1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"
НАКАЗ
28.12.2016 № 456
Про прийняття національних нормативних документів, гармонізованих з європейськими нормативними документами, та скасування національних нормативних документів
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 05.06.2014 № 1315-VII та на виконання Програми робіт з національної стандартизації на 2016 рік
НАКАЗУЮ:
1. Прийняти національні нормативні документи, гармонізовані з європейськими нормативними документами, методом перекладу з наданням чинності з 01 грудня 2017 року:
1 ДСТУ EN 454:2016
(EN 454:2014, IDT)
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі планетарні. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 454:2016 (EN 454:2014, IDT) (прийнятого методом підтвердження)
2 ДСТУ EN 12464-1:2016
(EN 12464-1:2011, IDT)
Світло та освітлення. Освітлення робочих місць. Частина 1. Внутрішні робочі місця
- Вперше
3 ДСТУ EN 12464-2:2016
(EN 12464-2:2014, IDT)
Світло та освітлення. Освітлення робочих місць. Частина 2. Зовнішні робочі місця
- Вперше
4 ДСТУ EN 12505:2016
(EN 12505:2000 + A1:2009, IDT)
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Відцентрові машини для оброблення харчових масел та жирів. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 12505:2014
5 ДСТУ EN 12852:2016
(EN 12852:2001 + A1:2010, IDT)
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Кухонні комбайни та блендери. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 12852:2014
6 ДСТУ EN 12853:2016
(EN 12853:2001 + A1:2010; EN 12853:2001 + A1:2010/AC:2010, IDT)
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Ручні блендери та вінчики. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 12853:2014
7 ДСТУ EN 12854:2016
(EN 12854:2003 + A1:2010, IDT)
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Змішувачі лопатеві. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 12854:2014
8 ДСТУ EN 13032-1:2016
(EN 13032-1:2004 + A1:2012, IDT)
Світло та освітлення. Вимірювання та подання фотометричних даних ламп і світильників. Частина 1. Вимірювання та формат даних
- Вперше
9 ДСТУ EN 13032-2:2016
(EN 13032-2:2004; EN 13032-2:2004/AC:2007, IDT)
Світло та освітлення. Вимірювання та подання фотометричних даних ламп і світильників. Частина 2. Подання даних щодо внутрішніх та зовнішніх робочих місць
- Вперше
10 ДСТУ EN 14957:2016
(EN 14957:2006 + A1:2010, IDT)
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Посудомийні машини з конвеєром. Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 14957:2014
11 ДСТУ EN 15774:2016
(EN 15774:2010, IDT)
Устатковання для перероблення харчових продуктів. Машини для виробництва виробів з тіста з начинкою та без начинки (тальятелле, каннеллони, равіолі, тортелліні, ореккієтте і ньоккі). Вимоги щодо безпеки та гігієни
- На заміну ДСТУ EN 15774:2014
12 ДСТУ EN 62035:2016
(EN 62035:2014, IDT)
Лампи розрядні (крім ламп люмінесцентних). Вимоги щодо безпеки
- На заміну ДСТУ EN 62035:2014 та ДСТУ EN 62035:2016 (EN 62035:2014, IDT) (прийнятого методом підтвердження)
13 ДСТУ EN 62442-1:2016
(EN 62442-1:2011; EN 62442-1:2011/AC:2012, IDT)
Енергетичні характеристики пристроїв керування лампами. Частина 1. Пристрої керування для люмінесцентних ламп. Методика вимірювання повної вхідної потужності кіл "пристрій керування - лампа" та визначення коефіцієнтів корисної дії пристроїв керування
- Вперше
14 ДСТУ EN 62442-2:2016
(EN 62442-2:2014, IDT)
Енергетичні характеристики пристроїв керування лампами. Частина 2. Пристрої керування для розрядних високоінтенсивних ламп (крім люмінесцентних ламп). Методика вимірювання для визначення коефіцієнтів корисної дії пристроїв керування
- Вперше
15 ДСТУ EN 62442-3:2016
(EN 62442-3:2014, IDT)
Енергетичні характеристики пристроїв керування лампами. Частина 3. Пристрої керування для галогенних ламп та світлодіодних модулів. Методика вимірювання для визначення значень коефіцієнтів корисної дії пристроїв керування
- Вперше

................
Перейти до повного тексту