№ з/п |
Найменування послуги |
Одиниця виміру |
Розмір оплати, гривень |
І |
Проведення |
1 |
Аналізу біохімічних і технологічних показників сільськогосподарських культур та продуктів їх переробки |
1.1 |
пшениці озимої (ярої) м’якої |
проба зерна |
664,25 |
1.2 |
пшениці озимої (ярої) твердої |
- " - |
637,35 |
1.3 |
жита |
- " - |
448,75 |
1.4 |
ячменю |
- " - |
289,63 |
1.5 |
тритикале |
- " - |
462,93 |
1.6 |
вівса |
- " - |
250,30 |
1.7 |
проса |
- " - |
345,64 |
1.8 |
гречки |
- " - |
419,57 |
1.9 |
рису |
- " - |
259,27 |
1.10 |
гороху |
- " - |
260,67 |
1.11 |
сої |
- " - |
257,76 |
1.12 |
ріпаку |
- " - |
759,89 |
1.13 |
кукурудзи |
- " - |
364,21 |
1.14 |
картоплі |
проба бульби |
482,98 |
1.15 |
соняшнику |
проба зерна |
614,75 |
1.16 |
буряку цукрового, овочевих та баштанних культур |
проба насіння |
511,49 |
1.17 |
зеленої маси (кормового зерна) |
проба |
195,88 |
1.18 |
визначення вологості, жиру, клітковини, протеїну у шроті соняшниковому |
проба шроту |
241,43 |
1.19 |
визначення вологості, жиру, клітковини, протеїну у шроті ріпаковому |
- " - |
334,79 |
1.20 |
визначення вологості, жиру, клітковини, протеїну, уреази у шроті соєвому |
- " - |
294,13 |
2 |
Аналізу посівної якості посівного матеріалу |
2.1 |
визначення сортової чистоти зразка насіння |
проба посівного матеріалу |
34,82 |
2.2 |
визначення маси 1000 насінин |
- " - |
30,56 |
2.3 |
визначення схожості, енергії проростання насіння |
- " - |
35,70 |
2.4 |
визначення вологості зразка насіння |
- " - |
32,92 |
2.5 |
визначення сортової чистоти сортів рослин методом SDS PAGE електрофорезу білків (пшениця) |
проба рослинного матеріалу |
431,32 |
2.6 |
визначення сортової чистоти сортів рослин методом Acid PAGE електрофорезу білків (пшениця, тритикале) |
- " - |
471,81 |
2.7 |
проведення електрофорезу гордеїнів методом розділення у поліакриламідному гелі з буферною системою (мурашина кислота) для сортової ідентифікації та аналізу сортової чистоти ячменю |
- " - |
294,67 |
2.8 |
проведення електрофорезу гордеїнів методом розділення в поліакриламідному гелі з буферною системою (гліцин-оцтова кислота) для сортової ідентифікації та аналізу сортової чистоти ячменю |
- " - |
330,85 |
2.9 |
проведення електрофорезу запасних білків методом розділення в поліакриламідному гелі з буферною системою (гліцин-оцтова кислота) для ідентифікації ліній та аналізу ступеня гібридності (кукурудзи та соняшнику) |
- " - |
341,58 |
3 |
Молекулярно-генетичного аналізу сортів рослин та рослинного матеріалу |
3.1 |
Виділення ДНК із проб рослинного матеріалу |
3.1.1 |
зернових культур та паростків кукурудзи |
проба посівного матеріалу |
219,47 |
3.1.2 |
олійних культур |
- " - |
260,43 |
3.1.3 |
насіннєвого та рослинного матеріалу |
- " - |
261,15 |
3.1.4 |
буряку цукрового |
- " - |
235,50 |
3.2 |
Аналіз сортів рослин та насіннєвого матеріалу на вміст генетичних модифікацій методом полімеразної ланцюгової реакції |
3.2.1 |
ідентифікація 35S - промотору |
