N п/п |
Найменування досліджень |
Ціна дослід- ження |
ТОКСИКОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ПО ВИЗНАЧЕННЮ: |
1. |
Актеліку і базудину у воді, сировині, продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
62,0 |
2. |
Хлорофосу і ДДВФ у воді, сировині, продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
50,0 |
3. |
Карбофосу у воді, сировині, продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
46,0 |
4. |
Метафосу у воді, сировині, продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
59,0 |
5. |
Метафосу у воді, сировині, продуктах тваринного і рослинного походження МГХ |
68,0 |
6. |
Карбофосу у воді, сировині, продуктах тваринного і рослинного походження МГХ |
68,0 |
7. |
Хлорофосу і ДДВФ у воді, сировині, продуктах тваринного і рослинного походження МГХ |
70,0 |
8. |
Актеліку і базудину у воді, сировині, продуктах тваринного і рослинного походження МГХ |
71,0 |
9. |
Актеліку, базудину, карбофосу, метафосу, ДДВМ у воді, сировині, продуктах тваринного і рослинного походження МГХ |
92,0 |
10. |
ФОС при отруєнні бджіл (експрес-метод) |
23,0 |
11. |
Фталафосу у воді, сировині, продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
43,0 |
12. |
ГХЦГ, ДДТ, ДДЕ, ДДД, гентахлору у воді, сировині, продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
61,0 |
13. |
ГХЦГ, ДДТ, ДДЕ, ДДД, гентахлору у воді, сировині, продуктах тваринного і рослинного походження ГЖХ |
71,0 |
14. |
Децису, суміцидину у воді, сировині, продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
52,0 |
15. |
Карате, фастак у воді, сировині, продуктах тваринного і рослинного походження МТШХ |
55,0 |
16. |
Децису, суміцидину у воді, сировині, продуктах тваринного і рослинного походження МГХ |
36,0 |
17. |
ТМТД, ТМТМ в сировині та продуктах рослинного походження МТШХ |
42,0 |
18. |
2,4 Д; 2М-4Х в сировині та продуктах рослинного походження МГХ |
55,0 |
19. |
Нітратів, нітритів у воді, сировині, продуктах тваринного і рослинного походження колориметричним методом |
14,0 |
20. |
Нітратів у кормах за ГОСТ 13496-86 |
7,0 |
21. |
Кухонної солі в патматеріалі по Мору |
13,0 |
22. |
Кухонної солі за ГОСТ 13496.1-96 |
13,0 |
23. |
Ртуті в кормах по Поліжаєву |
33,0 |
24. |
Ртуті в сировині, продуктах тваринного та рослинного походження за ГОСТ 26926-86 |
33,0 |
25. |
Солей важких металів (Cd, Pb, Zn, Cu) на AAS-30 |
75,0 |
26. |
Олова у консервованих продуктах харчування |
31,0 |
27. |
Ціанідів (синильної кислоти) |
26,0 |
28. |
Фурадану МТШХ |
44,0 |
29. |
Крисиду в патматеріалі та кормах |
76,0 |
30. |
Зоокумарину в патматеріалі та кормах |
60,0 |
31. |
Фтору |
28,0 |
32. |
Глюкозидів |
59,0 |
33. |
Перекисного та кислотного числа |
50,0 |
34. |
Уреази |
19,0 |
35. |
Миш'яку та фосфіду цинку |
23,0 |
36. |
Загальної жорсткості у воді ГОСТ 4151-72 |
8,0 |
37. |
Хлоридів у воді ГОСТ 4245-72 |
6,0 |
38. |
Сульфатів у воді ГОСТ 4389-72 |
10,0 |
39. |
Концентрації дезрозчинів |
16,0 |
40. |
