N п/п |
Найменування досліджень |
Ціна дослід- ження |
I. ТОКСИКОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ПО ВИЗНАЧЕННЮ: |
1. |
Актеліку і базудину у воді, продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
50,0 |
2. |
Хлорофосу і ДДВФ у воді в продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
45,0 |
3. |
Карбофосу у воді в продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
41,0 |
4. |
Метафосу у воді, продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
47,0 |
5. |
Метафосу у воді, продуктах тваринного і рослинного походження МГХ |
68,0 |
6. |
Карбофосу у воді, продуктах тваринного і рослинного походження МГХ |
68,0 |
7. |
Хлорофосу і ДДВФ у воді, продуктах тваринного і рослинного походження МГХ |
61,0 |
8. |
Актеліку і базудину у воді, продуктах тваринного і рослинного походження МГХ |
71,0 |
9. |
ФОС при отруєнні бджіл (експрес-метод) |
18,0 |
10. |
Фталафосу у воді, продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
39,0 о |
11. |
ГХЦГ, ДДТ, ДДЄ, гептахлору у воді, продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
48,0 |
12. |
ГХЦГ, ДДТ, ДДЄ, гептахлору у воді, продуктах тваринного і рослинного походження ГТУ |
58,0 |
13. |
Децису у воді, продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
31,0 |
14. |
Карате у воді, продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
45,0 |
15. |
ТМТД, цирам, цинеб у воді, продуктах тваринного і рослинного походження колориметричним методом |
26,0 |
16. |
ТМТД, ТМТМ в продуктах рослинного походження МТШХ |
34,0 |
17. |
2,4Д, 2М-4Х в продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
47,0 |
18. |
2,4Д, 2М-4Х в продуктах тваринного і рослинного походження МГХ |
51,0 |
19. |
Нітрати, нітрити у воді, продуктах тваринного і рослинного походження колориметричним методом |
13,0 |
20. |
Нітрати в кормах згідно з ГОСТом 13496.19-86 |
7,0 |
21. |
Кухонна сіль в патматеріалі (по Мору) |
10,0 |
22. |
Кухонної солі по ГОСТу 13496.1-89 |
10,0 |
23. |
Ртуті в кормах по Полєжаєву |
27,0 |
24. |
Ртуті в кормах, продуктах харчування |
27,0 |
25. |
Солі важких металів (кадмій, свинець, цинк, мідь) в кормах, продуктах харчування згідно з ГОСТами |
58,0 в |
26. |
Ціанідів (синильна кислота) |
21,0 |
27. |
Миш'яку в кормах і продуктах харчування згідно з ГОСТом |
27,0 |
28. |
Фурадану МТШХ |
32,0 |
29. |
Крисиду |
56,0 |
30. |
Зоокумарину МТШХ |
51,0 |
31. |
Глюкозидів |
40,0 |
32. |
Перекисного і кислотного числа |
41,0 |
33. |
Уреази згідно з ГОСТом |
21,0 |
34. |
Фтору |
24,0 |
35. |
Миш'яку і фосфіду цинку по Зангер-Блеку |
19,0 |
36. |
Загальної жорсткості у воді по ГОСТу 4152-72 |
6,0 |
37. |
Хлоридів у воді по ГОСТу 4245-72 |
5,0 |
38. |
Сульфатів у воді по ГОСТу 4389-72 |
