- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"
НАКАЗ
31.10.2019 № 340
Про прийняття та скасування національних стандартів
( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Українського науково-дослідного
і навчального центру проблем стандартизації,
сертифікації та якості
№ 452 від 23.11.2021 )
1. Прийняти національні стандарти, гармонізовані з міжнародними стандартами, методом підтвердження з наданням чинності з 01 грудня 2019 року:
1. | ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) | Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі - На заміну ДСТУ ISO 22000:2007 |
2. | ДСТУ ISO/TS 22002-1:2019 (ISO/TS 22002-1:2009, IDT) | Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 1. Виробництво харчових продуктів - Вперше |
3. | ДСТУ ISO/TS 22002-2:2019 (ISO/TS 22002-2:2013, IDT) | Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 2. Громадське харчування - Вперше |
4. | ДСТУ ISO/TS 22002-3:2019 (ISO/TS 22002-3:2011, IDT) | Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 3. Сільське господарство - Вперше |
5. | ДСТУ ISO/TS 22002-4:2019 (ISO/TS 22002-4:2013, IDT) | Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 4. Виробництво паковання для харчових продуктів - Вперше |
6. | ДСТУ ISO/TS 22002-6:2019 (ISO/TS 22002-6:2016, IDT) | Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 6. Виробництво кормів і харчових продуктів для тварин - Вперше |
7. | ДСТУ ISO/TS 22003:2019 (ISO/TS 22003:2013, IDT) | Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до органів, що забезпечують аудит і сертифікацію систем управління безпечністю харчових продуктів - На заміну ДСТУ-П ISO/TS 22003:2009 |
................Перейти до повного тексту