1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"
НАКАЗ
18.07.2018 № 225
Про прийняття та скасування національних нормативних документів, прийняття змін до національних нормативних документів
Відповідно до ч. 2 ст. 11 Закону України "Про стандартизацію" від 05.06.2014 № 1315-VII, розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 № 1163-р "Про визначення державного підприємства, яке виконує функції національного органу стандартизації" та на виконання Програми робіт з національної стандартизації на 2018 рік
НАКАЗУЮ:
1. Прийняти національні нормативні документи, гармонізовані з міжнародними нормативними документами, методом підтвердження з наданням чинності з 20 липня 2018 року:
1. ДСТУ ISO 1003:2018
(ISO 1003:2008, IDT)
Прянощі. Імбир (Zingiber officinale Roscoe). Технічні умови
- На заміну ДСТУ ISO 1003:2005
2. ДСТУ ISO 2292:2018
(ISO 2292:2017, IDT)
Какао-боби. Відбирання проб
- На заміну ДСТУ ISO 2292:2007
3. ДСТУ ISO 2451:2018
(ISO 2451:2017, IDT)
Какао-боби. Технічні умови та вимоги до якості
- На заміну ДСТУ ISO 1114:2007,
ДСТУ ISO 2291:2007, ДСТУ ISO 2451:2009
4. ДСТУ ISO 4150:2018
(ISO 4150:2011, IDT)
Кава зелена або сира. Визначення розмірів ручним та машинним просіюванням
- На заміну ДСТУ ISO 4150:2004
5. ДСТУ ISO 6668:2018
(ISO 6668:2008, IDT)
Кава зелена. Підготування зразків для органолептичного аналізування
- На заміну ДСТУ ISO 6668:2005
6. ДСТУ ISO 8455:2018
(ISO 8455:2011, IDT)
Кава зелена. Настанови щодо зберігання та транспортування
- На заміну ДСТУ ISO 8455:2007
7. ДСТУ ISO 9116:2018
(ISO 9116:2004, IDT)
Кава зелена. Настанови щодо методів описування характеристик
- На заміну ДСТУ ISO 9116:2005
2. Прийняти зміни до національних нормативних документів, гармонізованих з міжнародними нормативними документами, методом підтвердження з наданням чинності з 20 липня 2018 року:
1. ДСТУ ISO 1446:2004/
Зміна № 1:2018
(ISO 1446:2001/Amd 1:2011, IDT)
Кава зелена. Основний метод визначення вмісту води
2. ДСТУ ISO 7513:2007/
Зміна № 1:2018
(ISO 7513:1990/Amd 1:2012, IDT)
Чай швидкорозчинний гранульований. Визначення вмісту вологи (втрата маси за температури 103 °C)
3. ДСТУ ISO 8455:2018/
Зміна № 1:2018
(ISO 8455:2011/Amd 1:2015, IDT)
Кава зелена. Настанови щодо зберігання та транспортування

................
Перейти до повного тексту