8,0 |
39. |
Концентрації дезрозчинів |
10,0 |
40. |
Гормонів у продуктах харчування |
95,0 |
II. БІОХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ НА НАЯВНІСТЬ: |
1. |
Каротину в сироватці крові |
3,0 |
2. |
Загального білка в сироватці крові |
2,0 |
3. |
Фракції білка в сироватці крові нефелометричним методом |
10,0 |
4. |
Лужний резерв у сироватці крові |
3,0 |
5. |
Загального кальцію в сироватці крові |
3,0 |
6. |
Неорганічного фосфору в сироватці крові |
6,0 |
7. |
Активності лужної фосфатази в сироватці крові |
8,0 |
8. |
Глюкози в безбілковому фільтраті крові |
9,0 |
9. |
Неорганічного магнію в безбілковому фільтраті крові |
5,0 |
10. |
Каротиноїдів у жовтках |
3,0 |
11. |
Вітамін A в біоматеріалі і вітамінних препаратах |
34,0 |
12. |
Вітаміну D в препаратах |
33,0 |
13. |
Вітаміну E в біоматеріалі, кормах і вітамінах |
27,0 |
14. |
Вітаміну B2 в білках інкубаційних яєць |
21,0 |
15. |
Вітаміну B2 в жовтках інкубаційних яєць |
20,0 |
16. |
Вітаміну B1 в біоматеріалі і кормах |
12,0 |
17. |
Вітаміну B2 в біоматеріалі і кормах |
10,0 |
18. |
Кислотного числа жовтка яєць |
4,0 |
19. |
Заліза в біоматеріалі і кормах |
26,0 |
20. |
Кобальту в біоматеріалі і кормах |
25,0 |
21. |
Марганцю в біоматеріалі і кормах |
18,0 |
22. |
Міді в біоматеріалі і кормах |
23,0 |
23. |
Цинку в біоматеріалі і кормах |
26,0 |
24. |
Молібдену в біоматеріалі і кормах |
25,0 |
25. |
Вологості в кормах |
4,0 |
26. |
Каротину в кормах |
8,0 |
27. |
Сирого протеїну в кормах |
14,0 |
28. |
Кальцію в кормах |
11,0 |
29. |
Фосфору в кормах |
13,0 |
30. |
Жиру в кормах |
12,0 |
31. |
Сирої клітковини в кормах |
14,0 |
32. |
Загальної кислотності |
4,0 |
33. |
Органічних кислот в кормах |
14,0 |
III. МІКОЛОГІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ НА: |
1. |
Токсичність на рибах гупі |
80,0 |
2. |
Токсичність на шкірі кролика |
98,0 |
3. |
Токсичність на білих мишах |
42,0 |
4. |
Мікотоксин Т-2 у кормах |
40,0 |
5. |
Охратоксин |
28,0 |
6. |
Патулін |
42,0 |
7. |
Вомітоксин |
48,0 |
8. |
Стеригматоцистин |
34,0 |
9. |
Ф-2 (зеараленон) |
62,0 |
10. |
Афлатоксин B1 |
40,0 |
11. |
Афлатоксин B1 в продуктах харчування (в м'ясі) |
44,0 |
12. |
Афлатоксин B1 у молоці і молочнокислих продуктах |
49,0 |
13. |
Дерматомікоз |
43,0 |
14. |
Патогенні гриби (в патматеріалі) |
35,0 |
15. |
Аспергільоз бджіл |
42,0 |
16. |
Аскосферомікоз |
42,0 |
17. |
Меланоз |
42,0 |
18. |
Аспергільоз тварин та птиці |
42,0 |
19. |
Кандидамікоз |
42,0 |
20. |
Дослідження сперми на контамінацію патогенними грибами |
27,0 |
21. |
Бранхіомікоз (риб) |
42,0 |
22. |
Сапролегніоз (риб) |
42,0 |
23. |
Плісняві гриби в кормах |
30,0 |
24. |
Сажки в зерні |
27,0 |
25. |
Сажки в комбікормі |
16,0 |
26. |
Ріжки в зерні |
