22.6.2021 |
1. | Номер документа | 2. | (виберіть потрібне) |
• Оператор | |||
• Група операторів - див. пункт 9 | |||
3. | Назва та адреса оператора або групи операторів: | 4. | Назва та адреса компетентного органу або, у відповідних випадках, установи контролю чи органу контролю оператора або групи операторів, і кодовий номер у випадку установи контролю чи органу контролю: |
5. | Вид(и) діяльності оператора або групи операторів (оберіть відповідний вид або види діяльності): | ||
• | Виробництво | ||
• | Підготовка | ||
• | Розповсюдження/введення в обіг | ||
• | Зберігання | ||
• | Імпорт | ||
• | Експорт | ||
6. | Категорія або категорії продуктів, зазначені у статті 35(7) Регламенту Європейського Парламенту і Ради (ЄС) 2018/848 (- 1), і методи виробництва (виберіть потрібне) | ||
(a) | неперероблені рослини й продукти рослинництва, в тому числі насіння та інший репродуктивний матеріал рослин | ||
Метод виробництва: | |||
див. зображення органічне виробництво, за винятком виробництва в перехідний період |
|||
див. зображення виробництво в перехідний період |
|||
див. зображення органічне виробництво з неорганічним виробництвом |
|||
(b) | сільськогосподарські тварини й неперероблені продукти тваринництва | ||
Метод виробництва: | |||
див. зображення органічне виробництво, за винятком виробництва в перехідний період |
|||
див. зображення виробництво в перехідний період |
|||
див. зображення органічне виробництво з неорганічним виробництвом |
|||
(c) | водорості й неперероблені продукти аквакультури | ||
Метод виробництва: | |||
див. зображення органічне виробництво, за винятком виробництва в перехідний період |
|||
див. зображення виробництво в перехідний період |
|||
див. зображення органічне виробництво з неорганічним виробництвом |
|||
(d) | перероблені сільськогосподарські продукти, в тому числі продукти аквакультури, призначені для споживання як харчові продукти; | ||
Метод виробництва: | |||
див. зображення виробництво органічних продуктів |
|||
див. зображення виробництво продуктів перехідного періоду |
|||
див. зображення органічне виробництво з неорганічним виробництвом |
|||
(e) | корми | ||
Метод виробництва: | |||
див. зображення виробництво органічних продуктів |
|||
див. зображення виробництво продуктів перехідного періоду |
|||
див. зображення органічне виробництво з неорганічним виробництвом |
|||
(f) | вино | ||
Метод виробництва: | |||
див. зображення виробництво органічних продуктів |
|||
див. зображення виробництво продуктів перехідного періоду |
|||
див. зображення органічне виробництво з неорганічним виробництвом |
|||
(g) | інші продукти, включені до переліку додатка I до Регламенту (ЄС) 2018/848, або які не увійшли до зазначених вище категорій | ||
Метод виробництва: | |||
див. зображення виробництво органічних продуктів |
|||
див. зображення виробництво продуктів перехідного періоду |
|||
див. зображення органічне виробництво з неорганічним виробництвом |
|||
Цей документ виданий відповідно до Регламенту (ЄС) 2018/848 з метою засвідчити, що оператор або група операторів (виберіть потрібне) відповідає вимогам згаданого Регламенту. | |||
7. Дата, місце: | 8. | Сертифікат дійсний з ……….[вставте дату] до………. [вставте дату] | |
Прізвище, ім’я та підпис від імені компетентного органу, установи контролю або органу контролю, що видав сертифікат: |