1. |
ДСТУ EN 50483-1:2019 (EN 50483-1:2009, IDT) |
Вимоги до випробування арматури для самоутримних ізольованих проводів повітряних ліній електропередавання низької напруги. Частина 1. Загальні положення - Вперше |
2. |
ДСТУ EN 50483-2:2019 (EN 50483-2:2009, IDT) |
Вимоги до випробування арматури для самоутримних ізольованих проводів повітряних ліній електропередавання низької напруги. Частина 2. Натяжні та підтримувальні затискачі для самоутримних ізольованих проводів - Вперше |
3. |
ДСТУ EN 50483-4:2019 (EN 50483-4:2009, IDT) |
Вимоги до випробування арматури для самоутримних ізольованих проводів повітряних ліній електропередавання низької напруги. Частина 4. З'єднувальні затискачі - Вперше |
4. |
ДСТУ EN 50483-5:2019 (EN 50483-5:2009, IDT) |
Вимоги до випробування арматури для самоутримних ізольованих проводів повітряних ліній електропередавання низької напруги. Частина 5. Випробування на електричне старіння - Вперше |
5. |
ДСТУ EN 50483-6:2019 (EN 50483-6:2009, IDT) |
Вимоги до випробування арматури для самоутримних ізольованих проводів повітряних ліній електропередавання низької напруги. Частина 6. Кліматичні випробування - Вперше |
6. |
ДСТУ EN ISO 3960:2019 (EN ISO 3960:2017, IDT; ISO 3960:2017, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення пероксидного числа. Йодометричне (візуальне) визначення за кінцевою точкою - На заміну ДСТУ ISO 3960-2001 |
7. |
ДСТУ EN ISO 3961:2019 (EN ISO 3961:2018, IDT; ISO 3961:2018, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення йодного числа - На заміну ДСТУ ISO 3961:2004 |
8. |
ДСТУ EN ISO 10416:2019 (EN ISO 10416:2009, IDT; ISO 10416:2008, IDT) |
Промисловість нафтова та газова. Промивальні рідини. Лабораторні випробування - Вперше |
9. |
ДСТУ EN ISO 10534-1:2019 (EN ISO 10534-1:2001, IDT; ISO 10534-1:1996, IDT) |
Акустика. Визначення коефіцієнта поглинання звуку та імпедансу в імпедансних трубках. Частина 1. Метод з використанням коефіцієнта стоячої хвилі - Вперше |
10. |
ДСТУ EN ISO 10534-2:2019 (EN ISO 10534-2:2001, IDT; ISO 10534-2:1998, IDT) |
Акустика. Визначення коефіцієнта поглинання звуку та імпедансу в імпедансних трубках. Частина 2. Метод з використанням коефіцієнта передавальної функції - Вперше |
11. |
ДСТУ EN ISO 10539:2019 (EN ISO 10539:2002, IDT; ISO 10539:2002, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення лужності - Вперше |
12. |
ДСТУ EN ISO 11701:2019 (EN ISO 11701:2009, IDT; ISO 11701:2009, IDT) |
Жири рослинні та олії. Визначення вмісту фосфоліпідів у лецитинах методом ВЕРХ з використанням детектора розсіювання світла - Вперше |
13. |
ДСТУ EN ISO 11702:2019 (EN ISO 11702:2016, IDT; ISO 11702:2016, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Ферментативне визначення загального вмісту стеролів - Вперше |
14. |
ДСТУ EN ISO 12873:2019 (EN ISO 12873:2014, IDT; ISO 12873:2010, IDT) |
Олії оливкові та олії оливкові з макухи. Визначення вмісту воску методом капілярної газової хроматографії - Вперше |
15. |
ДСТУ EN ISO 12966-2:2019 (EN ISO 12966-2:2017, IDT; ISO 12966-2:2017, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Газова хроматографія метилових ефірів жирних кислот. Частина 2. Готування метилових ефірів жирних кислот - Вперше |
16. |
