1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Повідомлення


ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
П О В І Д О М Л Е Н Н Я
07.10.2006
За повідомленням Державного комітету статистики України, індекс споживчих цін (індекс інфляції) у вересні 2006 року становив 102,0 відсотка порівняно з серпнем 2006 року. За період січень - вересень поточного року - 105,9 відсотка.
За період січень 1998 року - вересень 2006 року - 269,4 відсотка.
При цьому індекси споживчих цін по окремих групах товарів та послуг виглядають так:
(відсотків)
------------------------------------------------------------------
| | вересень 2006 до |
| |-------------------------------|
| | серпня 2006 | грудня 2005 |
|--------------------------------+---------------+---------------|
|УСІ ТОВАРИ ТА ПОСЛУГИ | 102,0 | 105,9 |
|--------------------------------+---------------+---------------|
|Продовольчі товари | 101,1 | 100,7 |
|--------------------------------+---------------+---------------|
|М'ясо і птиця | 101,7 | 95,4 |
|--------------------------------+---------------+---------------|
|Ковбасні вироби і копченості | 100,4 | 101,8 |
|--------------------------------+---------------+---------------|
|Риба і морепродукти | 100,3 | 104,5 |
|--------------------------------+---------------+---------------|
|Масло вершкове | 101,2 | 99,2 |
|--------------------------------+---------------+---------------|
|Олія соняшникова | 100,3 | 97,6 |
|--------------------------------+---------------+---------------|
|Молоко і молочна продукція | 102,3 | 94,2 |
|--------------------------------+---------------+---------------|
|Сир і бринза | 100,8 | 97,5 |
|--------------------------------+---------------+---------------|
|Яйця | 121,5 | 79,0 |
|--------------------------------+---------------+---------------|
|Цукор | 96,5 | 121,4 |
|--------------------------------+---------------+---------------|
|Кондитерські вироби | 100,8 | 105,8 |
|--------------------------------+---------------+---------------|
|Борошно пшеничне | 101,3 | 104,1 |

................
Перейти до повного тексту