N з/п |
Назва робіт |
Затрати часу на організацію та проведення лабораторно- діагностичних досліджень, люд.-хв. |
лікар ветеринарної медицини |
лаборант ветери- нарної медицини |
санітар ветеринарної медицини |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
Хіміко-токсикологічні дослідження |
Рідинна хроматографія (антибіотики, вітаміни, гормони) |
1 |
Визначення хлорамфеніколу методом РХ-МС-МС |
250 |
- |
50 |
|
Визначення у м'язах методом РХ: |
|
|
|
2 |
окситетрацикліну |
250 |
- |
50 |
3 |
тетрацикліну |
250 |
- |
50 |
4 |
хлортетрацикліну |
250 |
- |
50 |
5 |
доксицикліну |
250 |
- |
50 |
6 |
сульфакіноксалону |
250 |
- |
50 |
7 |
сульфадіазину |
250 |
- |
50 |
8 |
сульфаметоксипіридазину |
250 |
- |
50 |
9 |
сульфадимідину |
250 |
- |
50 |
10 |
сульфадоксину |
250 |
- |
50 |
11 |
сульфадиметоксину |
250 |
- |
50 |
12 |
сульфакіноксалону |
250 |
- |
50 |
|
Визначення в молоці методом РХ: |
|
|
|
13 |
сульфадіазину |
180 |
- |
40 |
14 |
сульфадимеразину |
180 |
- |
40 |
15 |
сульфаметоксипіридазину |
180 |
- |
40 |
16 |
сульфадоксину |
180 |
- |
40 |
17 |
сульфадиметоксину |
150 |
- |
40 |
18 |
Визначення нітрофуранів (метаболітів) у необроблених харчових продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС |
240 |
- |
20 |
|
Визначення у необроблених харчових продуктах тваринного походження методом ВЕРХ: |
|
|
|
19 |
енрофлоксацину |
250 |
- |
40 |
20 |
ципрофлоксацину |
240 |
- |
20 |
21 |
норфлоксацину |
240 |
- |
30 |
|
Визначення у необроблених харчових продуктах тваринного походження методом РХ: |
|
|
|
22 |
фенбендазолу |
240 |
- |
40 |
23 |
альбендазолу |
240 |
- |
40 |
24 |
сильфон-фенбендазолу |
240 |
- |
40 |
|
Визначення у необроблених харчових продуктах тваринного походження методом РХ-МС-МС: |
|
|
|
25 |
ДЕС |
250 |
- |
40 |
26 |
17-(бета)-естрадіолу |
240 |
- |
40 |
27 |
тестостерону |
180 |
- |
20 |
|
Визначення вітаміну A (трансретинолу та 13-цисретинолу) методом ВЕРХ: |
|
|
|
28 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
240 |
- |
40 |
29 |
у вітамінних препаратах, кормах, комбікормовій сировині, преміксах та комбікормах |
240 |
- |
40 |
|
Визначення вітаміну E (альфа-токоферолу) методом ВЕРХ: |
|
|
|
30 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
240 |
- |
40 |
31 |
у вітамінних препаратах, кормах, комбікормовій сировині, преміксах та комбікормах |
240 |
- |
40 |
|
Визначення вітаміну E (альфа-, бета-, гама-, дельта- токоферолів) методом ВЕРХ: |
|
|
|
32 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
250 |
- |
40 |
33 |
у вітамінних препаратах, кормах, комбікормовій сировині, преміксах та комбікормах |
250 |
- |
40 |
34 |
Визначення афлатоксину М1 у молоці та молоці сухому за допомогою імуноафінних колонок методом ВЕРХ |
180 |
- |
35 |
35 |
Визначення афлатоксину М1 у молоці та молоці сухому методом ТШХ |
250 |
- |
40 |
|
Фосфорорганічні пестициди |
|
|
|
|
Визначення актеліку методом МТШХ: |
|
|
|
36 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
37 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
100 |
- |
20 |
38 |
у воді для тварин |
150 |
- |
20 |
|
Визначення актеліку методом МГХ: |
|
|
|
39 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
130 |
- |
20 |
40 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах (МГХ) |
120 |
- |
20 |
41 |
у воді для тварин |
160 |
- |
20 |
|
Визначення базудину методом МТШХ: |
|
|
|
42 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
43 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
110 |
- |
20 |
44 |
у воді для тварин |
130 |
- |
20 |
|
Визначення базудину методом МГХ: |
|
|
|
45 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
110 |
- |
20 |
46 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
110 |
- |
20 |
47 |
у воді для тварин |
150 |
- |
20 |
|
Визначення хлорофосу, ДДВФ методом МТШХ: |
|
|
|
48 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
49 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
100 |
- |
15 |
50 |
у воді для тварин |
90 |
- |
20 |
|
Визначення хлорофосу, ДДВФ методом МГХ: |
|
|
|
51 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
52 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
100 |
- |
20 |
53 |
у воді для тварин |
100 |
- |
20 |
|
Визначення карбофосу методом МТШХ: |
|
|
|
54 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
55 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
150 |
- |
20 |
56 |
у воді для тварин |
100 |
- |
20 |
|
Визначення карбофосу методом МГХ: |
|
|
|
57 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
90 |
- |
20 |
58 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
100 |
- |
20 |
59 |
у воді для тварин |
110 |
- |
20 |
|
Визначення метафосу методом МТШХ: |
|
|
|
60 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
61 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
105 |
- |
20 |
62 |
у воді для тварин |
130 |
- |
20 |
|
Визначення метафосу методом МГХ: |
|
|
|
63 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
110 |
- |
20 |
64 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
100 |
- |
20 |
65 |
у воді для тварин |
140 |
- |
20 |
|
Визначення фосфаміду методом МТШХ: |
|
|
|
66 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
