1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"
НАКАЗ
31.10.2019  № 340
Про прийняття та скасування  національних стандартів
( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Українського науково-дослідного і навчального центру проблем стандартизації, сертифікації та якості № 452 від 23.11.2021 )
Відповідно до пункту 2 частини другої статті 11 Закону України "Про стандартизацію", Розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 № 1163-р "Про визначення державного підприємства, яке виконує функції національного органу стандартизації" та на виконання Програми робіт з національної стандартизації на 2019 рік НАКАЗУЮ:
1. Прийняти національні стандарти, гармонізовані з міжнародними стандартами, методом підтвердження з наданням чинності з 01 грудня 2019 року:
1. ДСТУ ISO 22000:2019
(ISO 22000:2018, IDT)
Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі
- На заміну ДСТУ ISO 22000:2007
2. ДСТУ ISO/TS 22002-1:2019
(ISO/TS 22002-1:2009, IDT)
Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 1. Виробництво харчових продуктів
- Вперше
3. ДСТУ ISO/TS 22002-2:2019
(ISO/TS 22002-2:2013, IDT)
Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 2. Громадське харчування
- Вперше
4. ДСТУ ISO/TS 22002-3:2019
(ISO/TS 22002-3:2011, IDT)
Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 3. Сільське господарство
- Вперше
5. ДСТУ ISO/TS 22002-4:2019
(ISO/TS 22002-4:2013, IDT)
Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 4. Виробництво паковання для харчових продуктів
- Вперше
6. ДСТУ ISO/TS 22002-6:2019
(ISO/TS 22002-6:2016, IDT)
Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 6. Виробництво кормів і харчових продуктів для тварин
- Вперше
7. ДСТУ ISO/TS 22003:2019
(ISO/TS 22003:2013, IDT)
Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до органів, що забезпечують аудит і сертифікацію систем управління безпечністю харчових продуктів
- На заміну ДСТУ-П ISO/TS 22003:2009

................
Перейти до повного тексту