- " - |
140,58 |
3.2.2 |
ідентифікація nos - термінатора |
- " - |
140,58 |
3.2.3 |
ідентифікація структурного гена сої |
- " - |
140,58 |
3.2.4 |
ідентифікація структурного гена кукурудзи |
- " - |
140,58 |
3.2.5 |
ідентифікація структурного гена ріпаку |
- " - |
140,58 |
3.2.6 |
ідентифікація структурного гена рослини |
- " - |
140,58 |
3.2.7 |
ідентифікація цільової послідовності ГМ |
- " - |
140,58 |
3.2.8 |
ідентифікація інтеграційно-приграничної ділянки |
- " - |
140,58 |
3.2.9 |
ідентифікація EPSPS - гена |
- " - |
140,58 |
3.2.10 |
ідентифікація RR сої 40-3-2 |
- " - |
139,81 |
3.2.11 |
ідентифікація pat - гена в ГМ кукурудзи |
- " - |
140,58 |
3.2.12 |
ідентифікація pat - гена в ГМ ріпаку |
- " - |
140,58 |
3.2.13 |
ідентифікація barnase - гена в ГМ ріпаку |
- " - |
140,58 |
3.2.14 |
ідентифікація oxy - гена в ГМ ріпаку |
- " - |
140,58 |
3.2.15 |
ідентифікація gox 247- гена в ГМ ріпаку |
- " - |
140,58 |
3.2.16 |
ідентифікація bar - гена в ГМ кукурудзи |
- " - |
140,58 |
3.2.17 |
ідентифікація cry1Ab - гена в ГМ кукурудзи |
- " - |
140,58 |
3.2.18 |
ідентифікація npt II - гена в ГМ кукурудзи |
- " - |
140,58 |
3.3 |
Виділення ДНК із проб рослинного матеріалу з використанням КІТа |
проба рослинного матеріалу |
85,51 |
3.4 |
Визначення алельного стану мікросателітного локуса за допомогою ПЛР |
- " - |
178,73 |
3.5 |
Визначення поліморфізму міжмікросателітних послідовностей за допомогою ПЛР |
- " - |
143,48 |
4 |
Науково-технічної експертизи сортів рослин |
проба посівного матеріалу |
411,74 |
5 |
Польового обстеження посівів сільськогосподарських культур, сорти яких занесені до Державного реєстру сортів рослин, придатних для поширення в Україні, та до Державного реєстру прав інтелектуальної власності на сорти рослин, з виїздом на місце |
5.1 |
для самозапильних культур |
1 га посіву |
29,93 |
5.2 |
для перехреснозапильних культур |
- " - |
50,05 |
5.3 |
Визначення наявності генетичних модифікацій за допомогою імуноферментного аналізу (імунострипів) |
5.3.1 |
визначення наявності генетичної модифікації стійкості до Раундапу в сої |
- " - |
197,81 |
5.3.2 |
визначення наявності генетичних модифікацій (стійкості до Раундапу, Cry 1Ab, Cry 1F, Cry 34Ab1, Cry 3A, Cry 3Bb, Cry 9C, Pat) в кукурудзі |
- " - |
197,81 |
5.3.3 |
визначення наявності генетичних модифікацій (стійкості до Раундапу Ліберті) в ріпаку |
- " - |
197,81 |
ІІ |
Створення та поширення науково-технічної продукції |
одиниця продукції |
171,18 |
ІІІ |
Здійснення ґрунтового та лабораторного сортового контролю |
одна проба |
1214,22 |
IV |
Післяреєстраційне вивчення сортів рослин |
1 |
злакові озимі |
100 м-2 |
1236,11 |
2 |
злакові ярі |
- " - |
1148,98 |
3 |
ріпак озимий та ярий |
- " - |
1163,37 |
4 |
бобові |
- " - |
795,73 |
5 |
картопля |
- " - |
1345,34 |
6 |
соняшник |
- " - |
1015,90 |
7 |
кукурудза |
- " - |
733,97 |
8 |
буряк цукровий |
- " - |
806,49 |
9 |
буряк кормовий |
- " - |
769,01 |
10 |
овочеві |
- " - |
826,28 |