67 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
110 |
- |
20 |
68 |
у воді для тварин |
140 |
- |
20 |
|
Визначення фосфаміду методом МГХ: |
|
|
|
69 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
110 |
- |
20 |
70 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
100 |
- |
20 |
71 |
у воді для тварин |
150 |
- |
20 |
|
Визначення фталафосу методом МТШХ: |
|
|
|
72 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
73 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
100 |
- |
20 |
74 |
у воді для тварин |
140 |
- |
20 |
|
Визначення фталафосу методом МГХ: |
|
|
|
75 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
120 |
- |
20 |
76 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
100 |
- |
20 |
77 |
у воді для тварин |
160 |
- |
20 |
|
Визначення дурсбану методом МТШХ: |
|
|
|
78 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
79 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
110 |
- |
20 |
80 |
у воді для тварин |
140 |
- |
20 |
|
Визначення дурсбану методом МГХ: |
|
|
|
81 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
82 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
100 |
- |
20 |
83 |
у воді для тварин |
140 |
- |
20 |
|
Визначення бромофосу методом МТШХ: |
|
|
|
84 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
85 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
105 |
- |
20 |
86 |
у воді для тварин |
140 |
- |
20 |
|
Визначення бромофосу методом МГХ: |
|
|
|
87 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
110 |
- |
20 |
88 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
100 |
- |
20 |
89 |
у воді для тварин |
140 |
- |
20 |
|
Визначення фамфуру методом МТШХ: |
|
|
|
90 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
91 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
105 |
- |
20 |
92 |
у воді для тварин |
140 |
- |
20 |
|
Визначення фамфуру методом МГХ: |
|
|
|
93 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
94 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
90 |
- |
20 |
95 |
у воді для тварин |
140 |
- |
20 |
|
Визначення фенхлорфосу методом МТШХ: |
|
|
|
96 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
97 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
110 |
- |
20 |
98 |
у воді для тварин |
130 |
- |
20 |
|
Визначення фенхлорфосу методом МГХ: |
|
|
|
99 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
100 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
80 |
- |
10 |
101 |
у воді для тварин |
110 |
- |
20 |
|
Визначення тіофосу методом МТШХ: |
|
|
|
102 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
103 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
105 |
- |
20 |
104 |
у воді для тварин |
130 |
- |
20 |
|
Визначення тіофосу методом МГХ: |
|
|
|
105 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
90 |
- |
20 |
106 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
90 |
- |
20 |
107 |
у воді для тварин |
110 |
- |
20 |
|
Визначення хлорфенвінфосу методом МТШХ: |
|
|
|
108 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
90 |
- |
20 |
109 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
100 |
- |
20 |
110 |
у воді для тварин |
130 |
- |
20 |
|
Визначення хлорфенвінфосу методом МГХ: |
|
|
|
111 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
90 |
- |
10 |
112 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
90 |
- |
15 |
113 |
у воді для тварин |
110 |
- |
20 |
114 |
Визначення фостоксину у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах колориметричним методом |
190 |
- |
20 |
|
Хлорорганічні пестициди |
|
|
|
|
Визначення альфа-ГХЦГ методом МТШХ: |
|
|
|
115 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
80 |
- |
20 |
116 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
80 |
- |
20 |
117 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення альфа-ГХЦГ методом МГХ: |
|
|
|
118 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
119 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
120 |
у воді для тварин |
100 |
- |
20 |
|
Визначення бета-ГХЦГ методом МТШХ: |
|
|
|
121 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
122 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
123 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення бета-ГХЦГ методом МГХ: |
|
|
|
124 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
80 |
- |
20 |
125 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
80 |
- |
20 |
126 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення гамма-ГХЦГ методом МТШХ: |
|
|
|
127 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
80 |
- |
20 |
128 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
80 |
- |
20 |
129 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення гамма-ГХЦГ методом МГХ: |
|
|
|
130 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
131 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
132 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення 4,4-ДДЕ методом МТШХ: |
|
|
|
133 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
80 |
- |
20 |
134 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
80 |
- |
20 |
135 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення 4,4-ДДЕ методом МГХ: |
|
|
|
136 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