Гормонів у продуктах харчування, МТШХ |
109,0 |
41. |
Миш'яку за ГОСТ 26930-86 |
30,0 |
42. |
Нітратів в м'ясопродуктах (колориметричним методом) |
13,0 |
43. |
Кухонної солі в ковбасах та м'ясних продуктах |
13,0 |
44. |
Кухонної солі в рибі та рибних продуктах |
13,0 |
45. |
Кислотності в рибі |
9,0 |
46. |
Кислотності в молоці та молочних продуктах |
6,0 |
47. |
Вологи в м'ясних продуктах |
9,0 |
48. |
Гістаміну в рибопродуктах (колориметричним методом) |
62,0 |
49. |
Летючих N-нітрозамінів в харчових продуктах (Флюарат-М) |
107,0 |
50. |
Карбаміну (колориметричним методом) |
15,0 |
51. |
ДНОКу в воді, картоплі, винограді та яблуках (МТШХ) |
36,0 |
МІКОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ: |
1. |
Токсичності на шкірі кролика |
102,0 |
2. |
Токсичності на рибах гупі |
38,0 |
3. |
Токсичності на білих мишах |
40,0 |
4. |
Дерматомікозів |
44,0 |
5. |
Кандидомікозу |
42,0 |
6. |
Аспергільозу |
43,0 |
7. |
Аспергільозу бджіл |
43,0 |
8. |
Аскосферозу бджіл |
43,0 |
9. |
Меланозу бджіл |
43,0 |
10. |
Мікотоксинів мікробіологічним методом |
54,0 |
11. |
Сажки в зерні |
27,0 |
12. |
Сажки в комбікормі |
26,0 |
13. |
Ріжки в зерні |
21,0 |
14. |
Ріжки в комбікормі |
23,0 |
15. |
Т-2 токсину |
49,0 |
16. |
Ф-2 токсину |
61,0 |
17. |
Охратоксину |
44,0 |
18. |
Вомітоксину |
51,0 |
19. |
Стеригматоцистину |
35,0 |
20. |
Патуліну |
44,0 |
21. |
Афлатоксинів в кормах |
50,0 |
22. |
Афлатоксину B1, M1 в молоці і маслі |
69,0 |
23. |
Афлатоксинів у продуктах харчування |
59,0 |
24. |
Пліснявих грибів |
27,0 |
25. |
Патогенності грибів у патматеріалі |
44,0 |
26. |
Бронхіомікозу |
34,0 |
27. |
Сапроленгіозу |
42,0 |
28. |
Одночасного виявлення афлатоксину |
|
29. |
B1, патуліну, Т-2 токсину, зеараленону, стеригматоцистину, вомітоксину в різних кормах |
105,0 |
30. |
Комплексу мікотоксинів у зерні |
85,0 |
ВИЗНАЧЕННЯ БІОХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ: |
1. |
Каротину в сироватці крові |
4,0 |
2. |
Загального білку в сироватці крові |
2,0 |
3. |
Фракцій білку в сироватці крові |
12,0 |
4. |
Лужного резерву в сироватці крові |
4,0 |
5. |
Загального кальцію в сироватці крові |
3,0 |
6. |
Неорганічного фосфору в сироватці крові |
7,0 |
7. |
Активності лужної фосфатази в сироватці крові |
8,0 |
8. |
Глюкози в безбілковому фільтраті крові |
10,0 |
9. |
Неорганічного магнію в безбілковому фільтраті крові |
6,0 |
10. |
Каратиноїдів у жовтках яєць |
5,0 |
11. |
Вітаміну A в біоматеріалі, вітамінних препаратах і кормах |
37,0 |
12. |
Вітаміну D в препаратах |
37,0 |
13. |
Вітаміну E в біоматеріалі, кормах і вітамінних препаратах |
31,0 |
14. |
Вітаміну B2 в білках інкубаційних яєць |
25,0 |
15. |
Вітаміну B2 в жовтках інкубаційних яєць |
25,0 |
16. |
Вітаміну B1 в біоматеріалі і кормах |
18,0 |
17. |
Кислотного числа жовтка яєць |
4,0 |
18. |
Заліза в біоматеріалі та кормах |
28,0 |
19. |
Кобальту в біоматеріалі та кормах |
27,0 |
20. |
Марганцю в біоматеріалі та кормах |
