1 |
ДСТУ EN 454:2016 (EN 454:2014, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі планетарні. Вимоги щодо безпеки та гігієни - На заміну ДСТУ EN 454:2016 (EN 454:2014, IDT) (прийнятого методом підтвердження) |
2 |
ДСТУ EN 12852:2016 (EN 12852:2001 + A1:2010, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Кухонні комбайни та блендери. Вимоги щодо безпеки та гігієни - На заміну ДСТУ EN 12852:2014 |
3 |
ДСТУ EN 12853:2016 (EN 12853:2001 + A1:2010, EN 12853:2001 + A1:2010/AC:2010, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Ручні блендери та вінчики. Вимоги щодо безпеки та гігієни - На заміну ДСТУ EN 12853:2014 |
4 |
ДСТУ EN 12854:2016 (EN 12854:2003 + A1:2010, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі лопатеві. Вимоги щодо безпеки та гігієни - На заміну ДСТУ EN 12854:2014 |
5 |
ДСТУ EN 12984:2016 (EN 12984:2005 + А1:2010, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Портативні та/або з ручним керуванням машини і прилади, оснащені різальними інструментами, з механічним приводом. Вимоги щодо безпеки та гігієни - На заміну ДСТУ EN 12984:2014 |
6 |
ДСТУ EN 13871:2016 (EN 13871:2014, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для нарізання м’яса на порції кубічної форми. Вимоги щодо безпеки та гігієни - На заміну ДСТУ EN 13871:2016 (EN 13871:2014, IDT) (прийнятого методом підтвердження) |
7 |
ДСТУ EN 13885:2016 (EN 13885:2005 + А1:2010, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Кліпсатори. Вимоги щодо безпеки та гігієни - На заміну ДСТУ EN 13885:2014 |
8 |
ДСТУ EN 13886:2016 (EN 13886:2005 + А1:2010, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Варильні казани, оснащені автоматичним збовтувачем та/або змішувачем. Вимоги щодо безпеки та гігієни - На заміну ДСТУ EN 13886:2014 |
9 |
ДСТУ EN 14655:2016 (EN 14655:2005 + А1:2010, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для нарізування хліба. Вимоги щодо безпеки та гігієни - На заміну ДСТУ EN 14655:2014 |
10 |
ДСТУ EN 14957:2016 (EN 14957:2006 + A1:2010, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Посудомийні машини з конвеєром. Вимоги щодо безпеки та гігієни - На заміну ДСТУ EN 14957:2014 |
11 |
ДСТУ EN 15774:2016 (EN 15774:2010, IDT) |
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для виробництва виробів з тіста з начинкою та без начинки (тальятелле, каннеллоні, равіолі, тортелліні, ореккієтте і ньоккі). Вимоги щодо безпеки та гігієни - На заміну ДСТУ EN 15774:2014 |