- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"
НАКАЗ
Про прийняття та скасування національних нормативних документів, прийняття змін до національних нормативних документів
1. Прийняти національні нормативні документи, гармонізовані з міжнародними нормативними документами, методом підтвердження з наданням чинності з 20 липня 2018 року:
1. |
ДСТУ ISO 1003:2018 (ISO 1003:2008, IDT) |
Прянощі. Імбир (Zingiber officinale Roscoe). Технічні умови - На заміну ДСТУ ISO 1003:2005 |
2. |
ДСТУ ISO 2292:2018 (ISO 2292:2017, IDT) |
Какао-боби. Відбирання проб - На заміну ДСТУ ISO 2292:2007 |
3. |
ДСТУ ISO 2451:2018 (ISO 2451:2017, IDT) |
Какао-боби. Технічні умови та вимоги до якості - На заміну ДСТУ ISO 1114:2007, ДСТУ ISO 2291:2007, ДСТУ ISO 2451:2009 |
4. |
ДСТУ ISO 4150:2018 (ISO 4150:2011, IDT) |
Кава зелена або сира. Визначення розмірів ручним та машинним просіюванням - На заміну ДСТУ ISO 4150:2004 |
5. |
ДСТУ ISO 6668:2018 (ISO 6668:2008, IDT) |
Кава зелена. Підготування зразків для органолептичного аналізування - На заміну ДСТУ ISO 6668:2005 |
6. |
ДСТУ ISO 8455:2018 (ISO 8455:2011, IDT) |
Кава зелена. Настанови щодо зберігання та транспортування - На заміну ДСТУ ISO 8455:2007 |
7. |
ДСТУ ISO 9116:2018 (ISO 9116:2004, IDT) |
Кава зелена. Настанови щодо методів описування характеристик - На заміну ДСТУ ISO 9116:2005 |
2. Прийняти зміни до національних нормативних документів, гармонізованих з міжнародними нормативними документами, методом підтвердження з наданням чинності з 20 липня 2018 року:
1. |
ДСТУ ISO 1446:2004/ Зміна № 1:2018 (ISO 1446:2001/Amd 1:2011, IDT) |
Кава зелена. Основний метод визначення вмісту води |
2. |
ДСТУ ISO 7513:2007/ Зміна № 1:2018 (ISO 7513:1990/Amd 1:2012, IDT) |
Чай швидкорозчинний гранульований. Визначення вмісту вологи (втрата маси за температури 103 °C) |
3. |
ДСТУ ISO 8455:2018/ Зміна № 1:2018 (ISO 8455:2011/Amd 1:2015, IDT) |
Кава зелена. Настанови щодо зберігання та транспортування |
................Перейти до повного тексту