1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Розпорядження


Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
від 12 липня 1995 p. N 435-р
Київ
Для підготовки до відзначення в 1995 році 75-річчя Білоцерківського державного сільськогосподарського інституту утворити організаційний комітет у складі згідно з додатком N 1 та затвердити план відповідних заходів згідно з додатком N 2.
Прем'єр-міністр України Є. МАРЧУК
Інд.22
Додаток N 1
до розпорядження Кабінету Міністрів України
від 12 липня 1995 р. N 435-р
ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ
з підготовки та проведення заходів щодо відзначення 75-річчя Білоцерківського державного сільськогосподарського інституту
САБЛУК - Віце-прем'єр-міністр
Петро Трохимович України (голова оргкомітету)
КАРАСИК - Міністр сільського господарства
Юрій Михайлович і продовольства (заступник
голови комітету)
БОРСУК - перший заступник голови
Микола Олександрович Київського облвиконкому
(заступник голови комітету)
БУКОВИНСЬКИЙ - заступник Міністра фінансів
Станіслав Альбінович
ВЛАСЕНКО - ректор Білоцерківського дер-
Володимир Максимович жавного сільськогосподарського
інституту
ДАНИЛЕНКО - голова Комісії з питань агро-
Анатолій Степанович промислового комплексу, зе-
мельних ресурсів та
соціального розвитку села
Верховної Ради України,
голова правління агрофірми
"Карапиші"
(за згодою)
ЛИСАНЬ - завідуючий Відділом з питань
Олексій Тимофійович агропромислового комплексу і
продовольства Кабінету
Міністрів України
ЛИСЕНКО - заступник Міністра сільського
В'ячеслав Григорович господарства і продовольства
НІКОЛАЄНКО - начальник управління сільського
Іван Андрійович господарства і продовольства
Київського облвиконкому
ПРИХОДЬКО - перший заступник начальника
Олексій Іванович управління сільського господар-
ства і продовольства Київського
облвиконкому
Міністр
Кабінету Міністрів України

В. ПУСТОВОЙТЕНКО
Додаток N 2
до розпорядження Кабінету Міністрів України
від 12 липня 1995 р. N 435-р
ПЛАН
заходів щодо підготовки до відзначення 75-річчя Білоцерківського державного сільськогосподарського інституту
------------------------------------ --------------- -------------

................
Перейти до повного тексту