1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
25 листопада 2021 року № 385
АКТ
весняного огляду
( Див. текст )
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
25 листопада 2021 року № 385
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
20 грудня 2021 р.
за № 1637/37259
ІНСТРУКЦІЯ
по заповненню Акта весняного огляду
I. Загальні положення
1. Ця Інструкція визначає порядок щодо заповнення Акта весняного огляду (далі - Акт).
2. Акт оформлюється страховиком або уповноваженою ним особою.
3. Акт оформлюється після проведення огляду посівів озимої зернової сільськогосподарської культури в полі, і в нього заносяться всі отримані в результаті огляду дані.
II. Порядок заповнення реквізитної частини Акта
1. При заповненні Акта необхідно дотримуватися таких правил:
1) порядок присвоєння номера Акта повинен бути встановлений страховиком;
2) у графах "Дата огляду", "Час огляду" повинні бути вписані дата та час огляду у форматі: дд.мм.рррр та гг.хх, де дд - число огляду цифрами, мм - місяць огляду словом, рррр - рік огляду цифрами, гг - година огляду, хх - хвилина огляду;
3) у графі "Найменування Страховика" вписується повне найменування страховика, який уклав Договір страхування площ посівів озимих зернових сільськогосподарських культур з державною підтримкою від сільськогосподарських ризиків на період перезимівлі (далі - Договір) з виробником сільськогосподарської продукції;
4) у графі "№ Договору" проставляється номер Договору, до якого складений Акт;
5) у графі "Культура (назва)" вписується код озимої зернової сільськогосподарської культури, що страхується:
озима пшениця - код 101;
озиме жито - код 102;
озимий ячмінь - код 103;
6) у графі "Найменування Страхувальника / прізвище, власне ім’я" вказується повне найменування виробника сільськогосподарської продукції (для юридичних осіб) або прізвище, власне ім’я (для фізичних осіб - підприємців);
7) у графі "Місцезнаходження / місце проживання" вказується контактна інформація виробника сільськогосподарської продукції;

................
Перейти до повного тексту