80 |
- |
20 |
137 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
80 |
- |
20 |
138 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення 4,4-ДДД методом МТШХ: |
|
|
|
139 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
80 |
- |
20 |
140 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
80 |
- |
20 |
141 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення 4,4-ДДД методом МГХ: |
|
|
|
142 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
80 |
- |
20 |
143 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
80 |
- |
20 |
144 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення 4,4-ДДТ методом МТШХ: |
|
|
|
145 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
80 |
- |
20 |
146 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
80 |
- |
20 |
147 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення 4,4-ДДТ методом МГХ: |
|
|
|
148 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
149 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
150 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення гептахлору методом МТШХ: |
|
|
|
151 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
152 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
153 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення гептахлору методом МГХ: |
|
|
|
154 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
155 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
156 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення гептахлору епоксиду методом МТШХ: |
|
|
|
157 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
158 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
159 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення гептахлору епоксиду методом МГХ: |
|
|
|
160 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
161 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
162 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення гексахлорбензолу методом МТШХ: |
|
|
|
163 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
164 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах методом МТШХ: |
60 |
- |
20 |
165 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення гексахлорбензолу методом МГХ: |
|
|
|
166 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
167 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
168 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення альдрину методом МТШХ: |
|
|
|
169 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
70 |
- |
20 |
170 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
70 |
- |
20 |
171 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення альдрину методом МГХ: |
|
|
|
172 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
80 |
- |
20 |
173 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
174 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення дильдрину методом МТШХ: |
|
|
|
175 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
176 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
177 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення дильдрину методом МГХ: |
|
|
|
178 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
179 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
180 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення ендрину методом МТШХ: |
|
|
|
181 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
80 |
- |
20 |
182 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
80 |
- |
20 |
183 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення ендрину методом МГХ: |
|
|
|
184 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
185 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
80 |
- |
20 |
186 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення альфа-хлордану методом МТШХ: |
|
|
|
187 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
188 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
189 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення альфа-хлордану методом МГХ: |
|
|
|
190 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
50 |
- |
20 |
191 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
192 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення гамма-хлордану методом МТШХ: |
|
|
|
193 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
194 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
195 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення гамма-хлордану методом МГХ: |
|
|
|
196 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
197 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
198 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення альфа-ендосульфану методом МТШХ: |
|
|
|
199 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
200 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
201 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення альфа-ендосульфану методом МГХ: |
|
|
|
202 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
203 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
204 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення бета-ендосульфану методом МТШХ: |
|
|
|
205 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
206 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
