1. |
ДСТУ EN ISO 660:2019 (EN ISO 660:2009, IDT: ISO 660:2009, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення кислотного числа та кислотності - На заміну ДСТУ ISO 660:2009 |
2. |
ДСТУ EN ISO 663:2019 (EN ISO 663:2017, IDT; ISO 663:2017, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту нерозчинних домішок - На заміну ДСТУ ISO 663:2003 |
3. |
ДСТУ EN ISO 5526:2019 (EN ISO 5526:2013, IDT; ISO 5526:2013, IDT) |
Зернові, бобові та інші продовольчі зернові культури. Номенклатура - Вперше |
4. |
ДСТУ EN ISO 5555:2019 (EN ISO 5555:2001, IDT; ISO 5555:2001, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Відбирання проб - На заміну ДСТУ ISO 5555:2003 |
5. |
ДСТУ EN ISO 6321:2019 (EN ISO 6321:2002, IDT; ISO 6321:2002, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення точки плавлення у відкритих капілярних трубках - На заміну ДСТУ ISO 6321:2003 |
6. |
ДСТУ EN ISO 6883:2018 (EN ISO 6883:2017, IDT; ISO 6883:2017, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення стандартної маси за об'ємом (маса літра в повітрі) - На заміну ДСТУ ISO 6883:2004 |
7. |
ДСТУ EN ISO 6885:2019 (EN ISO 6885:2016, IDT; ISO 6885:2016, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення анізидинового числа - На заміну ДСТУ ISO 6885-2002 |
8. |
ДСТУ EN ISO 6886:2019 (EN ISO 6886:2016, IDT; ISO 6886:2016, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення стійкості до окислення (метод прискореного окислення) - На заміну ДСТУ ISO 6886:2003 |
9. |
ДСТУ EN ISO 6888-3:2019 (EN ISO 6888-3:2003, IDT; ISO6888-3:2003, IDT) |
Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод підрахунку коагулазопозитивних стафілококів (Staphylococcus aureus та інших видів). Частина 3. Виявляння та MPN-техніка для малих чисел - Вперше |
10. |
ДСТУ EN ISO 8292-1:2019 (EN ISO 8292-1:2010, IDT; ISO 8292-1:2008. IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту твердого жиру з використанням імпульсного ядерного магнітного резонансу. Частина 1. Прямий метод - На заміну ДСТУ ISO 8292:2003 |
11. |
ДСТУ EN ISO 8292-2:2019 (EN ISO 8292-2:2010, IDT; ISO 8292-2:2008, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту твердого жиру з використанням імпульсного ядерного магнітного резонансу. Частина 2. Непрямий метод - На заміну ДСТУ ISO 8292:2003 |
12. |
ДСТУ EN ISO 8362-1:2019 (EN ISO 8362-1:2009, IDT; ISO 8362-1:2009. IDT) |
Місткості для ін'єкційних речовин та допоміжні пристрої. Частина 1. Ін'єкційні флакони з трубчастого скла - Вперше |
13. |
ДСТУ EN ISO 8362-2:2019 (EN ISO 8362-2:2015, IDT; ISO 8362-2:2015, IDT) |
Місткості для ін'єкційних речовин та допоміжні пристрої. Частина 2. Корки для ін'єкційних флаконів - Вперше |
14. |
ДСТУ EN ISO 8362-3:2019 (EN ISO 8362-3:2003, IDT: ISO 8362-3:2001, IDT) |
Місткості для ін'єкційних речовин та допоміжні пристрої. Частина 3. Ковпачки алюмінієві для ін'єкційних флаконів - Вперше |
15. |
ДСТУ EN ISO 8362-4:2019 (EN ISO 8362-4:2011, IDT; ISO 8362-4:2011, IDT) |
Місткості для ін'єкційних речовин та допоміжні пристрої. Частина 4. Ін'єкційні флакони, вилиті зі скла - Вперше |
16. |
ДСТУ EN ISO 8362-5:2019 (EN ISO 8362-5:2016, IDT; ISO 8362-5:2016, IDT) |
Місткості для ін'єкційних речовин та допоміжні пристрої. Частина 5. Ковпачки для ліофільного сушіння для ін'єкційних флаконів - Вперше |
17. |
ДСТУ EN ISO 8362-6:2019 (EN ISO 8362-6:2011, IDT; ISO 8362-6:2010, IDT) |
Місткості для ін'єкційних речовин та допоміжні пристрої. Частина 6. Ковпачки з алюмінію та пластмаси для ін'єкційних флаконів - Вперше |
18. |
ДСТУ EN ISO 8362-7:2019 (EN ISO 8362-7:2010, IDT; ISO 8362-7:2006, IDT) |
Місткості для ін'єкційних речовин та допоміжні пристрої. Частина 7. Скомбіновані ковпачки з алюмінію та пластмаси без пластмасової частини, що виступає за діаметр головки, для ін'єкційних флаконів - Вперше |
19. |
ДСТУ EN ISO 8420:2019 (EN ISO 8420:2002, IDT; ISO 8420:2002, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту полярних сполук - Вперше |
20. |
ДСТУ EN ISO 8534:2019 (EN ISO 8534:2017, IDT; ISO 8534:2017, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту води. Метод Карла Фішера (без піридину) - На заміну ДСТУ ISO 8534:2004 |
21. |
ДСТУ EN ISO 8871-1:2019 (EN ISO 8871-1:2004, IDT; ISO 8871-1:2003, IDT) |
Елементи еластичні для препаратів парентерального вводження та устатковання фармацевтичної призначеності. Частина 1. Уміст екстрагованих речовин у водяних препаратах, простерилізованих в автоклавах - Вперше |
22. |
ДСТУ EN ISO 8871-2:2019 (EN ISO 8871-2:2004, IDT; ISO 8871-2:2003, IDT) |
Елементи еластомерні для препаратів парентерального вводження та устатковання фармацевтичної призначеності. Частина 2. Ідентифікування та визначення характеристик - Вперше |
23. |
ДСТУ EN ISO 8871-3:2019 (EN ISO 8871-3:2004, IDT; ISO 8871-3:2003, IDT) |
Елементи еластичні для препаратів парентерального вводження та устатковання фармацевтичної призначеності. Частина 3. Визначення кількості відокремлюваних частинок - Вперше |
24. |
ДСТУ EN ISO 9936:2019 (EN ISO 9936:2016, IDT; ISO 9936:2016, IDT) |
Жири тваринні і рослинні та олії. Визначення вмісту токоферолів та токотриєнолів високоефективною рідинною хроматографією - Вперше |