- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
02 листопада 2017 р.
за № 1343/31211
Про затвердження Змін до Інструкції з організації продовольчого забезпечення Збройних Сил України та годування штатних тварин військових частин Збройних Сил України шляхом залучення суб’єктів господарювання
Відповідно до Закону України від 23 березня 2017 року
№ 1982-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами - підприємцями"
НАКАЗУЮ:
2. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
Міністр оборони України генерал армії України |
С.Т. Полторак |
ПОГОДЖЕНО: В.о. Міністра охорони здоров'я України | У. Супрун |
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
оборони України
11.10.2017 № 530
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
02 листопада 2017 р.
за № 1343/31211
ЗМІНИ
до Інструкції з організації продовольчого забезпечення Збройних Сил України та годування штатних тварин військових частин Збройних Сил України шляхом залучення суб’єктів господарювання
1. У Розділі IV:
абзац 1 пункту 3 викласти в такій редакції:
"3. Передача свіжого продовольства від виконавця представнику замовника здійснюється за актом приймання та документами про якість, безпечність та вартість. Акт приймання складається у двох примірниках та затверджується печаткою представника замовника.";
абзац 1 пункту 4 викласти в такій редакції:
"4. Виконання стану освіження продовольства відповідно до наданої представником замовника виконавцю заявки відображається в акті стану освіження запасів продовольства (додаток 10), який складається щомісяця представником замовника та виконавцем у трьох примірниках, які надаються: перший примірник - представнику замовника, другий - виконавцю, третій - замовнику. Акт підписується представником замовника, його заступником з тилу або начальником служби, керівником та уповноваженим представником виконавця і завіряється печаткою представника Замовника.".
2. Додатки 2, 4, 6, 10 до
Інструкції викласти в новій редакції, що додається.
Директор Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України полковник |
В.В. Гулєвич |
Додаток 2
до Інструкції з організації
продовольчого забезпечення
Збройних Сил України
та годування штатних тварин
військових частин Збройних Сил України
шляхом залучення
суб’єктів господарювання
(пункт 3 розділу II)
ЗАЯВКА
на приготування їжі за основними та додатковими нормами харчування на "____" _________ 20___ року
№ з/п |
Час приймання їжі |
Норма харчування |
Кількість особового складу за заявкою, усього (осіб) |
Фактично надано (особи) |
Кількість особового складу (осіб), у тому числі за підрозділами |
1 мр |
1 тр |
2 тр |
3 тр |
заявка |
факт |
заявка |
факт |
заявка |
факт |
заявка |
факт |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
1 |
Сніданок |
За основними нормами |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№ 1 - загальновійськова |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Додатково до норми |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№ 1 - загальновійськова (підпункт "и" пункту 3 приміток) для особового складу на варті |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 |
Обід |
№ 1 - загальновійськова |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Додатково до норми |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№ 1 - загальновійськова (підпункт "и" пункту 3 приміток) для особового складу на варті |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 |
Вечеря |
№ 1 - загальновійськова |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Додатково до норми |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
№ 1 - загальновійськова (підпункт "и" пункту 3 приміток) для особового складу на варті |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
................Перейти до повного тексту