ДСТУ EN ISO 12966-3:2019 (EN ISO 12966-3:2016, IDT; ISO 12966-3:2016, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Газова хроматографія метилових ефірів жирних кислот. Частина 3. Готування метилових ефірів жирних кислот з використанням триметилсульфонію гідроксиду - Вперше |
17. |
ДСТУ EN ISO 13884:2019 (EN ISO 13884:2005, IDT; ISO 13884:2003, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення окремих трансізомерів методом інфрачервоної спектрометрії - Вперше |
18. |
ДСТУ EN ISO 14183:2019 (EN ISO 14183:2008, IDT; ISO 14183:2005, IDT) |
Корми для тварин. Визначення монензину, наразину та саліноміцину методом рідинної хроматографії з використанням післяколонкової дериватизації - Вперше |
19. |
ДСТУ EN ISO 14902:2019 (EN ISO 14902:2001, IDT; ISO 14902:2001, IDT) |
Корми для тварин. Метод визначення активності інгібіторів трипсину соєвих продуктів - Вперше |
20. |
ДСТУ EN ISO 15301:2019 (EN ISO 15301:2001, IDT; ISO 15301:2001, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення осаду в жирі-сирці та в нерафінованій олії методом центрифугування - Вперше |
21. |
ДСТУ EN ISO 15753:2019 (EN ISO 15753:2016, IDT; ISO 15753:2016, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту поліциклічних ароматичних вуглеводнів - Вперше |
22. |
ДСТУ EN ISO 17059:2019 (EN ISO 17059:2009, IDT; ISO 17059:2007, IDT) |
Насіння олійне. Екстракція олії та готування метилових ефірів жирних кислот тригліцеридів для аналізування газовою хроматографією (Прискорений метод) - Вперше |
23. |
ДСТУ EN ISO 17225-1:2019 (EN ISO 17225-1:2014, IDT; ISO 17225-1:2014, IDT) |
Тверде біопаливо. Технічні характеристики та класи палива. Частина 1. Загальні вимоги - Вперше |
24. |
ДСТУ EN ISO 17294-2:2019 (EN ISO 17294-2:2016, IDT; ISO 17294-2:2016, IDT) |
Якість води. Використання мас-спектрометрії з індуктивно-зв'язаною плазмою (ІЗП-МС). Частина 2. Визначення 62 елементів - Вперше |
25. |
ДСТУ EN ISO 17375:2019 (EN ISO 17375:2006, IDT; ISO 17375:2006, IDT) |
Корм для тварин. Визначення афлатоксину B 1 - Вперше |
26. |
ДСТУ EN ISO 22118:2019 (EN ISO 22118:2011, IDT; ISO 22118:2011, IDT) |
Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Виявлення та встановлення кількості патогенних мікроорганізмів методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР). Загальні вимоги та визначення - Вперше |
27. |
ДСТУ EN ISO 22119:2019 (EN ISO 22119:2011, IDT; ISO 22119:2011, IDT) |
Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Виявлення патогенних мікроорганізмів у режимі реального часу методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР). Загальні вимоги та визначення - Вперше |
28. |
ДСТУ EN ISO 22959:2019 (EN ISO 22959:2009, IDT; ISO 22959:2009, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення поліциклічних ароматичних вуглеводнів з використанням комплексної донорно-акцепторної хроматографії в режимі реального часу та високоефективної рідинної хроматографії з флуоресцентним детектуванням - Вперше |
29. |
ДСТУ EN ISO 22964:2019 (EN ISO 22964:2017, IDT; ISO 22964:2017, IDT) |
Мікробіологія харчового ланцюга. Горизонтальний метод визначення Enterobacter sakazakii - Вперше |
30. |
ДСТУ EN ISO 27107:2019 (EN ISO 27107:2010, IDT; ISO 27107:2008, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення пероксидного числа. Потенціометричне визначення точки переходу - Вперше |
31. |
ДСТУ EN ISO 30024:2019 (EN ISO 30024:2009, IDT; ISO 30024:2009, IDT) |
Корм для тварин. Визначення фітазної активності - Вперше |