1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ЦЕНТРАЛЬНА ДЕРЖАВНА ЛАБОРАТОРІЯ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
МІНІСТЕРСТВА АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
N 90 від 14.10.2002


Зареєстровано в Київському
міському управлінні юстиції
29 жовтня 2002 р.
за N 80/463
Про затвердження тарифів на проведення платних досліджень
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 15 серпня 1992 р. N 478 "Про перелік протиепізоотичних, лікувальних, лабораторно-діагностичних, радіологічних та інших ветеринарно-санітарних заходів, що проводяться органами державної ветеринарної медицини за рахунок відповідних бюджетних та інших коштів", постанови Кабінету Міністрів України від 19 листопада 1998 року N 1836 "Про внесення змін і доповнень до постанови Кабінету Міністрів України від 15 серпня 1992 р. N 478", наказу Мінсільгосппроду України від 19.02.96 р. N 51 та статті 7 Закону України "Про ціни і ціноутворення" від 03.12.90 р.
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити тарифи на проведення платних досліджень.
2. Наказ від 14.10.2002 р. N 90 "Про затвердження тарифів на проведення платних досліджень" набуває чинності через 10 днів після державної реєстрації у Київському міському управлінні юстиції.
3. Наказ "Про затвердження тарифів на проведення платних досліджень" N 17 від 27.03.2000 р. (зареєстрований в управлінні юстиції в м. Києві 21.04.2000 за N 38/230) вважати таким, що втратив чинність.
4. Організацію платних досліджень в лабораторії покласти на заступника директора Новожицьку Ю.М.
5. Платні дослідження проводити у вихідні, святкові дні та після основної роботи.
Директор лабораторії М.С.Павленко
ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Центральної
державної лабораторії
ветеринарної медицини
Міністерства АП України
від 14.10.2002 N 90
Зареєстровано в Київському
міському управлінні юстиції
29 жовтня 2002 р.
за N 80/463
ТАРИФИ
на проведення платних досліджень, які виконуються Центральною державною лабораторією ветеринарної медицини Міністерства аграрної політики України
---------------------------------------------------------------------
| N | Найменування досліджень |Ціна |
|п/п | |досліджень,|
| | |грн. |
|-------------------------------------------------------------------|
| 1. Хіміко-токсикологічні дослідження |
|-------------------------------------------------------------------|
| 1 |Визначення актеліку і базудину в воді, сировині, | 54,0 |
| |продуктах тваринного та рослинного походження | |
| |МТШХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 2 |Визначення хлорофосу, ДДВФ в воді, сировині, | 52,0 |
| |продуктах тваринного та рослинного походження | |
| |МТШХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 3 |Визначення карбофосу в воді, сировині, продуктах | 48,0 |
| |тваринного та рослинного походження МТШХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 4 |Визначення метафосу в воді, сировині, продуктах | 52,0 |
| |тваринного та рослинного походження МТШХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 5 |Визначення актеліку, базудину, хлорофосу, ДДВФ, | 95,0 |
| |карбофосу, метафосу в сировині, продуктах | |
| |тваринного та рослинного походження МТШХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 6 |Визначення метафосу в воді, сировині, продуктах | 82,0 |
| |тваринного та рослинного походження МГХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 7 |Визначення карбофосу в воді, сировині, продуктах | 82,0 |
| |тваринного та рослинного походження МГХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 8 |Визначення хлорофосу, ДДВФ в воді, сировині, | 66,0 |
| |продуктах тваринного та рослинного походження | |
| |МГХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 9 |Визначення актеліку і базудину в воді, сировині, | 85,0 |
| |продуктах тваринного та рослинного походження | |
| |МГХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|10 |Визначення актеліку, базудину, хлорофосу, | 142,0 |
| |метафосу, карбофосу, ДДВФ у воді, сировині, | |
| |продуктах тваринного та рослинного походження | |
| |МГХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|11 |Визначення ФОС при отруєнні бджіл | 26,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|12 |Визначення фталафосу в воді, сировині, продуктах | 46,0 |
| |тваринного і рослинного походження МТШХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|13 |Визначення хлорорганічних пестицидів (ГХЦГ, ДДТ, | 57,0 |
| |ДДЕ, гептахлору) у кормах, сировині, продуктах | |
| |тваринного і рослинного походження МТШХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|14 |Визначення хлорорганічних пестицидів (ГХЦГ, ДДТ, | 66,0 |
| |ДДЕ) у кормах, сировині, продуктах тваринного і | |
| |рослинного походження МГХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|15 |Визначення пестицидів синтетичної групи | 33,0 |
| |перитроїдів (децису, суміцидину, амбуша, карате) | |
| |МТШХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|16 |Визначення пестицидів синтетичної групи | 38,0 |
| |перитроїдів (децису, суміцидину, амбуша, карате) | |
