1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
N 43 від 03.02.98
м.Київ
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Державної служби статистики N 311 від 22.11.2011 )
Про затвердження форми державної статистичної звітності про закупівлю і використання сільськогосподарської продукції, продуктів її переробки та сировини
З метою вдосконалення збору даних з питань закупівлі і використання сільськогосподарської продукції, продуктів її переробки та сировини організаціями Укоопспілки
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити форму державної статистичної звітності N 2-заг "Звіт про закупівлю і використання сільськогосподарської продукції, продуктів її переробки та сировини";
додаток 1 до форми N 2-заг "Звіт про закупівлю, відвантаження і залишки хутровини, хутросировини і каракулю";
додаток 2 до форми N 2-заг "Звіт про закупівлю, відвантаження і залишки шкірсировини" і ввести їх у дію починаючи з 1998 року.
2. Встановити, що забезпечення бланками форми N 2-заг і додатків 1 і 2 до неї, збір та розробку інформації здійснює Укоопспілка.
3. Укоопспілці забезпечити подання Держкомстату України зведеної інформації по Україні щоквартально та за рік у встановлені терміни.
4. Скасувати наказ Мінстату України від 04.12.92 N 206.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Остапчука Ю.М.
Голова Комітету О.Г.Осауленко
Державна статистична звітність
--------------------------------------------------------------------------------
| Коди |
|------------------------------------------------------------------------------|
|-----+---------+-------+------+------+-----+--------+---------+-------+---+---|
|форми|організа-|терито-|галузі| виду |форми| органі-|міністе- |вище- | |КС |
|доку-|ції-скла-|рії за |за |еконо-|влас-|заційно-|рства, |стоящої| | |
|менту|дача іде-|КОАТУУ |ЗКГНГ |мічної|ності|правової|відомст- |органі-| | |
| за |нтифіка- | | |діяль-| за | форми |ва, МДО, |зації- | | |
| ДКУД|ційний | | | ності| КФВ |господа-|концерну,|іденти-| | |
| |код за | | | за | | рювання|асоціації|фікаці-| | |
| |ЄДРПОУ | | | КВЕД | |за КОПФГ|за СПОДУ |йний | | |
| | | | | | | | |код за | | |
| | | | | | | | |ЄДРПОУ | | |
|-----+---------+-------+------+------+-----+--------+---------+-------+---+---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |10 |11 |
--------------------------------------------------------------------------------
Форма N 2-заг
Кому подається _____________________ Затверджена
назва наказом Держкомстату України
Міністерство (відомство), Головне від 3 лютого 1998 р. N 43
управління, асоціація і інше Поштова (наростаючим підсумком за
господарське об'єднання ____________ 1 квартал, півріччя, 9 місяців,
____________________________________ рік)
Підприємство, об'єднання ___________ Подають: в термін бухгалтерського
Область ____________________________ звіту госпрозрахункові
Адреса _____________________________ організації, підприємства
Форма власності ____________________ об'єднання споживчої кооперації -
своїй вищестоящій організації.
Кримспоживспілка, облспоживспілки
- Укоопспілці.
Звіт
про закупівлю і використання сільськогосподарської продукції, продуктів її переробки та сировини
за ______________ р.
(Включаючи закупки для власних потреб торгівлі і громадського
харчування)
У звіті вказують закупки с/г продукції, продуктів її
переробки і сировини безпосередньо від особистих підсобних,
фермерських, колективних (КСП) господарств.
Звіт складається: госпрозрахунковими організаціями,
підприємствами і об'єднаннями:
кількість (маса прийнята до оплати)(центнерів)(яйця,
каракуль, шкірсировина - в штуках);
вартість тис.грн. з одним десятковим знаком;
обласними споживспілками:
кількість (маса прийнята до оплати) (тонн) (яйця,
шкірсировина - тис.штук);
вартість (тис.грн.) без десяткових знаків.
