |"Ратуша", ПП Сайгашева І.В., м. Чернівці |
|--------------------+-------------------------------------------|
|МІШИНА |- кухар 6-го розряду (завідувач |
|Тетяна Олексіївна |виробництва) кафе ДПКП "Ринок Фрунзенський"|
| |Дніпропетровської облспоживспілки, |
| |м. Дніпропетровськ |
|--------------------+-------------------------------------------|
|НИЖНИК |- кухар 6-го розряду (майстер виробничого |
|Павло Йосифович |навчання) ПТУ N 20, м. Бурштин, |
| |Івано-Франківська область |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ПАРАЩУК |- кухар 6-го розряду (майстер виробничого |
|Марія Василівна |навчання) Чернівецького кооперативного |
| |економіко-правового коледжу, м. Чернівці |
|--------------------+-------------------------------------------|
|РОСКОШЕНКО Наталія |- кухар 6-го розряду їдальні ДП |
|Володимирівна |Торговельно-харчовий комбінат |
| |Миколаївського райспоживтовариства, |
| |м. Миколаїв |
|--------------------+-------------------------------------------|
|СИРВАТКО |- кухар 6-го розряду ресторану "Жовква" |
|Марія Дмитрівна |Рава-Руського споживчого товариства |
| |Жовківської райспоживспілки, м. Жовква, |
| |Львівська область |
|--------------------+-------------------------------------------|
|СЛАБКА |- кухар 6-го розряду (завідувач |
|Тетяна Анатоліївна |виробництва) кафе "Самара" Булахівського |
| |ССТ Павлоградської райспоживспілки, |
| |Павлоградський район, Дніпропетровська |
| |область |
|--------------------+-------------------------------------------|
|СМОЛА Антоніна |- кухар 6-го розряду ресторану "Україна" |
|Володимирівна |кооперативного підприємства "Поділля" |
| |Славутського райспоживтовариства, |
| |м. Славута, Хмельницька область |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ТКАЧЕНКО |- кухар 6-го розряду (директор ресторану |
|Лідія Іллівна |"Деркул") СП Біловодський комбінат |
................Перейти до повного тексту