| |МГХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|17 |Визначення пестицидів групи карбаматів (ТМТД, | 35,0 |
| |цирам, цинеб) колориметричним методом | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|18 |Визначення пестицидів групи карбаматів (ТМТД, | 30,0 |
| |ТМТМ) в сировині та продуктах рослинного | |
| |походження МТШХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|19 |Визначення залишкових кількостей 2,4-Д, 2М-4Х в | 36,0 |
| |сировині та продуктах тваринного та рослинного | |
| |походження МГХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|20 |Визначення нітратів і нітритів у воді, сировині, | 15,0 |
| |продуктах тваринного та рослинного походження | |
| |колориметричним методом | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|21 |Визначення нітратів у кормах рослинного | 8,0 |
| |походження за ГОСТ 13496.19 - 86 | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|22 |Визначення кухонної солі в патматеріалі за Мором | 15,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|23 |Визначення кухонної солі в комбікормах за ГОСТ | 15,0 |
| |13496.1-96 | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|24 |Визначення ртуті в кормах за Полєжаєвим | 34,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|25 |Визначення ртуті в сировині, продуктах тваринного | 34,0 |
| |та рослинного походження за ГОСТ 26926-86 | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|26 |Визначення токсичних елементів (свинцю, кадмію, | 81,0 |
| |міді, цинку) методом атомно-абсорбційної | |
| |спектрометрії | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|27 |Визначення ціанідів (синильна кислота) | 29,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|28 |Визначення фурадану МТШХ | 39,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|29 |Визначення крисіду в патматеріалі та кормах | 56,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|30 |Визначення зоокумарину в патматеріалі та кормах | 61,0 |
| |МТШХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|31 |Визначення глікозидів | 47,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|32 |Визначення кислотного і перекисного числа жиру | 57,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|33 |Визначення уреази | 20,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|34 |Визначення фтору колориметричним методом | 34,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|35 |Визначення миш'яку і фосфіду цинку за | 21,0 |
| |Зангер-Блеком | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|36 |Визначення загальної твердості води за ГОСТ | 9,0 |
| |4151-72 | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|37 |Визначення хлоридів у воді за ГОСТ 4245-72 | 7,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|38 |Визначення сульфатів у воді за ГОСТ 4389-72 | 12,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|39 |Визначення концентрації дезрозчинів | 13,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|40 |Визначення гормонів (естрадіол 17-бета, ДЕС, | 93,0 |
| |тестостерон) в сировині, продуктах харчування | |
| |тваринного походження МТШХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|41 |Визначення гормонів (естрадіол 17-бета, ДЕС, | 99,0 |
| |тестостерон) в сировині, продуктах харчування | |
| |тваринного походження МРХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|42 |Визначення миш'яку згідно з ГОСТ 26930 - 86 | 31,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|43 |Визначення олова в консервованих продуктах | 24,0 |
| |харчування | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|44 |Визначення нітритів в м'ясопродуктах | 15,0 |
| |колориметричним методом | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|45 |Визначення кухонної солі в м'ясопродуктах | 15,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|46 |Визначення кухонної солі в рибопродуктах | 14,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|47 |Визначення кислотності в рибі | 10,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|48 |Визначення кислотності в молоці і молочних | 7,0 |
| |продуктах | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|49 |Визначення вологи в м'ясопродуктах | 9,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|50 |Визначення гістаміну в рибопродуктах | 57,0 |
| |колориметричним методом | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|51 |Визначення летких N-нітрозамінів у харчових | 96,0 |
| |продуктах на аналізаторі "Флюорат-02-2М" | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|52 |Визначення карбаміду (колориметричним методом) | 16,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|53 |Визначення динітрофірезола (ДНОК) у воді, | 37,0 |
| |картоплі, винограді та яблуках МТШХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|54 |Визначення фостоксину колориметричним методом | 17,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|55 |Визначення фосфаміну (Би-58) | 34,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|56 |Визначення хлорамфеніколу в молоці сухому методом | 407,0 |
| |ІФА при дослідженні 1 зразка | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|57 |Визначення хлорамфеніколу в молоці сухому методом | 136,0 |
