1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Перелік


МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
П Е Р Е Л І К
N 190 від 20.10.95
м.Київ

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
3 січня 1996 р.
за N 6/1031
Затверджено
наказом МОЗ України
від 20.10.95 N 190
( z0002-96 )
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу МОЗ N 247 від 09.10.2000 ) ( Дію Переліку зупинено згідно з Повідомленням Держпідприємництва від 30.09.2000 )
Перелік продукції, нормативна документація на яку або імпорт якої підлягає обов'язковому розгляду в органах, установах та закладах державної санітарно-епідеміологічної служби
1. Прилади, апарати, установки, дія яких грунтується на використанні іонізуючого випромінювання.
1.1. Дефектоскопічні, терапевтичні та інші апарати (переносні, пересувні, стаціонарні).
1.2. Радіонуклідні джерела для радіоізотопних приладів.
1.3. Еталонні джерела.
1.4. Прилади, апаратура, установки.
1.5. Промислові установки, що генерують іонізуюче випромінювання.
1.6. Радіоізотопні прилади.
1.7. Рентгенодіагностичні і флюорографні апарати.
1.8. Пульти управління приладами, апаратами.
2. Матеріали, які населення використовує в побуті.
2.1. Товари побутової хімії.
2.2. Парфюмерно-косметичні вироби.
2.3. Полімерні та інші матеріали, що використовуються в житлово-цивільному будівництві, для виготовлення одягу, взуття, товарів повсякденного вжитку, меблів тощо.
3. Побутові прилади та вироби.
4. Матеріали, що використовуються в транспортних засобах.
5. Нові полімерні і синтетичні матеріали, фарби, клеї тощо, які використовуються у виготовленні дитячого одягу, взуття, дитячих меблів, спортивного інвентаря, ігор та іграшок, тренажерів тощо, які раніше не застосовувались, і нормативні документи на них не погоджувались.
6. Продукти харчування, харчові добавки, харчова сировина.
6.1. Нові продукти (нові види риб, морські гідробіонти тощо).
6.2. Продукти, виготовлені на основі нових видів нетрадиційної продовольчої сировини (ізолянти, концентрати білка, деякі види тварин і рослин, одноклітинних організмів, продуктів їх переробки).
6.3. Продукти, одержані з використанням принципово нових видів тварин і рослин, одноклітинних організмів, продуктів їх переробки тощо, а також вид технологічних процесів (біотехнологія, вплив електричних полів, ультразвуку тощо).
6.4. Харчові добавки - природні або синтетичні речовини, біологічно активні, що додаються до харчових продуктів.
6.5. Продукти дитячого харчування.
6.6. Дієтичні продукти, продукти лікувального харчування для профілактики порушень обмінних процесів тощо.
6.7. Кормові домішки, які вводяться в їжу тварин і які можуть вплинути на якість продуктів харчування.
7. Матеріали, що мають контакт з харчовими продуктами, питною водою.

................
Перейти до повного тексту