1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Постанова


КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 10 серпня 2011 р. N 851
Київ
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ N 1157 від 27.12.2018 )
Про затвердження Порядку декларування наявності цукру
Відповідно до статті 3-1 Закону України "Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру" Кабінет Міністрів України
постановляє:
Затвердити Порядок декларування наявності цукру, що додається.
Прем'єр-міністр України М.АЗАРОВ
Інд. 70
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 10 серпня 2011 р. N 851
ПОРЯДОК
декларування наявності цукру
1. Цей Порядок визначає механізм декларування наявності цукру суб'єктами господарювання, які виробляють і зберігають цукор, здійснюють оптову чи роздрібну торгівлю цукром (далі - суб'єкти господарювання).
2. Суб'єкти господарювання складають декларацію про наявні обсяги цукру (далі - декларація) за формою згідно з додатком 1 у двох примірниках, один з яких подають щомісяця до 5 числа територіальним органам Держсільгоспінспекції за місцем зберігання цукру.
Строк зберігання декларації становить три роки.
3. Територіальні органи Держсільгоспінспекції:
подають у п'ятиденний строк зведену інформацію про наявні обсяги цукру за формою згідно з додатком 2 Держсільгоспінспекції, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, облдержадміністраціям;
дають роз'яснення щодо заповнення декларацій та ведуть їх облік.
4. Суб'єкти господарювання несуть відповідальність за повноту і достовірність даних, зазначених у декларації, відповідно до закону.
Додаток 1
до Порядку
ДЕКЛАРАЦІЯ
про наявні обсяги цукру
станом на _____ _____________ 20___ року
1. Найменування юридичної особи та її місцезнаходження або
прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи - підприємця та її
місце проживання _________________________________________________
__________________________________________________________________
2. Код платника податків згідно з ЄДРПОУ або реєстраційний
номер облікової картки платника податків _________________________
3. Наявні обсяги цукру (упакований та/або без упаковки)
тонн
----------------------------------------------------------------------
|Найменування | Наявний |Надходження |Використання| Наявний |
| | обсяг на | цукру за |(реалізація)| обсяг на |
| | початок | звітний | цукру за | кінець |
| | звітного | період | звітний | звітного |
| | періоду | | період | періоду |
|-----------------+-----------+------------+------------+------------|
|1. Цукор | | | | |
|білий | | | | |
|(ДСТУ 4623:2006),| | | | |
|усього | | | | |
|-----------------+-----------+------------+------------+------------|
|у тому числі: | | | | |
|-----------------+-----------+------------+------------+------------|
|цукор білий | | | | |
|кристалічний | | | | |
|-----------------+-----------+------------+------------+------------|
|пресований цукор | | | | |
|-----------------+-----------+------------+------------+------------|
|сахароза для | | | | |
|шампанського | | | | |

................
Перейти до повного тексту