18,0 |
21. |
Міді в біоматеріалі та кормах |
28,0 |
22. |
Цинку в біоматеріалі та кормах |
31,0 |
23. |
Молібдену в біоматеріалі та кормах |
28,0 |
24. |
Каротину в кормах |
9,0 |
25. |
Сирого протеїну |
17,0 |
26. |
Кальцію в кормах |
14,0 |
27. |
Вологості в кормах |
4,0 |
28. |
Фосфору в кормах |
15,0 |
29. |
Жиру в кормах |
13,0 |
30. |
Сирої клітковини в кормах |
17,0 |
31. |
Загальної кислотності в кормах |
5,0 |
32. |
Органічних кислот в кормах |
17,0 |
33. |
Вітаміну B2 в біоматеріалі та кормах |
16,0 |
34. |
Вітаміну B4 (холін-хлориду) |
38,0 |
35. |
Вітаміну K |
17,0 |
36. |
Метіоніну |
17,0 |
37. |
Вітаміну B12 |
71,0 |
ДОСЛІДЖЕННЯ НА ПАРАЗИТОЛОГІЧНІ ЗАХВОРЮВАННЯ: |
1. |
Опісторхозу |
28,0 |
2. |
Анізакідозу |
16,0 |
3. |
Ендопаразитів |
15,0 |
4. |
Ектопаразитів |
1,0 |
5. |
Копрологічне на гельмінти |
3,0 |
6. |
Копрологічне на трематодози |
1,0 |
7. |
Копрологічне на трематодози, диктіокаульоз, опісторхоз, аспаргільоз, трихоцефальоз (комбінованим методом) |
3,0 |
8. |
Ларвоскопічне на диктіокаульоз |
1,0 |
9. |
Ларвоскопічне на диктіокаульоз (експрес-метод) |
5,0 |
10. |
Копрологічне: на аскаридози, стронгілятози кишкові, трихоцефальоз, стронгілоїдози, монієзіоз по Фюлеборну |
1,0 |
11. |
Мікроскопічне: саркопноїдози, демодекоз, кнемідокоптоз, ентомози |
2,0 |
12. |
Копрологічне: на аскаридози, монієзіози, стронгілятози кишкові, трихоцефальоз, стронгілоїдоз, метастронгільоз, акантоцефальоз методом флотації по Котельнікову-Хренову |
3,0 |
13. |
Мікроскопічне: на телязіоз |
2,0 |
14. |
Копрологічне на балантидіоз |
1,0 |
15. |
Мікроскопічне на балантидіоз та еймеріоз |
5,0 |
16. |
Мікроскопічне на варатоз бджіл, браульоз бджіл |
3,0 |
17. |
Мікроскопічне на нозематоз, акарапідоз, амебіаз бджіл |
2,0 |
18. |
Мікроскопічне на личинки гельмінтів проміжних господарів: молюсків, кліщів, мурашок, мошок |
1,0 |
19. |
Біохімічне на личинки гельмінтів проміжних господарів: молюсків, черв'яків (на онхоцеркоз) |
3,0 |
20. |
Мікроскопічне на трихомоноз |
5,0 |
21. |
Культуральне на трихомоноз |
10,0 |
22. |
Мікроскопічне на трихінельоз |
2,0 |
23. |
Біохімічне на трихінельоз |
13,0 |
24. |
Серологічне на трихінельоз |
3,0 |
25. |
Мікроскопічне на піроплазмідози (з пофарбуванням мазків) |
7,0 |
26. |
Мікроскопічне на токсоплазмоз (з пофарбуванням мазків) |
8,0 |
27. |
Мікроскопічне на гістомоноз, борреліоз птиці (з пофарбуванням мазків) |
6,0 |
28. |
Мікроскопічне (без пофарбування мазків) птиці та кролів та еймеріоз з патологоанатомічним розтином |
3,0 |
29. |
Біологічне на токсоплазмоз |
30,0 |
30. |
Дослідження об'єктів зовнішнього середовища (грунту, гною) на наявність яєць і личинок гельмінтів |
5,0 |
СЕРОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ НА: |
1. |
Інфекційний епідидиміт |
46,0 |
2. |
Паратуберкульоз |
50,0 |
3. |
Бруцельоз по РЗК (РТЗК) |
40,0 |
4. |
Сибірка по РП |
46,0 |
5. |
Бруцельоз по РБП |
28,0 |
6. |
Лептоспіроз по РМА |
104,0 |
7. |
Парувальна неміч по РЗК |
