1 |
ДСТУ 2789:2015 |
Плоди свіжі. Терміни та визначення понять - На заміну ДСТУ 2789-94 |
2 |
ДСТУ 8483:2015 |
Препарати ветеринарні. Бруцелін. Технічні вимоги та методи контролювання - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 25134-82) |
3 |
ДСТУ 8484:2015 |
Препарати ферментні. Методи визначання активності пектолітичного комплексу - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 20264.3-81) |
4 |
ДСТУ 8485:2015 |
Насіння ефіроолійних культур. Інспектування сортових посівів - Вперше |
5 |
ДСТУ 8486:2015 |
Садивний матеріал багаторічних квіткових культур (лілійники - Hemerocallis hybrida Hort.) Технічні умови - Вперше |
6 |
ДСТУ 8487:2015 |
Саджанці декоративних ліан (плющі - Hedera L.). Технічні умови - Вперше |
7 |
ДСТУ 8488:2015 |
Саджанці вічнозелених листяних дерев і кущів. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 27610-88) |
8 |
ДСТУ 8489:2015 |
Саджанці живцеві тополь та верб. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 17266-71) |
9 |
ДСТУ 8490:2015 |
Саджанці дерев хвойних порід для озеленення міст. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 25769-83 у частині технічних вимог, правил приймання і методів контролювання) |
10 |
ДСТУ 8491:2015 |
Саджанці декоративних дерев і кущів у контейнерах. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 28829-90) |
11 |
ДСТУ 8492:2015 |
Ветеринарна медицина. Методи лабораторного діагностування клостридіозів - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 26503-85) |
12 |
ДСТУ 8493:2015 |
Ветеринарна медицина. Методи лабораторної діагностики вірусної геморагічної хвороби кролів - Вперше |
13 |
ДСТУ 8494:2015 |
Фрукти насіннячкові сушені. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 28502-90) |
14 |
ДСТУ 8495:2015 |
Консерви. Гарніри томатні. Технічні умови - Вперше |
15 |
ДСТУ 8496:2015 |
Консерви. Заправки томатні. Технічні умови - Вперше |
16 |
ДСТУ 8497:2015 |
Консерви. Фрукти натуральні. Загальні технічні умови - Вперше |
17 |
ДСТУ 8498:2015 |
Порошки фруктові для дитячого харчування. Технічні умови - Вперше |
18 |
ДСТУ 8499:2015 |
Буркун. Технологія вирощування. Загальні вимоги - Вперше |
19 |
ДСТУ 8500:2015 |
Гірчиця. Технологія вирощування. Загальні вимоги - Вперше |
20 |
ДСТУ 8501:2015 |
Еспарцет. Технологія вирощування. Загальні вимоги - Вперше |
21 |
ДСТУ 8502:2015 |
Козлятник східний. Технологія вирощування. Загальні вимоги - Вперше |
22 |
ДСТУ 8503:2015 |
Льон-кучерявець. Технологія вирощування. Загальні вимоги - Вперше |
23 |
ДСТУ 8504:2015 |
Мак олійний. Технологія вирощування. Загальні вимоги - Вперше |
24 |
ДСТУ 8505:2015 |
Сафлор. Технологія вирощування. Загальні вимоги - Вперше |
25 |
ДСТУ 8506:2015 |
Суданська трава. Технологія вирощування. Загальні вимоги - Вперше |
26 |
ДСТУ 8507:2015 |
Фенхель. Технологія вирощування. Загальні вимоги - Вперше |
27 |
ДСТУ 8508:2015 |
Цибулини цибулі шалот. Сортові та посівні якості. Технічні умови - Вперше |
28 |
ДСТУ 8509:2015 |
Огірки солені. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 7180-73) |
29 |
ДСТУ 8510:2015 |
Картопля. Вирощування в умовах краплинного зрошування. Загальні вимоги - Вперше |
30 |
ДСТУ 8511:2015 |
Гриби глива. Технологія вирощування. Загальні вимоги - Вперше |
31 |
ДСТУ 8512:2015 |
Соняшник. Метод визначення технічної стиглості за масою сухої речовини в насінні - Вперше |
32 |
ДСТУ 8513:2015 |
Землі осушувальні. Терміни та визначення понять - Вперше |
33 |
ДСТУ 8514:2015 |
Премікси. Визначення вітаміну B 3 методом спектрометрії - Вперше |
34 |
ДСТУ 8515:2015 |
Премікси. Визначення вітаміну B 5 методом спектрометрії - Вперше |
35 |
ДСТУ 8516:2015 |
Премікси. Визначення вітаміну B 6 методом високоефективної рідинної хроматографії (ВЕРХ) та методом спектрометрії - Вперше |
36 |
ДСТУ 8517:2015 |
Культури сільськогосподарські. Метод визначення чисельності шкідників у ґрунті - Вперше |
37 |
ДСТУ 8518:2015 |
Кормові культури. Насіння багаторічних злакових трав (костриця лучна, тимофіївка лучна, тонконіг лучний). Технологія вирощування. Загальні вимоги - Вперше |
38 |
ДСТУ 8519:2015 |
Овочеві та баштанні культури. Вирощування в умовах краплинного зрошування. Загальні вимоги - Вперше |
39 |
ДСТУ 8520:2015 |
Посіви овочевих культур. Методи визначання забур'яненості - Вперше |
40 |
ДСТУ 8521:2015 |
Живці квіткових культур. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 28851-90) |
41 |
ДСТУ 8522:2015 |
Угіддя природні кормові. Метод визначання ступеня покриття камінням - Вперше |
42 |
ДСТУ 8523:2015 |
Молекулярна діагностика. Методи відбирання, зберігання і транспортування матеріалу для проведення полімеразної ланцюгової реакції - Вперше |
43 |
ДСТУ 8524:2015 |
Корми для тварин. Метод визначення вмісту алкілрезорцинолів у зерні тритикале - Вперше |
44 |
ДСТУ 8525:2015 |
Корми для тварин. Сорго-кукурудзяна суміш для заготівлі силосу. Технічні умови - Вперше |
45 |
ДСТУ 8526:2015 |
Корми для тварин. Метод визначення омилюваних та неомилюваних фракцій ліпідів у кормах - Вперше |
46 |
ДСТУ 8527:2015 |
Корми для тварин, сировина для виготовлення повнораціонних сумішей, виділення тварин. Визначання жирнокислотного складу методом газової хроматографії - Вперше |
47 |
ДСТУ 8528:2015 |
Корми зелені. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 27978-88) |
48 |
ДСТУ 8529:2015 |
Коренеплоди кормові. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 28736-90) |
49 |
ДСТУ 8530:2015 |
Комбікорми для великої рогатої худоби. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 9268-90) |
50 |
ДСТУ 8531:2015 |
Тваринництво. Коні. Методи отримання та зберігання антиеритроцитарних імунодіагностиків для ідентифікації коней за поліморфними системами груп крові - Вперше |
51 |
ДСТУ 8532:2015 |
Коні. Методи оцінювання типу будови та екстер'єру - Вперше |
52 |
ДСТУ 8533:2015 |
Продукти сухі для дитячого харчування. Суміші сухі на безмолочній основі. Технічні умови - Вперше |
53 |
ДСТУ 8534:2015 |
Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 28566-90) |
54 |
ДСТУ 8535:2015 |
Продукти харчові. Методи культивування мікроорганізмів - Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 26670-91) |
55 |
ДСТУ-П 8536:2015 |
Вироби хлібобулочні. Органолептичне оцінювання показників якості - Вперше (на заміну ДСТУ 7044:2009 у частині методів визначання органолептичних показників) |