1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
оборони України
29.12.2017 № 703
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
25 січня 2018 р.
за № 109/31561
ЗМІНИ
до Порядку застосування Норм забезпечення столово-кухонним посудом, обладнанням, інвентарем та мийними засобами Збройних Сил України на мирний час
( Див. Порядок застосування Норм забезпечення столово-кухонним посудом, обладнанням, інвентарем та мийними засобами Збройних Сил України на мирний час )
1. Розділ "Немеханічне обладнання" таблиці пункту 26 доповнити позиціями 33-36 такого змісту:
"
№ з/п Найменування предметів Строки експлуатації (роки)
33 Контейнер харчовий пластиковий з кришкою 2
34 Візок вантажний 4
35 Гастроємності з кришкою до лінії роздачі їжі та пароконвектомата GN 1|1 8
36 Термоконтейнер для гастроємностей 8
".
2. Доповнити Порядок пунктами 34-42 такого змісту:
"34. За Нормами №№ 1-6 забезпечення новітніми зразками технологічного обладнання їдалень у разі організації харчування особового складу за каталогом продуктів здійснюється відповідно до штатної чисельності з розрахунку:
№ з/п Найменування предметів Кількість предметів (од.) на кількість осіб, які харчуються
до 50 51-300 301-750 751-1500
1 2 3 4 5 6
1 Піч пароконвекційна у комплекті з двома направляючими візками-рамами, на 6-8 рівнів 1 - - -
2 Піч пароконвекційна у комплекті з двома направляючими візками-рамами, на 10-12 рівнів - 1 - -
3 Піч пароконвекційна у комплекті з двома направляючими візками-рамами, на 16 рівнів - - 1 -
4 Піч пароконвекційна у комплекті з двома направляючими візками-рамами, на 20 рівнів - - - 2
5 Фритюрниця електрична на 2 ванни об’ємом 6-8 л 1 1 - 1
6 Фритюрниця електрична на 2 ванни об’ємом 9-12 л - - 1 -
7 Фритюрниця електрична на 2 ванни об’ємом 15-18 л - - - 1
8 Машина тістомісильна об’ємом 10-30 л 1 1 - -
9 Машина тістомісильна об’ємом 31-60 л - - 1 -
10 Машина тістомісильна об’ємом 61-100 л - - - 1
11 Лінія самообслуговування на 500 осіб - 1 1 -
12 Лінія самообслуговування на 1000 осіб - - - 1
13 Візок вантажний 1 2 2 3
14 Гастроємності з кришкою до лінії роздачі їжі та пароконвектомата GN 1|1 12 24 32 40
15 Термоконтейнер для гастроємностей 1 1 2 4
16 Плита електрична на 1-2 конфорки 1 - - -
17 Плита електрична на 3-4 конфорки - 1 1 -
18 Плита електрична на 6 конфорок - - 1 2
19 Сковорода електрична з чашею 30-40 л 1 - - -
20 Сковорода електрична з чашею 41-60 л - 1 1 -
21 Сковорода електрична з чашею 61-80 л - - 1 2
22 Шафа жарова електрична односекційна 1 - - -
23 Шафа жарова електрична двосекційна - - 1 1
24 Шафа жарова електрична трисекційна - - 1 2
25 Машина для нарізання сирих (варених) овочів до 100 кг 1 - - -
26 Машина для нарізання сирих (варених) овочів 100-250 кг - 1 - -
27 Машина для нарізання сирих (варених) овочів 251-350 кг - - 1 1
28 Машина для нарізання сирих (варених) овочів 351-500 кг - - - 1
29 М’ясорубка механічна 50-150 кг/год - 1 1 -
30 М’ясорубка механічна 151-300 кг/год - - 1 1
31 М’ясорубка механічна 301-500 кг/год - - - 1
32 Машина для чищення картоплі 75-150 кг/год - 1 1 -
33 Машина для чищення картоплі 151-300 кг/год - - 1 1
34 Машина для чищення картоплі 301-500 кг/год - - - 1
35 Хліборізка механічна 200-300 нарізок/год - 1 - -
36 Хліборізка механічна 301-500 нарізок/год - - 1 -
37 Хліборізка механічна 501-1000 нарізок/год - - - 1
38 Машина посудомийна на 500-700 тар/год купольного типу - 1 - -
39 Машина посудомийна на 800-1200 тар/год тунельного типу - - 1 -
40 Машина посудомийна на 1400-2000 тар/год тунельного типу - - - 1
41 Казан електричний стравоварний, 100 л 1 3 - -
42 Казан електричний стравоварний, 150 л - 1 1 1
43 Казан електричний стравоварний, 250 л - 2 7 4
44 Казан електричний стравоварний, 400 л - - 1 8
45 Кип’ятильник електричний настільний, до 40 л - 2 2 4

................
Перейти до повного тексту