50,0 |
8. |
Сап по РЗК |
47,0 |
9. |
ІНАН коней по РДП |
52,0 |
10. |
Молоко на бруцельоз по КР |
34,0 |
11. |
Бруцельоз по РА |
53,0 |
12. |
Лістеріоз по РЗК |
46,0 |
ГЕМАТОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ: |
1. |
Установлення РІД |
6,00 |
2. |
Підрахунок кількості лейкоцитів |
6,00 |
3. |
Виведення лейкоцитарної формули |
29,0 |
4. |
Підрахунок кількості еритроцитів |
8,0 |
5. |
Визначення гемоглобіну |
5,0 |
6. |
Визначення ШОЕ |
4,0 |
РАДІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ: |
1. |
Бета-спектрометричне дослідження на визначення стронцію-90 (прилад Гамма-плюс) |
13,0 |
2. |
Гамма-спектрометричне дослідження на цезій-137 (АІ-1024) |
12,0 |
3. |
Радіометричне дослідження на цезій-137 (прилади РУБ-01П6, РУГ-91, РКГ-05П0) |
6,0 |
4. |
Радіохімічний метод дослідження на стронцій |
84,0 |
5. |
Радіометричне дослідження на приладі "Бета" |
6,0 |
ПАТОМОРФОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ: |
1. |
Гістологічне дослідження |
67,0 |
2. |
Патологоанатомічний розтин трупа великої тварини (кінь, корова) |
31,0 |
3. |
Патологоанатомічний розтин трупа середньої тварини (ДРХ, свині) |
17,0 |
4. |
Патологоанатомічний розтин трупа дрібної тварини (кури, кролі тощо) |
7,0 |
5. |
Дослідження ізольованих органів |
8,0 |
ДОСЛІДЖЕННЯ НА ЗАХВОРЮВАННЯ БАКТЕРІАЛЬНОЇ ЕТІОЛОГІЇ: |
1. |
Сибірка |
75,0 |
2. |
Колібактеріоз та набрякова хвороба |
79,0 |
3. |
Сальмонельоз |
48,0 |
4. |
Туберкульоз |
365,0 |
5. |
Диплококові захворювання |
58,0 |
6. |
Лістеріоз |
143,0 |
7. |
Інфекційний епідидиміт баранів |
263,0 |
8. |
Бруцельоз |
264,0 |
9. |
Бешиха свиней |
55,0 |
10. |
Пастерельоз |
61,0 |
11. |
Правець |
61,0 |
12. |
Брадзот |
108,0 |
13. |
Ботулізм |
66,0 |
14. |
Європейський гнилець бджіл |
21,0 |
15. |
Кампілобактеріоз |
20,0 |
16. |
Дизентерія свиней |
5,0 |
17. |
Респіраторний мікоплазмоз птиці |
62,0 |
18. |
Лептоспіроз |
102,0 |
19. |
Чутливість культур до антибіотиків |
56,0 |
ДОСЛІДЖЕННЯ КОНСЕРВІВ НА: |
1. |
МАФАМ |
20,0 |
2. |
Стафілококи |
12,0 |
3. |
Bacillus cereus |
16,0 |
4. |
Мезофільні анаеробні мікроорганізми |
14,0 |
5. |
МАФАМ |
12,0 |
6. |
Термофільні анаеробні мікроорганізми |
15,0 |
7. |
Ботуліністичний токсин |
56,0 |
8. |
Ботулізм |
37,0 |
9. |
Clostridium perfingens |
29,0 |
10. |
Молочно-кислі бактерії |
52,0 |
11. |
Сальмонели |
44,0 |
ДОСЛІДЖЕННЯ БОРОШНА КОРМОВОГО ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ НА: |
1. |
Загальну кількість мікробів |
11,0 |
2. |
E. coli |
27,0 |
3. |
Сальмонели |
38,0 |
4. |
Анаероби |
27,0 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ НА: |
1. |
Антибіотики |
63,0 |
ДОСЛІДЖЕННЯ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ НА: |
1. |
Загальну кислотність |
12,0 |
2. |
E. coli |
19,0 |
3. |
Сальмонели |
39,0 |
4. |
Стафілококи |
13,0 |
ВИРОБИ КУЛІНАРІЇ І НАПІВФАБРИКАТИ З РУБЛЕНОГО М'ЯСА |
5. |
Загальна кількість мікробів |
11,0 |
6. |
E. coli |
13,0 |
7. |
Сальмонели |