207 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення бета-ендосульфану методом МГХ: |
|
|
|
208 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
209 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
210 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення метоксихлору методом МТШХ: |
|
|
|
211 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
212 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
213 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення метоксихлору методом МГХ: |
|
|
|
214 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
215 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
216 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення ізодрину методом МТШХ: |
|
|
|
217 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
218 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
219 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення ізодрину методом МГХ: |
|
|
|
220 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
221 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
222 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Поліхлоровані біфеніли |
|
|
|
|
Визначення поліхлорованих біфенілів методом МГХ: |
|
|
|
223 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
224 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
100 |
- |
20 |
225 |
у воді для тварин |
110 |
- |
20 |
|
Синтетичні піретроїди |
|
|
|
|
Визначення децису методом МТШХ: |
|
|
|
226 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
90 |
- |
20 |
227 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
90 |
- |
20 |
228 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення децису методом МГХ: |
|
|
|
229 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
230 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
231 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення амбушу методом МТШХ: |
|
|
|
232 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
233 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
80 |
- |
20 |
234 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення амбушу методом МГХ: |
|
|
|
235 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
236 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
237 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення суміцидину методом МТШХ: |
|
|
|
238 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
239 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
80 |
- |
20 |
240 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення суміцидину методом МГХ: |
|
|
|
241 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
242 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
243 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення рипкорду методом МТШХ: |
|
|
|
244 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
245 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
246 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Визначення рипкорду методом МГХ: |
|
|
|
247 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
60 |
- |
20 |
248 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
249 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Фторорганічні пестициди |
|
|
|
|
Визначення трефлану методом МТШХ: |
|
|
|
250 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
60 |
- |
20 |
251 |
у воді для тварин |
60 |
- |
20 |
|
Карбаматна група |
|
|
|
|
Визначення ТМТД, ТМТМ методом МТШХ: |
|
|
|
252 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
253 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
100 |
- |
20 |
254 |
у воді для тварин |
100 |
- |
20 |
|
Визначення ТМТД, ТМТМ колориметричним методом: |
|
|
|
255 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
256 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
100 |
- |
20 |
257 |
у воді для тварин |
70 |
- |
20 |
|
Похідні хлорфеноксиоцтової кислоти |
|
|
|
|
Визначення залишкової кількості 2,4-Д, 2,4-Д амінної солі, 2,4-Д натрієвої солі, 2,4-Д бутилового ефіру, 2,4-Д октилового ефіру, 2,4-Д кротилового ефіру, 2М-4Х методом МТШХ: |
|
|
|
258 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
100 |
- |
20 |
259 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
100 |
- |
20 |
260 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Визначення залишкової кількості 2,4-Д, 2,4-Д амінної солі, 2,4-Д натрієвої солі, 2,4-Д бутилового ефіру, 2,4-Д октилового ефіру, 2,4-Д кротилового ефіру, 2М-4Х методом МГХ: |
|
|
|
261 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
80 |
- |
20 |
262 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
80 |
- |
20 |
263 |
у воді для тварин |
80 |
- |
20 |
|
Ртутьорганічні пестициди |
|
|
|
|
Визначення ртуті методом МТШХ: |
|
|
|
264 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
160 |
- |
20 |
265 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
130 |
- |
20 |
|
Визначення ртуті колориметричним методом: |
|
|
|
266 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
140 |
- |
20 |
267 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
170 |
- |
20 |
|
Інші групи |
|
|
|
|
Визначення зоокумарину методом МТШХ: |
|
|
|
268 |
у необроблених харчових продуктах тваринного походження |
210 |
- |
20 |
269 |
