№ з/п |
Найменування предметів |
Од. вим. |
Кількість предметів на їдальню при кількості осіб, що харчуються |
до 250 осіб |
від 251 до 500 осіб |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
1 |
Каструля алюмінієва 8 - 10 л |
шт. |
8 |
10 |
2 |
Казан наплитний алюмін. 20 - 40 л |
шт. |
4 |
5 |
3 |
Казан наплитний алюмін. 50 - 60 л |
шт. |
5 |
6 |
4 |
Сотейник алюмінієвий 10 - 15 л |
шт. |
4 |
5 |
5 |
Відро емальоване з кришкою |
шт. |
4 |
5 |
6 |
Відро оцинковане |
шт. |
4 |
5 |
7 |
Таз оцинкований |
шт. |
4 |
5 |
8 |
Черпак алюмінієвий |
шт. |
3 |
4 |
9 |
Друшляк алюмінієвий |
шт. |
2 |
3 |
10 |
Шумівка металева |
шт. |
3 |
4 |
11 |
Сковорода чавунна |
шт. |
6 |
8 |
12 |
Ножі "Кухарська трійка" |
шт. |
Один комплект на штатного кухаря, але не менше ніж три комплекти на їдальню |
13 |
Ніж овочевий |
шт. |
16 |
18 |
14 |
Ніж хліборізний |
шт. |
2 |
3 |
15 |
Консервовідкривач |
шт. |
2 |
3 |
16 |
Сокира для рубання м’яса |
шт. |
1 |
1 |
17 |
Сікач |
шт. |
1 |
1 |
18 |
Виделка для виймання м’яса |
шт. |
2 |
2 |
19 |
Виделка транжирна |
шт. |
3 |
3 |
20 |
Бідон алюмінієвий з фляжною кришкою для олії 10 - 20 л |
шт. |
2 |
2 |
21 |
Фляга для молока |
шт. |
4 |
6 |
22 |
Бак для харчових відходів |
шт. |
1 |
2 |
23 |
Лист |
шт. |
6 |
8 |
24 |
Екстрактор для заварювання чаю* |
шт. |
1 |
1 |
25 |
Лист кондитерський |
шт. |
1 |
2 |
26 |
Сито металеве |
шт. |
2 |
2 |
27 |
Ложка розливна алюмінієва |
шт. |
4 |
5 |
28 |
Совок металевий |
шт. |
2 |
3 |
29 |
Терка металева |
шт. |
2 |
3 |
30 |
Сікач для відбивання м’яса |
шт. |
2 |
3 |
31 |
Лопатка кухарська |
шт. |
2 |
3 |
32 |
Лопатка для твердих жирів |
шт. |
3 |
4 |
33 |
Сковорода |
шт. |
1 |
2 |
34 |
Дошка для обробки продуктів |
шт. |
6 |
8 |
35 |
Колодки для рубання м’яса |
шт. |
1 |
1 |
36 |
Копистка дерев’яна |
шт. |
2 |
3 |
37 |
Котломір металевий |
шт. |
По одному на кожен тип котла |
38 |
Вінець металевий |
шт. |
2 |
2 |
39 |
Товкач дерев’яний |
шт. |
2 |
2 |
40 |
Качалка дерев’яна |
шт. |
2 |
3 |
41 |
Щітка для миття котлів |
шт. |
2 |
2 |
Технологічне обладнання |
1 |
Машина для чищення картоплі |
шт. |
1 |
1 |
2 |
Машина-овочерізка |
шт. |
1 |
1 |
3 |
Машина універсальна кухонна для м’ясо-рибних цехів |
шт. |
1 |
1 |
4 |
Машина для різання варених овочів |
шт. |
1 |
1 |
5 |
Машина для приготування картопляного пюре |
шт. |
1 |
1 |
6 |
М’ясорубка механічна |
шт. |
1 |
1 |
7 |
М’ясорубка ручна |
шт. |
1 |
1 |
8 |
Хліборізка механічна |
шт. |
1 |
1 |
9 |
Хліборізка ручна або ніж |
шт. |
1 |
1 |
10 |
Кип’ятильник електричний або газовий |
шт. |
2 |
3 |
11 |
Плита електрична або газова з площею поверхні для смаження 0,48 кв. м |
шт. |
2 |
4 |
12 |
Котел харчо варильний |
шт. |
* |
* |
13 |
Марміт електричний для 1-ї страви |
шт. |
1 |
1 |
14 |
Марміт електричний для 2-ї страви |
шт. |
1 |
1 |
15 |
Фритюрниця електрична |
шт. |
1 |
1 |
16 |
Шафа для смаження електрична або шафа пекарська |
шт. |
1 |
1 |
17 |
Сковорода електрична |
шт. |
1 |
1 |
18 |
Машина посудомийна продуктивністю: 700 тарілок/год.; 1000 тарілок/год.; 2000 тарілок/год. |
шт. шт. |
1 - |
- 1 |
Холодильне обладнання |
1 |
Шафа холодильна |
шт. |
1 |
2 |
2 |
Х Холодильник побутовий |
шт. |
1 |
1 |
Ваговимірювальні прилади |
1 |
Ваги настільні |
шт. |
4 |
5 |
2 |
Ваги товарні |
шт. |
2 |
3 |
Немеханічне обладнання** |
1 |
Стіл виробничий |
шт. |
10 |
12 |
2 |
Стіл для перебирання круп |
шт. |
1 |
1 |
3 |
Стіл для доочищення картоплі |
шт. |
1 |
1 |
4 |
Стіл пересувний для видачі 1-ї і 2-ї справ |
шт. |
1 |
1 |
5 |
Стіл для збирання залишків харчів |
шт. |
1 |
1 |
6 |
Стелаж для зберігання столового посуду |
шт. |
2 |
2 |
7 |
Стіл-шафа для чищення посуду |
шт. |
1 |
1 |
8 |
Стелаж пересувний |
шт. |
1 |
1 |
9 |
Стелаж для зберігання продуктів |
шт. |
1 |
1 |
10 |
Стелаж для зберігання хліба в лотках |
шт. |
2 |
3 |
11 |
Шафа для зберігання цукру |
шт. |
1 |
1 |
12 |
Стояк для зберігання кухонного інвентарю |
шт. |
1 |
1 |
13 |
Стояк або кронштейн для підвішування м’ясних туш |
шт. |
1 |
1 |
14 |
Ванна для миття посуду: двосекційна трисекційна |
шт. шт. |
2 1 |
2 1 |
15 |
Ванна для очищеної картоплі |
шт. |
1 |
2 |
16 |
Ванна для промивання та вимочування риби |
шт. |
1 |
1 |
17 |
Контейнер з нерж. сталі або алюмінію з кришкою та ручкою |
шт. |
6 |
6 |
18 |
Ящик-носилки з нерж. сталі або алюмінію з кришкою |
шт. |
2 |
2 |
19 |
Ящик-носилки дерев’яний, ґратчастий, каркас із залізних кутів |
шт. |
3 |
3 |
20 |
Ящик дерев’яний для солі |
шт. |
1 |
1 |