40,0 |
8. |
St. aureus |
14,0 |
ВИРОБИ КОВБАСНІ І ПРОДУКТИ З М'ЯСА НА: |
8. |
Загальна кількість мікрофлори |
11,0 |
9. |
E. coli |
14,0 |
10. |
Сальмонели |
34,0 |
11. |
Стафілококи |
11,0 |
12. |
С. Р. клостридії |
23,0 |
13. |
Протей |
27,0 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАМОРОЖЕНОГО М'ЯСА НА: |
14. |
МАФАМ |
12,0 |
15. |
E. coli |
16,0 |
16. |
Сальмонели |
46,0 |
17. |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯЄЦЬ НА САЛЬМОНЕЛИ: |
27,0 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯЄЧНОГО ПОРОШКУ НА: |
18. |
Загальна кількість мікробів |
12,0 |
19. |
E. coli |
13,0 |
20. |
Сальмонели |
46,0 |
21. |
Стафілококи |
18,0 |
22. |
Протеус |
15,0 |
ДОСЛІДЖЕННЯ М'ЯСА ВІД ВИМУШЕНО ЗАБИТИХ ТВАРИН НА: |
23. |
Сибірку та сальмонельоз |
52,0 |
24. |
Бешиху, лістеріоз і пастерельоз |
37,0 |
25. |
Стафілококи, стрептококи |
12,0 |
26. |
E. coli |
33,0 |
27. |
Протея |
13,0 |
БІОХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ: |
28. |
Реакція на пероксидазу |
7,0 |
29. |
Реакція з сірчанокислою міддю |
4,0 |
30. |
Реакція з формаліном |
4,0 |
ДОСЛІДЖЕННЯ РИБИ І МОРСЬКИХ БЕЗХРЕБЕТНИХ: |
31. |
Загальна кількість мікробів |
11,0 |
32. |
Сальмонели |
39,0 |
33. |
E. coli |
26,0 |
34. |
Протея |
10,0 |
35. |
Стафілококи |
10,0 |
36. |
Клостридії |
20,0 |
САНІТАРНО-БАКТЕРІОЛОГІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ТУШОК ПТИЦІ: |
37. |
Сальмонельоз |
48,0 |
М'ЯСО ПТИЦІ, СУБПРОДУКТИ І НАПІВФАБРИКАТИ ПТИЦІ: |
38. |
МАФАМ |
12,0 |
39. |
E. coli |
14,0 |
40. |
Сальмонели |
42,0 |
41. |
St. aureus |
14,0 |
42. |
Лістерій |
63,0 |
43. |
Сульфіт редукуючі клостридії |
21,0 |
44. |
Європейський гнилець бджіл |
22,0 |
45. |
Якість пастеризації молока та відвійок |
2,0 |
46. |
Бакзабруднення, колі-титр, анаероби, псевдомоноз сперми |
30,0 |
47. |
Контроль дезінфекції по стафілококу |
10,0 |
48. |
Контроль якості заключної дезінфекції при туберкульозі по виділенню стафілокока і мікобактерій |
17,0 |
49. |
Дослідження якості дезінфекції по E. coli |
10,0 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ВОДИ, ЯКА ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ У ТВАРИННИЦТВІ: |
50. |
Загальна кількість бактерій |
10,0 |
51. |
E. coli |
35,0 |
САНІТАРНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМИВІВ З МОЛОЧНОГО ОБЛАДНАННЯ, ІНВЕНТАРЮ, БОЄНСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ, ІНКУБАЦІЙНО-ПТАХІВНИЧИХ СТАНЦІЙ: |
52. |
Сальмонели |
32,0 |
ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНА ЕКСПЕРТИЗА МЕДУ: |
53. |
Діастазне число |
12,0 |
54. |
Інвентарний цукор |
4,0 |
55. |
Штучний інвентарний цукор |
7,0 |
56. |
Наявність паді |
5,0 |
57. |
Сахарози |
7,0 |
58. |
Підігрівання меду |
14,0 |
59. |
Цукрової меляси |
5,0 |
60. |
Домішок крохмалю меляси |
6,0 |
61. |
Оксиметилфурфуролу |
13,0 |
62. |
Бактеріологічний контроль стерильності середовищ |
39,0 |
ДОСЛІДЖЕННЯ НА ВІРУСОЛОГІЧНІ ЗАХВОРЮВАННЯ: |
1. |