у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах |
200 |
- |
20 |
270 |
Визначення крисиду у необроблених харчових продуктах тваринного походження (за Вантропом) |
150 |
- |
20 |
|
Визначення у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах колориметричним методом: |
|
|
|
271 |
миш'яку |
80 |
- |
20 |
272 |
фосфіду цинку |
80 |
- |
20 |
Фізико-хімічні та біохімічні показники |
273 |
Підготовка зразків для лабораторних досліджень |
5 |
10 |
15 |
274 |
Визначення білкових фракцій у сироватці крові нефелометричним методом |
93 |
- |
12 |
275 |
Визначення загального білка у сироватці крові рефрактометричним методом |
11 |
12 |
12 |
|
Визначення у сироватці крові титрометричним методом: |
|
|
|
276 |
лужного резерву |
30 |
- |
10 |
277 |
загального кальцію |
28 |
- |
9 |
278 |
неорганічного фосфору |
40 |
- |
9 |
279 |
Визначення глюкози у безбілковому фільтраті крові титрометричним методом |
37 |
- |
9 |
|
Визначення колориметричним методом: |
|
|
|
280 |
каротину у сироватці крові |
16 |
15 |
9 |
281 |
активності лужної фосфатази в сироватці крові |
40 |
- |
9 |
282 |
неорганічного магнію у безбілковому фільтраті крові |
33 |
- |
9 |
283 |
каротиноїдів у жовтках інкубаційних яєць |
33 |
- |
9 |
284 |
вітаміну D у препаратах |
148 |
- |
24 |
|
Визначення в біоматеріалі, вітамінних препаратах, кормах, комбікормовій сировині та комбікормах колориметричним методом: |
|
|
|
285 |
вітаміну A |
148 |
- |
24 |
286 |
вітаміну E |
148 |
- |
24 |
|
Визначення вітаміну B в 2 інкубаційних яйцях флюорометричним методом: |
|
|
|
287 |
у білках |
100 |
- |
20 |
288 |
у жовтках |
130 |
- |
20 |
|
Визначення у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах флюорометричним методом: |
|
|
|
289 |
вітаміну B 1 |
120 |
- |
12 |
290 |
вітаміну B 2 |
160 |
- |
12 |
291 |
Визначення кислотного числа жовтка інкубаційних яєць |
28 |
- |
9 |
292 |
Органолептична оцінка кормів, комбікормової сировини та комбікормів |
73 |
- |
10 |
|
Визначення у біоматеріалі, кормах, комбікормовій сировині та комбікормах колориметричним методом: |
|
|
|
293 |
заліза |
130 |
- |
25 |
294 |
кобальту |
115 |
- |
25 |
295 |
марганцю |
115 |
- |
25 |
296 |
міді |
115 |
- |
25 |
297 |
цинку |
115 |
- |
25 |
298 |
молібдену |
115 |
- |
25 |
299 |
Визначення вологості кормів, комбікормової сировини та комбікормів методом висушування |
33 |
- |
18 |
|
Визначення у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах колориметричним методом: |
|
|
|
300 |
каротину |
33 |
- |
18 |
301 |
фосфору |
90 |
- |
18 |
|
Визначення у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах титрометричним методом: |
|
|
|
302 |
сирого протеїну |
103 |
169 |
24 |
303 |
кальцію |
50 |
- |
10 |
304 |
загальної кислотності |
33 |
- |
10 |
305 |
pH |
33 |
- |
18 |
306 |
органічних кислот |
98 |
40 |
11 |
|
Визначення у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах методом екстракції: |
|
|
|
307 |
сирого жиру |
70 |
- |
18 |
308 |
сирої клітковини |
110 |
- |
18 |
309 |
Визначення сирої золи у кормах, комбікормовій сировині та комбікормах методом згорання |
30 |
- |
18 |
310 |
Визначення вітаміну K у препаратах колориметричним методом |
71 |
- |
10 |
|
Визначення вітаміну B за 12 допомогою тест-систем: |
|
|
|
311 |
одного зразка |
71 |
- |
10 |
312 |
п'яти зразків |
80 |
- |
15 |
|
Визначення біотину за допомогою тест-систем: |
|
|
|
313 |
одного зразка |
71 |
- |
10 |
314 |
п'яти зразків |
80 |
- |
15 |
|
Визначення фолієвої кислоти за допомогою тест-систем: |
|
|
|
315 |
одного зразка |
71 |
- |
10 |
316 |
п'яти зразків |
80 |
- |
15 |
317 |
Визначення вітаміну C флюоро-метричним методом |
71 |
|
10 |
|
Визначення колориметричним методом: |
|
|
|
318 |
вітаміну B (холін-хлорид) 4 |
150 |
- |
10 |
319 |
метіоніну |
58 |
- |
10 |
320 |
Визначення обмінної енергії методом розрахунку |
30 |
- |
- |
321 |
Визначення карбаміду в біоматеріалі колориметричним методом |
130 |
- |
15 |
322 |
Визначення домішок у зерні: смітної, зіпсовані зерна, кукіль, мінеральні, шкідливі домішки, сажкові та ріжкові, зараженість шкідниками |
85 |
- |
10 |
323 |
Визначення фузаріозних зерен |
18 |
- |
13 |
|
Визначення титрометричним методом: |
|
|
|
324 |
спорині |
15 |
- |
10 |
325 |
вільної кислотності в казеїні |
39 |
- |
13 |
|
Визначення вологи методом висушування: |
|
|
|
326 |
в яєчному порошку, маслі, жирах |
65 |
- |
10 |
327 |
у казеїні |
35 |
- |
10 |
328 |
Визначення індексу розчинності |
39 |
- |
13 |
329 |
Визначення нерозчинних у воді речовин кухонної солі |
44 |
- |
14 |
330 |
Визначення активності уреази іонометричним методом |
26 |
- |
13 |
|
Визначення вмісту у воді титрометричним методом: |
|
|
|
331 |
сульфатів |
33 |
- |
17 |
332 |
хлоридів |
34 |
- |
14 |
333 |
загальної жорсткості |
30 |
- |
13 |
|
Визначення вмісту нітратів та нітритів у воді і кормах методом: |
|
|
|
334 |
колориметричним |
39 |
37 |
42 |
335 |
іонометричним |
115 |
- |
15 |
336 |
Визначення pH води іонометричним методом |
24 |
- |
8 |
337 |
Визначення сухого залишку у воді методом висушування |
18 |
- |
10 |
338 |
Визначення кісткових включень у м'ясному фарші |
40 |
- |
12 |
339 |
Визначення органолептичних показників кормів, комбікормової сировини, комбікормів, преміксів |
73 |
- |
10 |