1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ
Адміністрації Державної служби
спеціального зв’язку та захисту
інформації України
12.10.2015 № 619
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
28 жовтня 2015 р.
за № 1320/27765
НОРМИ
забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та інвентарем їдалень закладів освіти Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час
( Заголовок Норм із змінами, внесеними згідно з Наказом Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації № 235 від 20.04.2021 ) ( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації № 235 від 20.04.2021 )
Розділ І. Посуд і набори столові
№ з/п Найменування предметів Од. вим. Кількість предметів на 100 осіб, що харчуються
1 2 3 4
1 Тарілка глибока фарфорова або фаянсова шт. 125
2 Тарілка мілка фарфорова або фаянсова шт. 125
3 Тарілка десертна фарфорова або фаянсова шт. 100
4 Тарілка пиріжкова фарфорова або фаянсова шт. 100
5 Маслянка фарфорова або тарілка пиріжкова шт. 25
6 Цукорниця фарфорова шт. 25
7 Чайник для заварювання чаю фарфоровий шт. 4
8 Склянка чайна шт. 150*
9 Підсклянник металевий шт. 100
10 Ложка столова з нерж. сталі шт. 100
11 Ложка чайна з нерж. сталі шт. 100
12 Ложка розливна з нерж. сталі шт. 25
13 Виделка столова з нерж. сталі шт. 100
14 Ніж столовий з нерж. сталі шт. 100
15 Набір для спецій в металевій оправі шт. 25
16 Чайник алюмінієвий:
3 л
5 л

шт.
шт.

25
12
17 Каструля з нерж. сталі 2,5 - 3,5 л або бачок алюмінієвий литий 3 л шт. 50
18 Ваза для фруктів шт. 25
19 Графин або глечик скляний для води шт. 12
20 Піднос алюмінієвий або пластмасовий шт. 4
21 Підставка під бачок і чайник або каструля алюмінієва* чи пластмасова шт. 50
22 Ваза для серветок шт. 25
23 Полотно льняне (для скатертин) м 120
24 Серветка льняна шт. 300
25 Салатник однопорційний фарфоровий шт. 100
__________
* У тому числі по дві склянки до графина або глечика.
Розділ ІІ. Кухонний посуд, обладнання та інвентар
№ з/п Найменування предметів Од. вим. Кількість предметів на їдальню при кількості осіб, що харчуються
до 250 осіб від 251 до 500 осіб
1 2 3 4 5
1 Каструля алюмінієва 8 - 10 л шт. 8 10
2 Казан наплитний алюмін. 20 - 40 л шт. 4 5
3 Казан наплитний алюмін. 50 - 60 л шт. 5 6
4 Сотейник алюмінієвий 10 - 15 л шт. 4 5
5 Відро емальоване з кришкою шт. 4 5
6 Відро оцинковане шт. 4 5
7 Таз оцинкований шт. 4 5
8 Черпак алюмінієвий шт. 3 4
9 Друшляк алюмінієвий шт. 2 3
10 Шумівка металева шт. 3 4
11 Сковорода чавунна шт. 6 8
12 Ножі "Кухарська трійка" шт. Один комплект на штатного кухаря, але не менше ніж три комплекти на їдальню
13 Ніж овочевий шт. 16 18
14 Ніж хліборізний шт. 2 3
15 Консервовідкривач шт. 2 3
16 Сокира для рубання м’яса шт. 1 1
17 Сікач шт. 1 1
18 Виделка для виймання м’яса шт. 2 2
19 Виделка транжирна шт. 3 3
20 Бідон алюмінієвий з фляжною кришкою для олії 10 - 20 л шт. 2 2
21 Фляга для молока шт. 4 6
22 Бак для харчових відходів шт. 1 2
23 Лист шт. 6 8
24 Екстрактор для заварювання чаю* шт. 1 1
25 Лист кондитерський шт. 1 2
26 Сито металеве шт. 2 2
27 Ложка розливна алюмінієва шт. 4 5
28 Совок металевий шт. 2 3
29 Терка металева шт. 2 3
30 Сікач для відбивання м’яса шт. 2 3
31 Лопатка кухарська шт. 2 3
32 Лопатка для твердих жирів шт. 3 4
33 Сковорода шт. 1 2
34 Дошка для обробки продуктів шт. 6 8
35 Колодки для рубання м’яса шт. 1 1
36 Копистка дерев’яна шт. 2 3
37 Котломір металевий шт. По одному на кожен тип котла
38 Вінець металевий шт. 2 2
39 Товкач дерев’яний шт. 2 2
40 Качалка дерев’яна шт. 2 3
41 Щітка для миття котлів шт. 2 2
Технологічне обладнання
1 Машина для чищення картоплі шт. 1 1
2 Машина-овочерізка шт. 1 1
3 Машина універсальна кухонна для м’ясо-рибних цехів шт. 1 1
4 Машина для різання варених овочів шт. 1 1
5 Машина для приготування картопляного пюре шт. 1 1
6 М’ясорубка механічна шт. 1 1
7 М’ясорубка ручна шт. 1 1
8 Хліборізка механічна шт. 1 1
9 Хліборізка ручна або ніж шт. 1 1
10 Кип’ятильник електричний або газовий шт. 2 3
11 Плита електрична або газова з площею поверхні для смаження 0,48 кв. м шт. 2 4
12 Котел харчо варильний шт. * *
13 Марміт електричний для 1-ї страви шт. 1 1
14 Марміт електричний для 2-ї страви шт. 1 1
15 Фритюрниця електрична шт. 1 1
16 Шафа для смаження електрична або шафа пекарська шт. 1 1
17 Сковорода електрична шт. 1 1
18 Машина посудомийна продуктивністю:
700 тарілок/год.; 1000 тарілок/год.;
2000 тарілок/год.

шт.
шт.

1
-

-
1
Холодильне обладнання
1 Шафа холодильна шт. 1 2
2 Х Холодильник побутовий шт. 1 1
Ваговимірювальні прилади
1 Ваги настільні шт. 4 5
2 Ваги товарні шт. 2 3
Немеханічне обладнання**
1 Стіл виробничий шт. 10 12
2 Стіл для перебирання круп шт. 1 1
3 Стіл для доочищення картоплі шт. 1 1
4 Стіл пересувний для видачі 1-ї і 2-ї справ шт. 1 1
5 Стіл для збирання залишків харчів шт. 1 1
6 Стелаж для зберігання столового посуду шт. 2 2
7 Стіл-шафа для чищення посуду шт. 1 1
8 Стелаж пересувний шт. 1 1
9 Стелаж для зберігання продуктів шт. 1 1
10 Стелаж для зберігання хліба в лотках шт. 2 3
11 Шафа для зберігання цукру шт. 1 1
12 Стояк для зберігання кухонного інвентарю шт. 1 1
13 Стояк або кронштейн для підвішування м’ясних туш шт. 1 1
14 Ванна для миття посуду:
двосекційна
трисекційна

шт.
шт.

2
1

2
1
15 Ванна для очищеної картоплі шт. 1 2
16 Ванна для промивання та вимочування риби шт. 1 1
17 Контейнер з нерж. сталі або алюмінію з кришкою та ручкою шт. 6 6
18 Ящик-носилки з нерж. сталі або алюмінію з кришкою шт. 2 2
19 Ящик-носилки дерев’яний, ґратчастий, каркас із залізних кутів шт. 3 3
20 Ящик дерев’яний для солі шт. 1 1

................
Перейти до повного тексту