1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Розпорядження


ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження Національної
комісії, що здійснює державне
регулювання у сфері ринків
фінансових послуг
07.04.2016  № 718
,
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
07.04.2016  № 131
( Документ втратив чинність на підставі Постанови Національного банку № 106 від 20.10.2021 )
АКТ
визначення врожайності озимих зернових сільськогосподарських культур, застрахованих з державною підтримкою від сільськогосподарських ризиків на весняно-літній період вирощування, біологічним методом (страховий продукт 3)
( Див. текст )

Директор департаменту
методології, стандартів
регулювання та нагляду
за фінансовими установами
Нацкомфінпослуг





В.Г. Логвіновський

Директор Департаменту
фінансово-кредитної політики
Мінагрополітики



Б.Р. Ахіджанов
ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження Національної
комісії, що здійснює державне
регулювання у сфері ринків
фінансових послуг
07.04.2016  № 718
,
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
07.04.2016  № 131
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
27 квітня 2016 р.
за № 653/28783
ІНСТРУКЦІЯ
щодо заповнення Акта визначення врожайності озимих зернових сільськогосподарських культур, застрахованих з державною підтримкою від сільськогосподарських ризиків на весняно-літній період вирощування, біологічним методом (страховий продукт 3)
I. Загальні положення
1. Ця Інструкція визначає порядок заповнення Акта визначення врожайності озимих зернових сільськогосподарських культур, застрахованих з державною підтримкою від сільськогосподарських ризиків на весняно-літній період вирощування, біологічним методом (страховий продукт 3) (далі – Акт визначення врожайності біологічним методом).
2. Акт визначення врожайності біологічним методом оформлюється страховиком або уповноваженою ним особою після проведення процедур із врегулювання збитків та визначення врожайності застрахованих озимих зернових сільськогосподарських культур.
3. Акт визначення врожайності біологічним методом оформлюється в полі із занесенням до нього всіх отриманих в результаті врегулювання даних.
II. Порядок заповнення реквізитної частини Акта визначення врожайності біологічним методом
При заповненні Акта визначення врожайності біологічним методом необхідно дотримуватися таких правил:
у рядку "Акт №" зазначається порядковий номер Акта визначення врожайності біологічним методом.
Нумерація має забезпечувати чітку ідентифікацію Акта визначення врожайності біологічним методом в інформаційних базах страховика;
до рядка "Дата визначення врожайності" вноситься дата визначення врожайності у форматі дд.мм.рррр, де дд – число місяця цифрами, мм – місяць цифрами, рррр – рік цифрами;
у рядок "Культура (назва)" вписується код озимої зернової сільськогосподарської культури, що страхується:
озима пшениця – код 101;
озиме жито – код 102;
у рядку "Загальна площа посіву застрахованої культури, га" зазначається загальна застрахована площа культури згідно зі Стандартним договором страхування майбутнього врожаю озимих зернових сільськогосподарських культур з державною підтримкою від сільськогосподарських ризиків на весняно-літній період вирощування (страховий продукт 3) (далі – Договір);
у рядку "Найменування страховика" зазначається повне найменування страховика;
у рядку "№ Договору" проставляється номер Договору відповідно до встановленого у страховика чи в Аграрному страховому пулі України порядку нумерації договорів, за якими проводиться визначення врожайності;
у рядку "Найменування страхувальника" вказується повне найменування виробника сільськогосподарської продукції;
у рядку "Місцезнаходження, телефон/факс, е-mail" зазначається контактна інформація виробника сільськогосподарської продукції.
III. Інформація, яка зазначається в розділі І "Результати визначення врожайності" Акта визначення врожайності біологічним методом
1. У графі "№ поля" вказується ідентифікаційний номер поля, який є номером (назвою) поля (ділянки) згідно з прийнятим у виробника сільськогосподарської продукції обліком земель. У разі відсутності номера поля поле ідентифікується як "б/н", тобто без номера.

................
Перейти до повного тексту