- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
Про затвердження форм звітності підприємств виробників виноробної продукції
1. Затвердити та ввести в дію, починаючи з 1 січня 2007 року, форми звітності виробників виноробної продукції, що додаються:
1.1. N П-5 "Заключний звіт про переробку винограду та виробництво виноматеріалів на "___" ___________ 200_ року";
1.2. N ЗР-5 "Звіт про залишки та рух виноматеріалів і спиртуректифікату за "___" квартал 200_ року".
2. Поширити форми звітності, затверджені пунктом 1 цього наказу, на юридичні особи, їхні відокремлені підрозділи, що виробляють виноробну продукцію, незалежно від форм власності та організаційно-правових форм господарювання.
3. Установити, що форми звітності, затверджені пунктом 1 цього наказу, подаються Мінагрополітики України на паперових та магнітних носіях.
4. Департаменту ринків рослинництва, садівництва, виноградарства та виноробства:
4.1. Здійснювати керівництво збиранням та розробкою даних за формами звітності, затвердженими пунктом 1 цього наказу;
4.2. Довести наказ до відома Мінагрополітики Автономної Республіки Крим, головних управлінь агропромислового розвитку Дніпропетровської, Запорізької, Закарпатської, Донецької, Херсонської, Миколаївської та Одеської облдержадміністрацій, управлінь агропромислового розвитку Київської, Севастопольської міськдержадміністрацій.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Мельника С.І.
З В І Т Н І С Т Ь
ЗАКЛЮЧНИЙ ЗВІТ
ПРО ПЕРЕРОБКУ ВИНОГРАДУ ТА ВИРОБНИЦТВО ВИНОМАТЕРІАЛІВ
на "___" ____________ 200_ року
Форма N П-5
-----------------------------------------------------
| Подають: |Терміни подання| ЗАТВЕРДЖЕНО
|-----------------------------------+---------------| Наказ Мінагрополітики України
|юридичні особи, їхні відокремлені |не пізніше | від 10 лютого 2007 р. N 79
|підрозділи, що виробляють виноробну|10.01 та 10.04 | за погодженням з Держкомстатом України
|продукцію, незалежно від форм | | 2 рази на рік
|власності та організаційно-правових| | (станом на 01.01 та 01.04)
|форм господарювання - | | Поштова
|Мінагрополітики України | |
-----------------------------------------------------
Найменування організації - складача інформації |
Поштова адреса |
Коди організації - складача |
за ЄДРПОУ |
території (КОААТУ) |
виду економічної діяльності (КВЕД) |
форми власності (КФВ) |
організаційно- правової форми господарювання (КОПФГ) |
міністерства, іншого центрального органу, якому підпорядкована організація - складач інформації (КОДУ)* |
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|
|
|
|
|
|
|
* тільки для підприємств державного сектору
РОЗДІЛ II
Переробка винограду та виробництво виноматеріалів врожаю сезону __________ р.
Найменування сортів винограду |
Перероб- лено виног- раду |
Отримано сусла |
Додано спирту |
Вихід виноматеріалів |
Відходи дріжджів |
Відходи |
Втра- ти |
Пресові фракції |
найме- нування винома- теріалу |
кіль- кість |
кондиції |
кіль- кість |
кондиції |
вичав- ки |
грібні |
кг |
дал |
масова концен- трація цукрів, г/ куб.дм. |
дал |
дал безвод- ного спирту |
дал |
спирт, об % |
масова концен- трація цукрів, г/ куб.дм. |
дал |
спирт, об % |
масова концен- трація цукрів, г/ куб.дм. |
кг |
кг |
дал |
дал |
А |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Всього: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом на тип виноматеріалу |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Всього: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом на тип виноматеріалу |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Всього: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом на Інші виноматеріали: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом на всі виноматеріали |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
РОЗДІЛ II
Використання винограду по сортах на виробництво виноматеріалів врожаю сезону __________ р. *)
N п/п |
Найменування сорту винограду |
Перероблено винограду |
На виробіток виноматеріалу назва типу |
На виробіток виноматеріалу назва типу |
На виробіток виноматеріалу назва типу |
На виробіток виноматеріалу назва типу |
На виробіток виноматеріалу назва типу |
На виробіток виноматеріалу назва типу |
кіль- кість |
кондиції |
кіль- кість |
кондиції |
кіль- кість |
кондиції |
кіль- кість |
кондиції |
кіль- кість |
кондиції |
кіль- кість |
кондиції |
кіль- кість |
кондиції |
кг |
масова концен- трація цукрів, г/ куб.дм. |
масова концен- трація титрова- них кислот, г/ куб.дм. |
кг |
масова концен- трація цукрів, г/ куб.дм. |
кг |
масова концен- трація цукрів, г/ куб.дм. |
кг |
масова концен- трація цукрів, г/ куб.дм. |
кг |
масова концен- трація цукрів, г/ куб.дм. |
кг |
масова концен- трація цукрів, г/ куб.дм. |
кг |
масова концен- трація цукрів, г/ куб.дм. |
А |
Б |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
РАЗОМ: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
................Перейти до повного тексту