Дослідження патматеріалу на ящур в РЗК |
397,0 |
2. |
Дослідження на ентеровірусний гастроентерит свиней в pH на культурі клітин |
93,0 |
3. |
Дослідження патматеріалу на ІРТ ВРХ на культурі клітин (3 пасажі) |
109,0 |
4. |
Дослідження сперми на ІРТ на культурі клітин (3 пасажі) |
127,0 |
5. |
Дослідження патматеріалу на хворобу Тешена на культурі клітин (3 пасажі) |
104,0 |
6. |
Дослідження патматеріалу на ентеровірусну пневмонію свиней на культурі клітин (3 пасажі) |
104,0 |
7. |
Дослідження патматеріалу на ентеровірусний гастроентерит свиней на культурі клітин (3 пасажі) |
112,0 |
8. |
Дослідження патматеріалу на ТГЕС на культурі клітин (3 пасажі) |
112,0 |
9. |
Дослідження по визначенню біологічної активності вакцини "Ла-Сота" ІЛТ |
77,0 |
10. |
Дослідження сироваток крові на напруження імунітету проти Ньюкаслської хвороби (25 проб. РЗГА) |
62,0 |
11. |
Дослідження на сказ при розтині черепа і виготовлення мазків |
42,0 |
12. |
Дослідження сироваток крові на ТГЕС на культурі клітин в РН |
55,0 |
13. |
Дослідження сироваток крові на ПГ-3 на культурі клітин в РН |
69,0 |
14. |
Дослідження сироваток крові на ІРТ на культурі клітин в РН |
69,0 |
15. |
Дослідження сироваток крові птиці на грип (з 13 антигенами) в РЗГА |
55,0 |
16. |
Дослідження на сказ (біопроба) |
68,0 |
17. |
Дослідження патматеріалу на хворобу Ауескі (біопроба на 2-х кролях) |
111,0 |
18. |
Дослідження на віспу птиці (світлова мікроскопія) |
10,0 |
19. |
Дослідження на хламідіоз методом світлової мікроскопії |
9,0 |
20. |
Дослідження на рикетсіозний кератокон'юктивіт |
9,0 |
21. |
Дослідження на чуму м'ясоїдних методом світлової мікроскопії |
9,0 |
22. |
Дослідження патматеріалу на везикулярний стоматит, везикулярну екзантему, везикулярну хворобу свиней у РЗК (експрес-метод) |
56,0 |
23. |
Дослідження сироваток крові на ентеровірусний гастроентерит свиней по РЗК |
37,0 |
24. |
Дослідження патматеріалу на ПГ-3 на культурі клітин (3 пасажі) |
120,0 |
25. |
Дослідження патматеріалу на респіраторно- синцитиальну інфекцію |
120,0 |
26. |
Дослідження патматеріалу на ротавірусну інфекцію |
120,0 |
27. |
Дослідження патматеріалу на аденовірусну інфекцію |
120,0 |
28. |
Дослідження патматеріалу на вірусну діарею |
91,0 |
29. |
Дослідження патматеріалу на коронавірусну інфекцію ВРХ |
120,0 |
30. |
Дослідження патматеріалу на грип ВРХ |
120,0 |
31. |
Дослідження патматеріалу на ринопневмонію коней |
120,0 |
32. |
Дослідження патматеріалу на ІЛТ |
84,0 |
33. |
Дослідження патматеріалу на Ньюкаслську хворобу |
84,0 |
34. |
Дослідження патматеріалу на хворобу Гамборо |
84,0 |
35. |
Дослідження патматеріалу на СЗН-76 |
84,0 |
36. |
Дослідження патматеріалу на інфекційний бронхіт |
84,0 |
37. |
Дослідження патматеріалу на вірусну інфекцію птахів |
84,0 |
38. |
Дослідження патматеріалу на віспу птахів |
84,0 |
39. |
Дослідження патматеріалу на хворобу Марека |
84,0 |
40. |
Дослідження патматеріалу на грип птахів |
84,0 |
41. |
Дослідження патматеріалу на вірусний ентерит |
