№ з/п |
Найменування предметів |
Кількість предметів (од.) на кількість осіб, які харчуються |
до 50 |
51-300 |
301-750 |
751-1500 |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
1 |
Піч пароконвекційна у комплекті з двома направляючими візками-рамами, на 6-8 рівнів |
1 |
- |
- |
- |
2 |
Піч пароконвекційна у комплекті з двома направляючими візками-рамами, на 10-12 рівнів |
- |
1 |
- |
- |
3 |
Піч пароконвекційна у комплекті з двома направляючими візками-рамами, на 16 рівнів |
- |
- |
1 |
- |
4 |
Піч пароконвекційна у комплекті з двома направляючими візками-рамами, на 20 рівнів |
- |
- |
- |
2 |
5 |
Фритюрниця електрична на 2 ванни об’ємом 6-8 л |
1 |
1 |
- |
1 |
6 |
Фритюрниця електрична на 2 ванни об’ємом 9-12 л |
- |
- |
1 |
- |
7 |
Фритюрниця електрична на 2 ванни об’ємом 15-18 л |
- |
- |
- |
1 |
8 |
Машина тістомісильна об’ємом 10-30 л |
1 |
1 |
- |
- |
9 |
Машина тістомісильна об’ємом 31-60 л |
- |
- |
1 |
- |
10 |
Машина тістомісильна об’ємом 61-100 л |
- |
- |
- |
1 |
11 |
Лінія самообслуговування на 500 осіб |
- |
1 |
1 |
- |
12 |
Лінія самообслуговування на 1000 осіб |
- |
- |
- |
1 |
13 |
Візок вантажний |
1 |
2 |
2 |
3 |
14 |
Гастроємності з кришкою до лінії роздачі їжі та пароконвектомата GN 1|1 |
12 |
24 |
32 |
40 |
15 |
Термоконтейнер для гастроємностей |
1 |
1 |
2 |
4 |
16 |
Плита електрична на 1-2 конфорки |
1 |
- |
- |
- |
17 |
Плита електрична на 3-4 конфорки |
- |
1 |
1 |
- |
18 |
Плита електрична на 6 конфорок |
- |
- |
1 |
2 |
19 |
Сковорода електрична з чашею 30-40 л |
1 |
- |
- |
- |
20 |
Сковорода електрична з чашею 41-60 л |
- |
1 |
1 |
- |
21 |
Сковорода електрична з чашею 61-80 л |
- |
- |
1 |
2 |
22 |
Шафа жарова електрична односекційна |
1 |
- |
- |
- |
23 |
Шафа жарова електрична двосекційна |
- |
- |
1 |
1 |
24 |
Шафа жарова електрична трисекційна |
- |
- |
1 |
2 |
25 |
Машина для нарізання сирих (варених) овочів до 100 кг |
1 |
- |
- |
- |
26 |
Машина для нарізання сирих (варених) овочів 100-250 кг |
- |
1 |
- |
- |
27 |
Машина для нарізання сирих (варених) овочів 251-350 кг |
- |
- |
1 |
1 |
28 |
Машина для нарізання сирих (варених) овочів 351-500 кг |
- |
- |
- |
1 |
29 |
М’ясорубка механічна 50-150 кг/год |
- |
1 |
1 |
- |
30 |
М’ясорубка механічна 151-300 кг/год |
- |
- |
1 |
1 |
31 |
М’ясорубка механічна 301-500 кг/год |
- |
- |
- |
1 |
32 |
Машина для чищення картоплі 75-150 кг/год |
- |
1 |
1 |
- |
33 |
Машина для чищення картоплі 151-300 кг/год |
- |
- |
1 |
1 |
34 |
Машина для чищення картоплі 301-500 кг/год |
- |
- |
- |
1 |
35 |
Хліборізка механічна 200-300 нарізок/год |
- |
1 |
- |
- |
36 |
Хліборізка механічна 301-500 нарізок/год |
- |
- |
1 |
- |
37 |
Хліборізка механічна 501-1000 нарізок/год |
- |
- |
- |
1 |
38 |
Машина посудомийна на 500-700 тар/год купольного типу |
- |
1 |
- |
- |
39 |
Машина посудомийна на 800-1200 тар/год тунельного типу |
- |
- |
1 |
- |
40 |
Машина посудомийна на 1400-2000 тар/год тунельного типу |
- |
- |
- |
1 |
41 |
Казан електричний стравоварний, 100 л |
1 |
3 |
- |
- |
42 |
Казан електричний стравоварний, 150 л |
- |
1 |
1 |
1 |
43 |
Казан електричний стравоварний, 250 л |
- |
2 |
7 |
4 |
44 |
Казан електричний стравоварний, 400 л |
- |
- |
1 |
8 |
45 |
Кип’ятильник електричний настільний, до 40 л |
- |
2 |
2 |
4 |