- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
Про затвердження національних стандартів, змін до національних стандартів та скасування нормативних документів
( Із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного комітету
з питань технічного регулювання та споживчої політики
N 190 від 04.07.2006
N 278 від 13.09.2006
N 306 від 23.10.2006
N 367 від 25.12.2006 )
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 17 травня 2001 р.
N 2408 і на виконання планів державної стандартизації на 2003 та 2004 роки
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності:
з 1 липня 2006 р.:
ДСТУ 2407:2005 |
Суміші з борошна для млинців і оладок. Загальні технічні умови - На заміну ДСТУ 2407-94 |
ДСТУ 4438:2005 |
Олеїн пальмовий. Загальні технічні умови - Вперше |
ДСТУ 4439:2005 |
Стеарин пальмовий. Загальні технічні умови - Вперше |
ДСТУ 4440:2005 |
Креветки морожені. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 20845-75) |
ДСТУ 4441:2005 |
Енергозбереження. Енергетичне маркування електроустатковання побутової призначеності. Визначання енергетичної ефективності електричних ламп - Вперше |
ДСТУ 4442:2005 |
Пожежна техніка. Установки аерозольного пожежогасіння. Генератори вогнегасного аерозолю. Загальні технічні вимоги та методи випробування - Вперше |
з 1 січня 2007 р.
ДСТУ 4430:2005 |
Сальтисони. Технічні умови - На заміну РСТ УРСР 1433-84 і РСТ УРСР 1825-84 у частині сальтисонів |
ДСТУ 4431:2005 |
Продукти делікатесні з м'яса поросят і телят. Технічні умови - Вперше |
ДСТУ 4432:2005 |
Паштети м'ясні. Технічні умови - Вперше |
ДСТУ 4433:2005 |
Ковбаси смажені. Загальні технічні умови - На заміну РСТ УРСР 1840-84 у частині смажених ковбас (зі скасуванням ГОСТ 16351-86 у частині смажених ковбас) |
ДСТУ 4434:2005 |
Бульйони харчові. Технічні умови - Вперше |
ДСТУ 4435:2005 |
Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови - На заміну РСТ УРСР 1840-84 у частині напівкопчених ковбас (зі скасуванням ГОСТ 16351-86 у частині напівкопчених ковбас) |
ДСТУ 4436:2005 |
Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м'ясні. Загальні технічні умови - На заміну РСТ УРСР 950-89 (зі скасуванням ГОСТ 23670-79) |
ДСТУ 4437:2005 |
Напівфабрикати м'ясні та м'ясорослинні січені. Технічні умови - Вперше |
( Пункт 1 із змінами, внесеними згідно з Наказами Державного
комітету з питань технічного регулювання та споживчої політики
N 190 від 04.07.2006,
N 278 від
13.09.2006 )
................Перейти до повного тексту