| |ІФА при дослідженні 5 зразків | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|58 |Визначення хлорамфеніколу в молоці сухому методом | 107,0 |
| |ІФА при дослідженні 9 зразків | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|59 |Визначення хлорамфеніколу в молоці сухому методом | 91,0 |
| |ІФА при дослідженні 17 зразків | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|60 |Визначення ртуті методом холодної пари | 52,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|61 |Відбір зразків продукції | 8,0 |
|-------------------------------------------------------------------|
| 2. Біохімічні дослідження |
|-------------------------------------------------------------------|
| 1 |Визначення каротину в сироватці крові | 6,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 2 |Визначення загального білка в сироватці крові | 3,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 3 |Визначення білкових фракцій в сироватці крові | 13,0 |
| |нефелометричним методом | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 4 |Визначення лужного резерву в сироватці крові | 4,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 5 |Визначення загального кальцію в сироватці крові | 6,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 6 |Визначення неорганічного фосфору в сироватці | 12,0 |
| |крові | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 7 |Визначення активності лужної фосфатази в | 13,0 |
| |сироватці крові | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 8 |Визначення глюкози в безбілковому фільтраті | 12,0 |
| |крові | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 9 |Визначення неорганічного магнію в безбілковому | 8,0 |
| |фільтраті крові | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|10 |Визначення каротиноїдів в жовтках інкубаційних | 5,0 |
| |яєць | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|11 |Визначення вітаміну A в біоматеріалі, вітамінних | 35,0 |
| |препаратах і кормах | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|12 |Визначення вітаміну D в препаратах | 35,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|13 |Визначення вітаміну E в біоматеріалі, вітамінних | 29,0 |
| |препаратах і кормах | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|14 |Визначення вітаміну B2 в білках інкубаційних | 27,0 |
| |яєць | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|15 |Визначення вітаміну B2 в жовтках інкубаційних | 27,0 |
| |яєць | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|16 |Визначення вітаміну B1 в кормах | 20,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|17 |Визначення вітаміну B2 в біоматеріалі і кормах | 27,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|18 |Визначення кислотного числа жовтка інкубаційних | 5,0 |
| |яєць | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|19 |Визначення заліза в біоматеріалі і кормах | 40,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|20 |Визначення кобальту в біоматеріалі і кормах | 40,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|21 |Визначення марганцю в біоматеріалі і кормах | 40,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|22 |Визначення міді в біоматеріалі і кормах | 40,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|23 |Визначення цинку в біоматеріалі і кормах | 40,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|24 |Визначення молібдену в біоматеріалі і кормах | 40,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|25 |Визначення вологості в кормах | 5,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|26 |Визначення каротину в кормах | 9,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|27 |Визначення сирого протеїну в кормах | 19,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|28 |Визначення кальцію в кормах | 15,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|29 |Визначення фосфору в кормах | 14,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|30 |Визначення сирого жиру в кормах | 15,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|31 |Визначення сирої клітковини в кормах | 17,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|32 |Визначення загальної кислотності в кормах | 6,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|33 |Визначення pH кормів | 5,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|34 |Визначення органічних кислот в кормах | 18,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|35 |Визначення вітаміну K в препаратах | 11,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|36 |Визначення вітаміну B (холін-хлориду) в преміксах | 24,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|37 |Визначення метіоніну в препаратах | 16,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|38 |Визначення обмінної енергії | 4,0 |
|-------------------------------------------------------------------|
| 3. Мікологічні дослідження |
|-------------------------------------------------------------------|
| 1 |Визначення токсичності на тетрахіменах, | 39,0 |
| |стілоніхіях | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 2 |Визначення токсичності на шкірі кролика | 93,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 3 |Визначення токсичності на білих мишах (шроти, | 34,0 |
