- Правова система ipLex360
- Законодавство
- Наказ
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ
ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛІТИКИ
Н А К А З
Про затвердження національних стандартів, змін до нормативних документів України, національної зміни N 1 МИ 1935-88, внесення змін до наказів Держстандарту України від 23 лютого 1995 р. N 58 та Держспоживстандарту України від 24 лютого 2003 р. N 32, від 28 листопада 2003 р. N 215, від 26 грудня 2003 р. N 261, продовження терміну дії республіканських стандартів та скасування нормативних документів
( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного
комітету України з питань технічного регулювання
та споживчої політики
N 97 від 28.05.2004 )
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" від 17 травня 2001 р.
N 2408-III та на виконання планів державної стандартизації на 1999 р., 2002 р. та 2003 р.
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити національні стандарти України з наданням чинності:
а) з 1 вересня 2004 р. до 1 вересня 2005 р. з подальшим наглядом щодо ефективності застосування та визначення: можливості його впровадження
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ-П-4283:2004 |Консерви. Соки та соковмісні продукти. |
| |Терміни та визначення |
| |- Вперше |
------------------------------------------------------------------
б) з 1 жовтня 2004 р.
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ 1.6:2004 |Національна стандартизація. Правила |
| |реєстрації нормативних документів |
| |- На заміну ДСТУ 1.3-93 (в частині |
| |реєстрації), ДСТУ 1.6-97, КНД 50-008-93, |
| |КНД 50-015-93 |
|------------------+---------------------------------------------|
|ДСТУ 1.12:2004 |Національна стандартизація. Правила ведення |
| |справ нормативних документів |
| |- Вперше (зі скасуванням КНД 50-038-95) |
|------------------+---------------------------------------------|
|ДСТУ 4282:2004 |Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні |
| |умови |
| |- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 29294-92) |
|------------------+---------------------------------------------|
|ДСТУ 4284:2004 |Спирт етиловий ректифікований абсолютований. |
| |Технічні умови |
| |- Вперше |
------------------------------------------------------------------
в) з 1 липня 2005 р.
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ 4279:2004 |Бітуми нафтові. Номенклатура показників |
| |якості |
| |- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 4.61-80) |
|------------------+---------------------------------------------|
|ДСТУ 4280:2004 |Енергозбереження. Модулі сонячні |
| |фотоелектричні. Класифікація та основні |
| |параметри |
| |- Вперше |
|------------------+---------------------------------------------|
|ДСТУ 4285:2004 |Кишки. Загальні технічні умови
- Вперше |
| |- Вперше |
|------------------+---------------------------------------------|
|ДСТУ 4286:2004 |Крохмаль картопляний. Технічні умови |
| |- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 7699-78) |
------------------------------------------------------------------
г) з 1 липня 2004 р.
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ 4281:2004 |Заклади ресторанного господарства. |
| |Класифікація |
| |- Вперше (зі скасуванням ГОСТ 30389-95) |
------------------------------------------------------------------
2. Затвердити зміни до національного стандарту України та державних класифікаторів України з наданням чинності:
а) з 1 квітня 2004 р.
------------------------------------------------------------------
|зміна N 1 |Бітуми нафтові дорожні в'язкі. Технічні умови|
|ДСТУ 4044-2001 | |
------------------------------------------------------------------
( Підпункт "б" пункту 2 вилучено на підставі Наказу Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики
N 97 від 28.05.2004 )
3. Затвердити національну зміну до нормативного документа з наданням чинності з 1 травня 2004 р.:
------------------------------------------------------------------
|Національна зміна |ГСИ. Государственная поверочная схема для |
|N 1 МИ 1935-88 |средств измерений электрического напряжения |
| |до 1000 В в диапазоне частот |
| | -2 . 9 |
| |1 x 10 - 3 x 10 Гц |
................Перейти до повного тексту