84,0 |
42. |
Дослідження патматеріалу на гепатит качок |
84,0 |
43. |
(з використанням курячих ембріонів) |
84,0 |
44. |
Дослідження патматеріалу на хламідіоз (3 пасажі на курячих ембріонах на білих мишах) |
155,0 |
45. |
Дослідження патматеріалу на віспу птиці (біопроба на 2-х курчатах 3 - 4-міс. віку) |
79,0 |
46. |
Дослідження патматеріалу на хламідіоз по люмінісцентній мікроскопії |
19,0 |
47. |
Дослідження патматеріалу на сказ по люмінісцентній мікроскопії |
76,0 |
48. |
Дослідження патматеріалу на віспу по люмінісцентній мікроскопії |
15,0 |
49. |
Дослідження патматеріалу на ящур по РЗК (сироватка крові) |
349,0 |
50. |
Дослідження патматеріалу (сироваток крові) на хламідіоз по РЗК |
9,0 |
51. |
Дослідження патматеріалу (сироваток крові) на рикетсіозний кератокон'юктивіт по РЗК |
9,0 |
52. |
Дослідження патматеріалу (сироваток крові) на респіраторно-синцитиальну інфекцію по РЗК |
9,0 |
53. |
Дослідження патматеріалу (сироваток крові) на вірусну діарею по РЗК |
9,0 |
54. |
Дослідження патматеріалу на коронавірусну інфекцію (сироватка крові) |
7,0 |
55. |
Дослідження патматеріалу на ротавірсну інфекцію (сироватка крові) |
7,0 |
56. |
Дослідження сироваток крові на ПГ-3 ВРХ |
7,0 |
57. |
Дослідження сироваток крові на парвовірусну інфекцію свиней |
7,0 |
58. |
Дослідження сироваток крові ВРХ на ІРТ у РА |
10,0 |
59. |
Дослідження сироваток крові птиці на хворобу Гамборо у РНГА |
5,0 |
60. |
Дослідження сироваток крові птиці на ІЛТ у РНГА |
5,0 |
61. |
Дослідження сироваток крові на інфекційний бронхіт у РНГА |
5,0 |
62. |
Дослідження сироваток крові на аденовірусну інфекцію у РНГА |
5,0 |
63. |
Дослідження сироваток крові реовірусної інфекції у РНГА |
5,0 |
64. |
Дослідження сироваток крові СЗН-76 у РНГА |
5,0 |
65. |
Дослідження сироваток крові на хворобу Марека у РНГА |
5,0 |
66. |
Дослідження по ІФА на ІЛТ птиці |
56,0 |
67. |
Дослідження по ІФА на хворобу Ауескі |
56,0 |
68. |
Дослідження по ІФА на чуму м'ясоїдних |
56,0 |
69. |
Дослідження по ІФА на ЄВГС |
56,0 |
70. |
Дослідження по ІФА на ТГЕС |
56,0 |
71. |
Дослідження по ІФА на КЧС |
56,0 |
72. |
Дослідження по ІФА на хворобу Тешена |
56,0 |
73. |
Дослідження сироваток крові на хворобу Тешена в PH на культурі клітин |
47,0 |
74. |
Дослідження сироваток крові на ентеровірусну пневмонію свиней в РН на культурі клітин |
47,0 |
75. |
Дослідження на сказ по світловій мікроскопії |
9,0 |
76. |
Виготовлення 0,5 % розчину новокаїну (200 мл фасовк. тех. нав. - 50 л) |
410,0 |
77. |
Виготовлення 50 літрів 40 % розчину (фасовка 200 мл) |
419,0 |
78. |
Виготовлення 50 літрів 0,9 % розчину натрію хлориду (фасовка 200 мл) |
306,0 |
79. |
Виготовлення 20 кг "Ракуміну" (фасовка 1 кг) |
129,0 |
80. |
Виготовлення 100 кг "Ланірату" (фасовка 1 кг) |
805,0 |
81. |
Визначення РН-новокаїну |
47,0 |
82. |
Визначення якості ветглюкосалану |
71,0 |
83. |
Визначення якості ПАБК |
83,0 |
84. |
Визначення якості мазі іхтіолової |
27,0 |