| |макуха, дріжджі) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 4 |Визначення вмісту Т-2 токсину | 65,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 5 |Визначення вмісту охратоксину A | 50,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 6 |Визначення вмісту патуліну | 42,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 7 |Визначення вмісту вомітоксину | 50,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 8 |Визначення вмісту стеригматоцистину | 40,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 9 |Визначення вмісту зеараленону | 40,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|10 |Визначення вмісту афлотоксинів B1, B2, G1, G2 в | 60,0 |
| |кормах МТШХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|11 |Визначення вмісту афлотоксинів B1, B2, G1, G2 в | 57,0 |
| |сировині та продуктах харчування | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|11/1|Виявлення афлотоксинів B1, B2, G1, G2 в сировині, | 83,0 |
| |продуктах МРХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|12 |Визначення вмісту афлотоксинів M1 в молоці і | 71,0 |
| |молочних продуктах МТШХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|12/1|Визначення вмісту афлотоксинів M1 в молоці і | 107,0 |
| |молочних продуктах МРХ | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|13 |Дослідження патматеріалу на дерматомікоз | 42,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|14 |Визначення патогенності грибів в патматеріалі | 50,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|15 |Дослідження патматеріалу на аспергільоз | 44,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|16 |Дослідження патматеріалу на аспергільоз | 31,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|17 |Дослідження бджіл на аспергільоз | 44,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|18 |Дослідження на аскосферомікоз | 44,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|19 |Дослідження бджіл на меланоз | 44,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|20 |Дослідження сперми на контамінацію патогенними | 27,0 |
| |грибами | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|21 |Дослідження риб на бранхіомікоз | 42,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|22 |Дослідження риб на сапролегніоз | 42,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|23 |Визначення в кормі гігроскопічних пліснявих | 30,0 |
| |грибів | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|24 |Визначення сажки в зерні | 32,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|25 |Визначення сажки в комбікормі | 33,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|26 |Визначення ріжків в зерні | 13,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|27 |Визначення ріжків в комбікормі | 23,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|28 |Метод одночасного виявлення афлотоксину B1, | 95,0 |
| |патуліну, Т-2 токсину, Ф-2 (зеараленону), | |
| |стеригматоцестину та вомітоксину в різних кормах | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
|29 |Біопроба на токсичність | 31,0 |
|-------------------------------------------------------------------|
| 4. Імунологічні дослідження |
|-------------------------------------------------------------------|
| 1 |Інфекційний епідидиміт РТЗК + РІД | 11,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 2 |Паратуберкульоз по РЗК | 18,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 3 |Бруцельоз по РЗК (РТЗК) | 14,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 4 |Сибірка по РП | 7,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 5 |Бруцельоз по РБП | 3,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 6 |Дослідження сироваток крові по ІФА | 21,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 7 |Лептоспіроз по РМА з 21 зразками | 94,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 8 |Лептоспіроз по РМА з 7 зразками | 36,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 9 |Дослідження сироваток крові по ІФА на лептоспіроз | 21,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 10 |Парувальна неміч по РЗК | 9,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 11 |Сап по РЗК | 8,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 12 |ІНАН коней по РДП | 10,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 13 |Молоко по КР на бруцельоз | 1,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 14 |Бруцельоз по РА | 17,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 15 |Лістеріоз по РЗК | 22,0 |
|-------------------------------------------------------------------|
| 5. Гематологічні дослідження |
|-------------------------------------------------------------------|
| 1 |Установлення РІД | 2,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 2 |Підрахунок кількості лейкоцитів | 3,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 3 |Виведення лейкоцитарної формули | 7,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 4 |Підрахунок кількості еритроцитів | 4,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 5 |Визначення гемоглобіну | 2,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 6 |Визначення ШОЕ | 2,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 7 |Визначення абсолютної кількості лімфоцитів | 0,4 |