8,0 |
27. |
Ріжки в комбікормі |
27,0 |
28. |
Комплекс мікотоксинів мікробіологічним методом |
52,0 |
IV. ІХТІОПАТОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ НА: |
1. |
Опісторхоз |
23,0 |
2. |
Анізакідози |
14,0 |
3. |
Триматодози, цестодози, нематодози, алантоцеоральоз |
3,0 |
4. |
Ектопаразити |
1,0 |
V. ДОСЛІДЖЕННЯ НА ПАРАЗИТОЛОГІЧНІ ЗАХВОРЮВАННЯ: |
1. |
Копрологічне дослідження на гельмінтози (по Котельнікову-Хренову) |
2,0 |
2. |
Копрологічне - на трематодози методом седиментації |
1,0 |
3. |
Копрологічне - на трематодози, диктіокаульоз, опісторхоз, аскаридоз, трихоцефальоз комбінованим методом |
3,0 |
4. |
Ларвоскопічне - на диктіокаульоз (Бермана-Орлова) |
1,0 |
5. |
Ларвоскопічне - на диктіокаульоз (по Котельнікову-Хренову) |
5,0 |
6. |
Копрологічне - на аскаридатози, стронгілятози кишкові, трихоцефальоз, стронгілоїдози, монієзіози по Фюлеборну |
1,0 |
7. |
Копрологічне - на аскаридатози, монієзіози, кишкові стронгілятози, трихоцефальози, стронгілоїдоз, метастронгільоз, акантоцефальоз (по Котельнікову-Хренову) |
2,0 |
8. |
Мікроскопічне - на саркоптодози, демодекоз, кнемідокоптоз, ентомози |
2,0 |
9. |
Мікроскопічне - на телязіоз (без пофарбування мазків) |
2,0 |
10. |
Копрологічне - не балентидіоз методом нативного мазка |
1,0 |
11. |
Мікроскопічне - на балантидіоз та еймеріоз (без пофарбування мазків) |
3,0 |
12. |
Мікроскопічне - на варроатоз, браульоз бджіл (без пофарбування мазків) |
1,0 |
13. |
Мікроскопічне - на нозематоз, акарапідоз, амебіаз бджіл (без пофарбування мазків) |
2,0 |
14. |
Мікроскопічне - на личинки гельмінтів проміжних господарів - молюсків, кліщів, мурашок, мошки (без пофарбування мазків) |
1,0 |
15. |
Біохімічне - личинки гельмінтів (онхоцеркоз) |
2,0 |
16. |
Мікроскопічне - на трихомоноз (з пофарбуванням мазків) |
5,0 |
17. |
Культуральне - на трихомоноз |
9,0 |
18. |
Мікроскопічне - на трихінельоз (без пофарбування мазків) |
2,0 |
19. |
Біохімічне - на трихінельоз |
5,0 |
20. |
Серологічне - на трихінельоз |
8,0 |
21. |
Мікроскопічне - на піроплазмідози (з пофарбуванням мазків) |
7,0 |
22. |
Мікроскопічне - на токсоплазмози (з пофарбуванням мазків) |
8,0 |
23. |
Мікроскопічне - на гістомоноз, борреліоз птиці (з пофарбуванням мазків) |
6,0 |
24. |
Мікроскопічне - на еймеріоз птиці та кролів з патрозтином (без пофарбування мазків) |
2,0 |
25. |
Біологічне - на токсоплазмоз |
13,0 |
26. |
Яйця і личинки гельмінтів в об'єктах зовнішнього середовища |
5,0 |
VI. СЕРОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ НА: |
1. |
Інфекційний епідидиміт |
10,0 |
2. |
Паратуберкульоз по РЗК |
7,0 |
3. |
Бруцельоз по РЗК (РТЗК) |
5,0 |
4. |
Сибірка по РП |
6,0 |
5. |
Бруцельоз по РБП |
1,0 |
6. |
Лептоспіроз по РМА |
30,0 |
7. |