------------------------------------------------------------------------------------
| | N |закуплено і |в тому числі:| використання | залишок на|
| |рядка|прийнято | від | (кількість) | кінець |
| | |всього, | населення | | звітного |
| | |включаючи | | | періоду |
| | |продаж | | |(кількість)|
| | |безпосередньо| | | |
| | |споживачам | | | |
| | |-------------+-------------+--------------------| |
| | | кіль- |сума | кіль- |сума |всього|в тому числі:| |
| | |кість | |кість | | | в рахунок | |
| | | | | | | | державного | |
| | | | | | | |регіонального| |
| | | | | | | | замовлення | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
| А | Б | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|М'ясо і | 01 | | | | | | | |
|м'ясопродукти -| | | | | | | | |
|всього (в | | | | | | | | |
|забійній вазі) | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|в тому числі: | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|свинина | 02 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|птиця | 03 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|кролі | 04 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Молоко і | 05 | | | | | | | |
|молочні | | | | | | | | |
|продукти (в | | | | | | | | |
|перерахунку на | | | | | | | | |
|молоко | | | | | | | | |
|встановленої | | | | | | | | |
|жирності) | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Яйця | 06 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Мед | 07 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Олія | 08 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Цукор | 09 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Зерно | 10 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Борошно | 11 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Крупи і бобові | 12 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|в тому числі: | 13 | | | | | | | |
|квасоля | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Насіння | 14 | | | | | | | |
|соняшнику і | | | | | | | | |
|інших олійних | | | | | | | | |
|культур | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Картопля | 15 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Овочі | 16 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Плоди | 17 | | | | | | | |
|зерняткові | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Плоди | 18 | | | | | | | |
|кісточкові | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Ягоди культурні| 19 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Виноград | 20 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Цитрусові | 21 | | | | | | | |
|плоди | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Сухофрукти | 22 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Баштанні | 23 | | | | | | | |
|культури | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Горіхи | 24 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
| Дикорослі | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Плоди і ягоди | 25 | | | | | | | |
|дикорослі | | | | | | | | |
|свіжі і сухі | | | | | | | | |
|(в перерахунку | | | | | | | | |
|на свіжі) | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Клюква і | 26 | | | | | | | |
|брусника | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Гриби свіжі, | 27 | | | | | | | |
|сухі, солені і | | | | | | | | |
|мариновані (в | | | | | | | | |
|перерахунку на | | | | | | | | |
|свіжі) | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Лікарська | 28 | | | | | | | |
|сировина | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
| Тваринницька | | | | | | | | |
| та вторинна | | | | | | | | |
| сировина | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Вовна (фізична | 29 | | | | | | | |
|вага) | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|(в перерахунку | 30 | | | | | | | |
|на чисте | | | | | | | | |
|волокно) | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Шкірсировина | 31 | | | | | | | |
|велика | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Шкірсировина | 32 | | | | | | | |
|дрібна | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|В тому числі | 33 | | | | | | | |
|овчина хутрова | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Шкірсировина | 34 | | | | | | | |
|свиняча | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Хутровина | 35 | х | | х | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Хутросировина | 36 | х | | х | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Каракуль і | 37 | | | | | | | |
|смушка | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Волос | 38 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Кишкова | 39 | | | | | | | |
|сировина | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Сичуги (тис. | 40 | | | | | | | |
|штук) | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Роги та ратиці | 41 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Кістки | 42 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Брухт чорних | 43 | | | | | | | |
|металів | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Брухт | 44 | | | | | | | |
|кольорових | | | | | | | | |
|металів | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Вторинні | 45 | | | | | | | |
|текстильні | | | | | | | | |
|матеріали | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Макулатура | 46 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Резина | 47 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Вторинні | 48 | | | | | | | |
|полімерні | | | | | | | | |
|матеріали | | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Склобій | 49 | | | | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Інші види | 50 | х | | х | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|Всього | 51 | х | | х | | | | |
|---------------+-----+-------+-----+-------+-----+------+-------------+-----------|
|КС | | | | | | | | |
------------------------------------------------------------------------------------
Заготівельний оборот (в фактичних цінах тис.грн.)
---------------------------------------------------------------
| | N | За |Фактично |В тому числі сума |
| | рядка | планом | |на оплату |
| | | | |транспорту |
|------------+--------+---------+----------+------------------|
| А | Б | 1 | 2 | 3 |
|------------| | | | |
|------------+--------+---------+----------+------------------|
| Закуплено | 52 | | | |
| всього | | | | |
---------------------------------------------------------------
"___"_______________ ____ р.
Керівник _________________________ Прізвище і N телефону
виконавця _________________
Начальник відділу _________________
Державна статистична звітність
--------------------------------------------------------------------------------
| Коди |
|------------------------------------------------------------------------------|

................
Перейти до повного тексту