| |в 1 куб.см | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 8 |Визначення кольорового показника | 1,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 9 |Визначення зрушення ядра нейтрофілів вліво | 0,4 |
|-------------------------------------------------------------------|
| 6. Дослідження на паразитологічні захворювання |
|-------------------------------------------------------------------|
| 1 |Дослідження річкової риби на опісторхоз | 32,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 2 |Дослідження морської риби на анізакідоз | 17,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 3 |Дослідження на гельмінтозні захворювання риби | 3,0 |
| |(трематодози, цестодози, нематодози, | |
| |акантоцефальози) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 4 |Дослідження на ектопаразитарні захворювання | 1,5 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 5 |Копрологічне на гельмінтози методом флотації (по | 2,0 |
| |Котельникову і Хренову) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 6 |Копрологічне на гельмінтози методом седиментації | 1,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 7 |Копрологічне на гельмінтози комбінованим методом | 1,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 8 |Ларвоскопічне на диктіокаульоз спрощеним методом | 1,0 |
| |Шильнікова | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 9 |Копрологічне на диктіокаульоз вибірковим методом | 1,0 |
| |(по Котельникову і Хренову) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 10 |Копрологічне на цестодози, нематодози по | 1,0 |
| |Фюллеборну | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 11 |Копрологічне на цестодози, нематодози методом | 3,0 |
| |флотації (по Котельникову і Хренову) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 12 |Мікроскопічне на аранхоентомонози | 2,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 13 |Мікроскопічне на телязіоз (без пофарбування | 2,0 |
| |мазків) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 14 |Копрологічне на балантидіоз методом нативного | 1,0 |
| |мазка | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 15 |Мікроскопічне на балантидіоз та еймеріоз (без | 5,0 |
| |пофарбування мазків) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 16 |Мікроскопічне на варроатоз, браульоз бджіл (без | 4,0 |
| |пофарбування мазків) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 17 |Мікроскопічне на нозематоз, акаропідоз, амебіоз | 2,0 |
| |бджіл (без пофарбування мазків) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 18 |Мікроскопічне на личинки гельмінтозів у проміжних | 1,0 |
| |господарів: молюсків, кліщів, мурашок, мошки (без | |
| |пофарбування мазків) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 19 |Біохімічне на личинки гельмінтів у проміжних | 2,0 |
| |господарів: молюсків, черв'яків (на онхоцеркоз) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 20 |Мікроскопічне на трихомоноз (з пофарбуванням | 4,0 |
| |мазків) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 21 |Культуральне на трихомоноз | 7,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 22 |Мікроскопічне на трихінельоз (без пофарбування | 2,0 |
| |мазків) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 23 |Біохімічне на трихінельоз | 14,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 24 |Мікроскопічне на піроплазмідози (з пофарбуванням | 6,0 |
| |мазків) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 25 |Мікроскопічне на токсоплазмоз (з пофарбуванням | 6,0 |
| |мазків) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 26 |Мікроскопічне на гістомоноз, борреліоз птиці (з | 5,0 |
| |пофарбуванням мазків) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 27 |Мікроскопічне (без пофарбування мазків) птиці та | 3,0 |
| |кролів на еймеріоз з паталого-анатомічним | |
| |розтином | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 28 |Біологічне на токсоплазмоз | 34,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 29 |Дослідження об'єктів з зовнішнього середовища | 8,0 |
| |(грунту, гною) на наявність яєць і личинок | |
| |гельмінтів | |
|-------------------------------------------------------------------|
| 7. Радіологічне дослідження |
|-------------------------------------------------------------------|
| 1 |Бета-спектрометричне дослідження на стронцій-90 | 17,0 |
| |(прилад Гамма Плюс) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 2 |Гамма-спектрометричне дослідження на цезій-137 | 16,0 |
| |(прилад АІ-1024) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 3 |Радіометричне дослідження на цезій-137 (прилади | 7,0 |
| |РУБ-01П6, РУГ-91, РКГ-05П) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 4 |Радіологічне дослідження на стронцій-90, | 81,0 |
| |цезій-137 радіохімічними методами | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 5 |Радіометричне дослідження на приладі "Бета" | 6,0 |
