1. Правова система ipLex360
  2. Законодавство
  3. Наказ


МІНІСТЕРСТВО КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ
Н А К А З
09.06.2011 N 432/0/16-11
Про затвердження Переліку відомостей, що становлять службову інформацію
Відповідно до Законів України "Про доступ до публічної інформації" та "Про інформацію", Указу Президента від 5 травня 2011 року N 547 "Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації" та Плану організації виконання Указу Президента України "Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації", схваленого на засіданні Кабінету Міністрів України 18 травня 2011 р. (протокол N 33),
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію (далі - Перелік), що додається.
2. Керівникам структурних підрозділів Міністерства організувати вивчення та забезпечення дотримання режиму обмеженого доступу інформації, що міститься у Переліку, працівниками відповідних підрозділів.
3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства культури і туризму України від 26.12.2008 р. N 1620/0/16-08.
4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра - керівника апарату О.О.Губіну.
Міністр М.А.Кулиняк
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
культури України
09.06.2011 N 432/0/16-11
ПЕРЕЛІК
відомостей, що становлять службову інформацію
1. Інформація, що міститься в документах Міністерства, які становлять внутрівідомчу службову кореспонденцію: доповідні записки, рекомендації, пов'язані з розробкою напряму діяльності Міністерства, здійсненням контрольних, наглядових функцій.
2. Відомості, які містяться в документах інших державних органів, у тому числі з грифом "Для службового користування". Ця інформація може надаватися лише з дозволу цих органів.
3. Питання організації цивільного захисту та мобілізаційної роботи в системі Міністерства, що не становлять державну таємницю.
4. Питання співробітництва України з іншими державами у сфері реституції культурних цінностей.
5. Методика, рецептура реставрації унікальних творів та об'єктів мистецтва.

................
Перейти до повного тексту