Проби молока по КР на бруцельоз |
0,5 |
8. |
Бруцельоз по РА |
2,0 |
9. |
Лістеріоз по РЗК |
6,0 |
10. |
Парувальна неміч по РЗК |
13,0 |
11. |
Сап по РЗК |
6,0 |
12. |
ІНАН коней по РДП |
6,0 |
VII. ГЕМАТОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ НА ЛЕЙКОЗ: |
1. |
Установлення РІД |
1,0 |
2. |
Гематологічне дослідження крові (загальне) |
10,0 |
3. |
Відрахунок кількості лейкоцитів |
1,0 |
4. |
Виведення лейкоцитарної формули |
6,0 |
5. |
Підрахунок кількості еритроцитів |
2,0 |
6. |
Визначення гемоглобіну |
1,0 |
7. |
Визначення ШОЕ |
1,0 |
VIII. РАДІОЛОГІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ НА: |
1. |
Бета-спектрометричне - на стронцій-90 (прилад Гама Плюс) |
12,0 |
2. |
Гама-спектрометричне - на цезій (АІ-1024) |
11,0 |
3. |
Радіометричне - на цезій-137 (РУБ-01П6, РУГ-91, РКГ-05П) |
5,0 |
4. |
Стронцій-90, радіохімічним методом |
38,0 |
5. |
Радіометричне - на приладі "Бета" |
4,0 |
IX. ДОСЛІДЖЕННЯ НА ЗАХВОРЮВАННЯ БАКТЕРІАЛЬНОЇ ЕТІОЛОГІЇ: |
1. |
Сибірка |
52,0 |
2. |
Туберкульоз |
325,0 |
3. |
Бруцельоз |
228,0 |
4. |
Сальмонельоз |
35,0 |
5. |
Кампілобактеріоз |
15,0 |
6. |
Бешиха |
44,0 |
7. |
Диплококові захворювання |
47,0 |
8. |
Лептоспіроз |
90,0 |
9. |
Правець |
45,0 |
10. |
Брадзот |
85,0 |
11. |
Пастерельоз |
41,0 |
12. |
Лістеріоз |
86,0 |
13. |
Ботулізм |
48,0 |
14. |
Інфекційний епідидиміт баранів |
104,0 |
15. |
Європейський гнилець бджіл |
19,0 |
X. САНІТАРНО-БАКТЕРІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ: |
1. |
М'ясо від вимушено забитих тварин на сибірку, на сальмонельоз |
27,0 |
2. |
Змивів з обладнання |
14,0 |
3. |
Якість пастеризації молока та відвійок |
3,0 |
4. |
Сперму бугаїв-плідників на загальне бакзабруднення, колі-титр, анаероби, псевдомоноз |
26,0 |
5. |
Кормів тваринного походження |
50,0 |
6. |
Кормів рослинного походження |
39,0 |
7. |
На загальну бакзабрудненість |
9,0 |
8. |
На колі-титр |
9,0 |
9. |
На наявність золотистого стафілокока |
11,0 |
10. |
На наявність протея |
12,0 |
XI. ДОСЛІДЖЕННЯ НА ЗАХВОРЮВАННЯ ВІРУСНОЇ ЕТІОЛОГІЇ: |
1. |
Хламідіоз (патматеріал), 3 пасажі |
129,0 |
2. |
Хламідіоз РЗК |
3,0 |
3. |
ІРТ (патматеріал з пасажу) |
96,0 |
4. |
Ауескі |
150,0 |
5. |
ІЛТ, Ньюкаслська хвороба |
69,0 |
6. |
Напруженість імунітету проти Ньюкаслської хвороби (РЗГА) |
27,0 |
7. |
Вакцини ЛА-Сота, ІЛТ |
62,0 |
XII. ПАТОМОРФОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ: |
1. |
Патологоанатомічний розтин трупа великої тварини (кінь, корова) |
26,0 |
2. |
Патологоанатомічний розтин трупа середньої тварини (ДРХ, свині) |
14,0 |
3. |
Патологоанатомічний розтин трупа дрібної тварини (кури, кролі тощо) |
6,0 |
4. |
Дослідження ізольованих органів |
6,0 |
5. |
Гістологічне дослідження |
53,0 |