|-------------------------------------------------------------------|
| 8. Гістологічні дослідження |
|-------------------------------------------------------------------|
| 1 |Патолого-анатомічний розтин трупа великої тварини | 42,0 |
| |(кінь, корова) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 2 |Патолого-анатомічний розтин трупа середньої | 31,0 |
| |тварини (ДРХ, свині) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 3 |Патолого-анатомічний розтин трупа дрібної тварини | 23,0 |
| |(кури, кролі тощо) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 4 |Дослідження ізольованих органів | 18,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 5 |Фарбування гематоксиліном та еозином | 99,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 6 |Фарбування гематоксиліном і еозином та по | 120,0 |
| |Циль-Нільсену (на туберкульоз та паратуберкульоз) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 7 |Фарбування гематоксиліном і еозином та по Перлсу | 116,0 |
| |(на ІНАН і ІЕМ) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 8 |Фарбування гематоксиліном і еозином та суданом | 116,0 |
| |III (на жири) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 9 |Фарбування гематоксиліном і еозином та Ван-Гізону | 120,0 |
| |(на сполучну тканину) | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 10 |Гістологічне дослідження (фарбування | 101,0 |
| |гематоксиліном та еозином (на губчастоподібну | |
| |енцефалопатію ВРХ) | |
|-------------------------------------------------------------------|
| 9. Дослідження по діагностиці захворювань |
| бактеріальної етіології |
|-------------------------------------------------------------------|
| 1 |Сибірка | 72,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 2 |Колібактеріоз | 72,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 3 |Сальмонельоз | 48,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 4 |Туберкульоз | 305,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 5 |Диплококові захворювання | 54,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 6 |Лістеріоз | 124,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 7 |Інфекційний епідидиміт баранів | 209,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 8 |Бруцельоз | 219,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 9 |Бешиха свиней | 51,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 10 |Пастерельоз | 47,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 11 |Правець | 58,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 12 |Брадзот | 89,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 13 |Ботулізм | 58,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 14 |Європейський гнилець бджіл | 26,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 15 |Кампілобактеріоз | 24,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 16 |Дизентерія свиней | 4,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 17 |Респіраторний мікоплазмоз птиці | 58,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 18 |Лептоспіроз | 79,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 19 |Чутливість культур до антибіотиків | 35,0 |
|-------------------------------------------------------------------|
| 10. Бактеріологічне дослідження консервів |
|-------------------------------------------------------------------|
| 1 |Кількість МАФАМ (мезофільних аеробних і | 43,0 |
| |факультативно-анаеробних мікроорганізмів) в 1 г | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 2 |Staph. aureus | 29,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 3 |Bac. cereus | 17,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 4 |Мезофільні сульфітредукуючі клостридії | 12,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 5 |ТАФАМ | 23,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 6 |Термофільні анаеробні мікроорганізми | 13,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 7 |Ботуліністичні токсини | 44,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 8 |Виявлення збудника ботулізму | 35,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 9 |Clostridium perfingens | 25,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 10 |Молочнокислі бактерії | 53,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 11 |Патогенні мікроорганізми, в т. ч. сальмонели | 45,0 |
|-------------------------------------------------------------------|
| 11. Дослідження борошна кормового тваринного |
| походження та комбікормів |
|-------------------------------------------------------------------|
| 1 |Загальна бакзабрудненість тис. мікробних тіл, | 17,0 |
| |в 1 г | |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 2 |Ентеропатогенні штами кишкової палички (E. coli) | 33,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 3 |Сальмонели | 46,0 |
|----+--------------------------------------------------+-----------|
| 4 |Токсиноутвірні анаероби | 33,0 |
|-------------------------------------------------------------------|
| 12. Дослідження сировини, продукції тваринного походження |
|-------------------------------------------------------------------|

................
Перейти до повного тексту