- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"
НАКАЗ
Про прийняття національних стандартів, прийняття змін до національних стандартів, скасування міждержавних стандартів
( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Українського науково-дослідного
і навчального центру проблем стандартизації, сертифікації та якості
№ 378 від 26.11.2019 )
1. Прийняти національний стандарт з наданням чинності з 01 січня 2020 року:
1. |
ДСТУ 8833:2019 |
Виливки із сірого чавуну з пластинчастим графітом. Загальні технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 26358-84 в частині виливок із сірого чавуну з пластинчастим графітом та ГОСТ 1412–85) |
2. Прийняти національні стандарти з наданням чинності з 01 вересня 2020 року:
1. |
ДСТУ 8836:2019 |
Насіння олійних культур. Методи визначення вмісту лушпиння - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10855–64) |
2. |
ДСТУ 8837:2019 |
Насіння олійних культур. Методи визначення сміттєвої та олійної домішок - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10854–88) |
3. |
ДСТУ 8838:2019 |
Насіння олійних культур. Методи визначення зараженості шкідниками - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10853–88) |
4. |
ДСТУ 8839:2019 |
Насіння олійних культур. Методи визначення кислотного числа олії - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10858–77) |
5. |
ДСТУ 8840:2019 |
Насіння олійних культур. Методи визначення кольору та запаху - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 27988–88) |
6. |
ДСТУ 8841:2019 |
Насіння олійних культур. Правила приймання - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10852–86) |
7. |
ДСТУ 8842:2019 |
Олії. Методи визначення запаху, смаку, кольору та прозорості - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 5472–50) |
8. |
ДСТУ 8843:2019 |
Олії. Правила приймання - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 5471–83) |
9. |
ДСТУ 8844:2019 |
Корми, комбікорми, комбікормова сировина. Методи визначення сирої клітковини - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 13496.2-91) |
................Перейти до повного тексту